Sveikos. Gal zinot gera anstoli Panevezyje?
QUOTE(Kieliuke @ 2012 01 31, 19:13)
Sveikos. Gal zinot gera anstoli Panevezyje?
o kokiom savybem pasizymi geras antstolis, ir kokiom blogas?
QUOTE(solniska @ 2012 01 31, 19:45)
o kokiom savybem pasizymi geras antstolis, ir kokiom blogas?
pas mus marijampolej yra vienas,neina susisneket,o panevezi visai nepazystu,o tenka paskui teveli lakstyt
Gal kas turit patirties?.... Tarkim taip vyras buvo paduotas anstoliams is kart po skyrybu teismo sprendimo, nes buvo siokia tokia skola, bet jis visada mokejo kas menesi pats tik kad dalimis.Dabar ta skola jau pasidenge, bet byla vistiek yra pas anstoli, nes buvusi jos neatsiima.Ar gali anstolis laikyti tokias bylas, kur yra tvarkingai mokama.Ir sakykit ar turi buti kazkoks popierius patvirtinantis is anstoles, kad niekas jau pretenziju nebeturi.aciu kas atsakys
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 11, 09:31)
Gal kas turit patirties?.... Tarkim taip vyras buvo paduotas anstoliams is kart po skyrybu teismo sprendimo, nes buvo siokia tokia skola, bet jis visada mokejo kas menesi pats tik kad dalimis.Dabar ta skola jau pasidenge, bet byla vistiek yra pas anstoli, nes buvusi jos neatsiima.Ar gali anstolis laikyti tokias bylas, kur yra tvarkingai mokama.Ir sakykit ar turi buti kazkoks popierius patvirtinantis is anstoles, kad niekas jau pretenziju nebeturi.aciu kas atsakys
antstolis turi teise laikyti uzvedes byla del islaikymo isieskojimo iki vaikui sueis 18 m net ir nesant islaikymo isiskolinimo. O del pretenziju.. rasta reikia pasiimt is buvusios zmonos, o ne is antstolio.. uz pateiktu duomenu antstolui teisinguma antstolis neatsako.
Sveikos. gal kas susidūrėt su panašia situacija?
Žodžiu, gavau baudą už KET pažeidimą, 20lt. Na, kaip tvarkinga pilietė, nuėjau į banką, padaviau banke dirbančiai merginai lapuką, pasakiau pervesti. pasirašiau ir išėjau. Tuomet, praėjus apmokėjimo terminui gaunu pareiškimą iš anstolio,jog esu nesumokėjusi baudos, ir iš 20lt priskaičiuota 100lt.
Galvoju, susimaišė, atsidarau kvitų stalčių, susirandu banko išrašą, baudos lapelį, nugi žiūriu banke dirbanti mergina ne taip įvedė įmokos kodą. ir mano pinigėliai nuėjo visai ne ten. Pradėjau čia šiandien skambinėtis visur, rinkausi visą dieną pažymas, kad pinigai ne ten nuėjo, na susitvarkiau,kad ta suma atsidurtų reikiamoj sąskaitoj. nuvažiavau pas anstolį(Kaune) su visais popieriais,kad aš sumokėjau laiku, ir kad jau pinigėliai vietoj. o jis man pasakė, kad anstoliui susimokėti vistiek turiu, tipo už jo išlaidas bet juk aš tai laiku sumokėjau, banko vadybininkė suklydo.. anstolis pareiškė, kad mėnesiui sustabdo mano bylą ir nesiųs daugiau laiškų.. bet po mėnesio suma dar didės. Bet mokėti yra absurdiška, aš sumokėjau laiku.. Nu ir nebežinau ką čia daryti
Žodžiu, gavau baudą už KET pažeidimą, 20lt. Na, kaip tvarkinga pilietė, nuėjau į banką, padaviau banke dirbančiai merginai lapuką, pasakiau pervesti. pasirašiau ir išėjau. Tuomet, praėjus apmokėjimo terminui gaunu pareiškimą iš anstolio,jog esu nesumokėjusi baudos, ir iš 20lt priskaičiuota 100lt.
Galvoju, susimaišė, atsidarau kvitų stalčių, susirandu banko išrašą, baudos lapelį, nugi žiūriu banke dirbanti mergina ne taip įvedė įmokos kodą. ir mano pinigėliai nuėjo visai ne ten. Pradėjau čia šiandien skambinėtis visur, rinkausi visą dieną pažymas, kad pinigai ne ten nuėjo, na susitvarkiau,kad ta suma atsidurtų reikiamoj sąskaitoj. nuvažiavau pas anstolį(Kaune) su visais popieriais,kad aš sumokėjau laiku, ir kad jau pinigėliai vietoj. o jis man pasakė, kad anstoliui susimokėti vistiek turiu, tipo už jo išlaidas bet juk aš tai laiku sumokėjau, banko vadybininkė suklydo.. anstolis pareiškė, kad mėnesiui sustabdo mano bylą ir nesiųs daugiau laiškų.. bet po mėnesio suma dar didės. Bet mokėti yra absurdiška, aš sumokėjau laiku.. Nu ir nebežinau ką čia daryti
Sveiki, turiu teismo sprendimą dėl priteisto atlyginimo, moralinės žalos ir palūkanų...
Reikia kažkaip atgauti tuos pinigus, o firma bylinėjasi teismuose. Ant bankroto slenksčio. Anstolis, patarė į ji nesikreipti, nes jam "gaila mūsų pinigų už jo paslaugas", nes prošvaisčių atgaut pinigus maža...
Gal galit ką patart, ar susidūrėt su norskiek panašia situacija.
Ir pinigų, reikia, ir neaišku kaip juos gaut...
Mielai ir parduotume tą skolą, jei kas nors norėtų pirkt....
Reikia kažkaip atgauti tuos pinigus, o firma bylinėjasi teismuose. Ant bankroto slenksčio. Anstolis, patarė į ji nesikreipti, nes jam "gaila mūsų pinigų už jo paslaugas", nes prošvaisčių atgaut pinigus maža...
Gal galit ką patart, ar susidūrėt su norskiek panašia situacija.
Ir pinigų, reikia, ir neaišku kaip juos gaut...
Mielai ir parduotume tą skolą, jei kas nors norėtų pirkt....
Sveiki gal ir ne cia pataikiau,bet labai reikia pagalbos. Situacija tokia as nedirbu ,stoviu darbo birzoje,bet pasalpo negaunu,uz vaika gaunu 52lt.Vyras isidarbino pilnu etatu,bet turi nemazai anstoliu.Kiek anstoliai gali iskaiciuoti is vyro atliginimo (atliginimas Minimalus) Labai aciu uz pagalba
Rukstele, yra sioje temoje atsakymas i sita klausima Ir kelis kartus
QUOTE(Abarbareja @ 2012 01 10, 16:56)
labas! cia toks reikalas, mano vyras turi paemes kazkiek tai kreditu , paskolu ir panasiai, savaime aisku kad jis nemokejo , dabar ji atleido is darbo ir jis isvaziavo i uzsieni ieskot darbo, anstoliai jau arestavo jo saskaitas , na ir vakar norejau paziureti ar sodra jau priskaiciavo man pinigeliu (gaunu vaiku pinigelius) esu vaiko prieziuros atost. na ir paziurejau sistemoj kam sodra teike informacija apie mane , tai pasirodo kad anstoliai manimi domisi. tai toks klausimas ar anstoliai gali is mano saskaitos kazka tai isskaiciuoti?
Na jei Jūs oficialiai santuokuoje tai taip gali , bet tik tada kai bus Jums mokamas atlyginimas iš vaiko išlaikymo lėšų ar pašalpų išieškoti neglali. Bet dometis gali ir gali nukreipti išieškojimą į kitą Jūsų turima turtą.
Papildyta:
QUOTE(mama_x2 @ 2012 01 26, 23:49)
o dabar aš užklausiu - gal esat kas susidūrę su interneto pokalbių fb, emailų tvirtinimo pas antstolį? gal jei kas susidūrėt, galit man į az brūkštelt?
Bet ka galima konstatuoti, antstoliai tuo užsiima (faktiniu aplinkybių konstatavimu), jei reikia galiu duot kontaktus neblogo
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 02 12, 19:37)
Sveikos. gal kas susidūrėt su panašia situacija?
as jusu vietoj nueiciau i ta banka kur mokejote pas kokia nors vyr vadybininka ar direktoriu, juk jei ju darbuotojas suklydo tai ju reikalas. manau turetu jums zala atlyginti. o anstolis tai savo darba atliko ir butu neteisinga turbut jei jam nesumoketu. gi mes nei vienas uz aciu nedirbam
reikia informacijos, : ar antstoliai gali nurasineti pinigus nuo invalidumo pasalpos?