Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(muter @ 2011 09 01, 16:34)
Sveikos,situacija tokia,kad buhaltere paskaiciavo nuo algos(minimalios) ne 30 %,o 70%,ir persiusdavo anstoliui,ir taip kelis menesius.as pasiskambinau jai,ji atsiprase,kad suklydo,ir sake issius rasta anstoliui,kad grazintu permoka,taip 4 menesius bv sakoma,kad laukiama pinigu  doh.gif vakar gaunu is jos el laiska,kad anstolis atsisako grazinti  g.gif ka toliau mums reiktu grazinti,ar jis gali taip elgtis?

sveiki,
visu pirma, niekaip nesuprantu, is kur traukiate tuos skaicius - 30 proc. nuo minimumo ? LR CPK aiskiai apibrezta, jog pagal viena vykdomaji dokumenta nuo minimumo atskaiciuojama 20 proc, pagal du vykd. dok. - 40 proc nuo minimumo, pagal tris ir daugiau vykd. dok. - 50 proc nuo minimumo. Is atlyginimo dalies, kuri yra virs minimumo, atskaiciuojama 70 proc (gali buti mazinama po 10 proc kiekvienam islaikytiniui).
Antra, cia jau buhalteres kalte, antstolis yra visiskai teisus. Pinigu grazint jis tikrai neprivalo (siuo atveju jau turetu pervest is "savo kisenes"), nes gavus isskaitas is darbovietes (preziumjuojama, jog jos yra atskaiciuotos pagal patvarkyme (ir LR CPK) nurodytus dydzius), lesos yra paskirstomos ir pervedamos isieskotojams.
Eikit ir papurtykit buhaltere, gal pagaliau prades LR teises aktais dometis doh.gif smile.gif
Atsakyti
mergyckos ,as ne i tema
gal zinot ar imanoma gaut paskola ar dar kaip pasinaudot 76metu zmogaus pasu doh.gif pavoge unsure.gif
o susizgribo tik po savaites doh.gif
Atsakyti
laba vakara visoms.
atejau su klausimu, nes kaip supratau is keliu postu, cia atsakineja anstoliai? g.gif
jei taip, tai mano klausimas_jei santuokoj gyvendama teismo keliu prisiteisiu vaiku islaikyma, ar skyrybu atveju, o vyras isvaziaves dirbt i Airija ir neduoda nieko apie save zinot, ar musu LT anstoliai, jei i juos kreipsiuos su teismo nutartim, yra pajegus man padeti surasti vyra ?
Atsakyti
QUOTE(*J*N*L*L*M* @ 2011 10 03, 14:09)
mergyckos ,as ne i tema
gal zinot ar imanoma gaut paskola ar dar kaip pasinaudot 76metu zmogaus pasu doh.gif pavoge unsure.gif
o susizgribo tik po savaites doh.gif

jam neduos paskolos smile.gif
Atsakyti
Laba diena. gal zinot nuo kurios sumos antstoliai arestuoja saskaitas? nuo 7000 lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2011 10 17, 20:36)
Laba diena. gal zinot nuo kurios sumos antstoliai arestuoja saskaitas? nuo 7000 lt? g.gif

nuo 0.01 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2011 10 17, 20:36)

man atrodo nuo bet kokios sumos,nebent ta suma yra jusu kortelei,tai ja nuima ir neblokuoja.
Atsakyti
sveiki, patekau i bais idomia situacija, na pradiziai sakykime taik tai buvo mokestis uz nanesvarbu ka, kurio per rupescius nesumokejau (men tai buvo 25lt) kalta pripazystu po to sumokejau uz 5 men, t.y. uz tris skola ir dar du i prieki, praejo laikas, nuo mano saskaitos nuskaiciuojamas 90lt, anstoliui, na mastome vadinasi pinigeliai buvo pervesti uz mano tris nesumoketus men tai tie mano sumoketi keliaauja kitiems ateinantiems men, dabar jau ir skola anstoliui pasidenge, negana to, i kita saskaita ikrenta pinigu ir vel ta pati suma nuskaitoma tam paciam anstoliui , va cia jau supykstu ar ne per daug ir per daznai???

patarkit tai kur dabar galu jieskoti? na nesu milijoniere ta permoketa piniga galiu vaikams skirti
Atsakyti
Idomu, jei skola teismo sprendimu priskirta abiem sutuoktiniams (dabar issiskirusiems, bet esme ne tame) solidariai, ar imanoma su antstoliais susikalbeti, isprasyti, ismaldauti kad ta skola paskirstytu po lygiai? g.gif ar su jieis imanoma susitart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M E M O R Y: 20 spalio 2011 - 18:35
QUOTE(Kodencija @ 2011 10 20, 15:05)
sveiki, patekau i bais idomia situacija,  na pradiziai sakykime taik tai buvo mokestis uz nanesvarbu ka, kurio per rupescius nesumokejau (men tai buvo 25lt)  kalta pripazystu po to sumokejau uz 5 men, t.y. uz  tris skola ir dar du i prieki, praejo laikas, nuo mano saskaitos nuskaiciuojamas 90lt, anstoliui, na mastome vadinasi pinigeliai  buvo pervesti uz mano tris nesumoketus men tai tie mano sumoketi keliaauja kitiems ateinantiems  men, dabar jau ir skola anstoliui pasidenge, negana to, i kita saskaita ikrenta pinigu ir vel ta pati suma nuskaitoma tam paciam anstoliui , va cia jau supykstu ar ne per daug ir per daznai???

patarkit tai kur dabar galu jieskoti? na nesu milijoniere ta permoketa piniga galiu vaikams skirti

O pas antstolį buvot? To paslaugos tiekėjo teiravotės kas čia galėjo nutikti? Nes jei ne, tai kažkaip įdomiai problemas sprendžiat blink.gif Man nuo sąskaitų tokios sumos nudingtų, tą pačią minutę tik pamačius skambinčiau kontoron. Be šitų dviejų niekas kitas nieko daugiau pakomentuoti negali. Akivaizdu tik viena - buvo pateikta antstoliui vykdyti. O jei buvo pateikta vykdyti ir antstolis areštavo sąskaitas, vadinasi buvo priimtas koks nors teismo sprendimas dėl skolos išieškojimo. O dvi sąskaitos areštuotos dėl to, kad antstolis nemato, kas tose jūsų sąskaitose vyksta, ir kokie ten likučiais. Todėl tikrai pravarčiau būtų kreiptis į antstolį, o ne forume bandyti susigaudyti, kas nutiko asmeniniam gyvenime.

MEMORY, nea. Jei teismo sprendime parašyta solidariai, tai ir išieškos solidariai. Antstoliai sprendimą vykdo tiek, kiek jame parašyta ir negali pats imti ir pakeisti teismo sprendimo.
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2011 10 20, 20:44)
O pas antstolį buvot? To paslaugos tiekėjo teiravotės kas čia galėjo nutikti? Nes jei ne, tai kažkaip įdomiai problemas sprendžiat blink.gif  Man nuo sąskaitų tokios sumos nudingtų, tą pačią minutę tik pamačius skambinčiau kontoron. Be šitų dviejų niekas kitas nieko daugiau pakomentuoti negali. Akivaizdu tik viena - buvo pateikta antstoliui vykdyti. O jei buvo pateikta vykdyti ir antstolis areštavo sąskaitas, vadinasi buvo priimtas koks nors teismo sprendimas dėl skolos išieškojimo. O dvi sąskaitos areštuotos dėl to, kad antstolis nemato, kas tose jūsų sąskaitose vyksta, ir kokie ten likučiais. Todėl tikrai pravarčiau būtų kreiptis į antstolį, o ne forume bandyti susigaudyti, kas nutiko asmeniniam gyvenime.

viskas cia kaip ir aisku kas ir del ko aiskinausi , nesiginu , pati kasta buvau, bet pikciausia kad po 10 dienu pinigai is kitos saskaitos nuskaiciuojami, nejaugi per tiek laiko negalina aresto nuimti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2011 10 20, 20:44)
O pas antstolį buvot? To paslaugos tiekėjo teiravotės kas čia galėjo nutikti? Nes jei ne, tai kažkaip įdomiai problemas sprendžiat blink.gif  Man nuo sąskaitų tokios sumos nudingtų, tą pačią minutę tik pamačius skambinčiau kontoron. Be šitų dviejų niekas kitas nieko daugiau pakomentuoti negali. Akivaizdu tik viena - buvo pateikta antstoliui vykdyti. O jei buvo pateikta vykdyti ir antstolis areštavo sąskaitas, vadinasi buvo priimtas koks nors teismo sprendimas dėl skolos išieškojimo. O dvi sąskaitos areštuotos dėl to, kad antstolis nemato, kas tose jūsų sąskaitose vyksta, ir kokie ten likučiais. Todėl tikrai pravarčiau būtų kreiptis į antstolį, o ne forume bandyti susigaudyti, kas nutiko asmeniniam gyvenime.

MEMORY, nea. Jei teismo sprendime parašyta solidariai, tai ir išieškos solidariai. Antstoliai sprendimą vykdo tiek, kiek jame parašyta ir negali pats imti ir pakeisti teismo sprendimo.

aciu uz atsakyma verysad.gif liudna. noriu moket savo puse. bet ne uz ta nieksa.
Atsakyti