Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

labas rytas.Norejau paklausti ar gali anstolis arestuoti PAYPAL banko saskaita ?Jei vyras nemoka alimentu ir dave paypal saskaitos numeri ar galima kreiptis i anstolius pateikus jo duomenis?Nes jau galima is LT siusti pinigus i si banka.Ar visgi lt anstoliai neturi tokiu galimybiu?
Atsakyti
laba 4u.gif

noreciau paklaust, gal buvo kas susidure, ar siaip gali patarti..
Pries 4-5 metus(reikia ziuret sutarteleje, kuri siuo metu ne pas mus) paskolinom tetai 25tukst Lt... kadangi mes tokie geruoliai, jai bankas nebeskolino(kur mano protas, nesusimastyt, kodel nebeskolina doh.gif ).. tetule labai gera, faina ir t.t. (buvo biggrin.gif ) susitarem, kad grazins, per pora metu, gal greiciau, nes buta pardavineja(pardavinejo, bet krize- niekas nepirko- tai padare taip, kad perrase buta ant dukros, kad ji paskola mokes, nors realiai ta teta pati mokedavo uz ta paskola butui) gautu is banko pinigu uz buta taip ir ne lito nepamaciau..dingo kitom skolom padengti, ir namui, kuri buvo nusipirke primoketi(skolinosi is musu, tam namui pirkt, turko ten jiem)..
Vnz istorija trumpiau, pasiskolino 25tukst, ir iki sios dienos, su priminimu n ir bandymu tartis, sumoketa 5tukst lt.. pries pora metu pasirasem ala sutarti( is interneto atsispausdinau tokia skolinimo forma), kuria ji mielai pasirase ir sutiko rasyt, kad ji skolinga mum 30tukst(tipo procentai- pati cia ji ta sugalvojo, man uztektu ir tu skolintu tu, nesvarbu, kad ir nuvertejo jau ta suma kazkiek ir t.t.))...
Ka daryti?.. turi nama LT, kuris net ir krizes metu, jei parduotu, tikrai padengtu skola, bet kazkaip, nesinori iki to eiti, net ir zinant, kad piktybiskai nemoka, nes zino, kad mes turim pinigu, tai reiskia 'nera reikalo jiem ir moket' dirba dbr UK, nzn ar gauna alga i rankas ar i kortele. atmokineja skola jau 4 metus visiems kities, tik ne mums. paskutini karta sake, kad beveik bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif baige visiems atmoketi, dbr JAU prades mums moket... BET taip ir nepradejo, dar ne lito saskaitoj nera is jos....
jetau, kaip nusibodo, o ir pinigu noretusi, nesvarbu, kad mes ju turim, juk tai ne priezastis negrazint mums MUSU pinigu... depresija jau ima biggrin.gif
Yra ta sutartis(notaro netvirtinta, nes tipo kiek tada skaitinejau, rase visur, kad uztenka pasirasyt sutarti su paso nr ir pan) ir man regis yra kazkur internetiniame banke pervedimas(turbut jau reiktu i banka kreiptis, kad jie 'istrauktu' ta pervedima is archyvu)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia-lia: 18 birželio 2011 - 10:33
QUOTE(oplia-lia @ 2011 06 18, 11:27)
laba  4u.gif

noreciau paklaust, gal buvo kas susidure, ar siaip gali patarti..
Pries 4-5 metus(reikia ziuret sutarteleje, kuri siuo metu ne pas mus) paskolinom tetai 25tukst Lt... kadangi mes tokie geruoliai, jai bankas nebeskolino(kur mano protas, nesusimastyt, kodel nebeskolina  doh.gif ).. tetule labai gera, faina ir t.t. (buvo  biggrin.gif ) susitarem, kad grazins, per pora metu, gal greiciau, nes buta pardavineja(pardavinejo, bet krize- niekas nepirko- tai padare taip, kad perrase buta ant dukros, kad ji paskola mokes, nors realiai ta teta pati mokedavo uz ta paskola butui) gautu is banko pinigu uz buta taip ir ne lito nepamaciau..dingo kitom skolom padengti, ir namui, kuri buvo nusipirke primoketi(skolinosi is musu, tam namui pirkt, turko ten jiem)..
Vnz istorija trumpiau, pasiskolino 25tukst, ir iki sios dienos, su priminimu n ir bandymu tartis, sumoketa 5tukst lt.. pries pora metu pasirasem ala sutarti( is interneto atsispausdinau tokia skolinimo forma), kuria ji mielai pasirase ir sutiko rasyt, kad ji skolinga mum 30tukst(tipo procentai- pati cia ji ta sugalvojo, man uztektu ir tu skolintu tu, nesvarbu, kad ir nuvertejo jau ta suma kazkiek ir t.t.))...
Ka daryti?.. turi nama LT, kuris net ir krizes metu, jei parduotu, tikrai padengtu skola, bet kazkaip, nesinori iki to eiti, net ir zinant, kad piktybiskai nemoka, nes zino, kad mes turim pinigu, tai reiskia 'nera reikalo jiem ir moket' dirba dbr UK, nzn  ar gauna alga i rankas ar i kortele. atmokineja skola jau 4 metus visiems kities, tik ne mums. paskutini karta sake, kad beveik  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  baige visiems atmoketi, dbr JAU prades mums moket... BET taip ir nepradejo, dar ne lito saskaitoj nera is jos....
jetau, kaip nusibodo, o ir pinigu noretusi, nesvarbu, kad mes ju turim, juk tai ne priezastis negrazint mums MUSU pinigu... depresija jau ima  biggrin.gif
Yra ta sutartis(notaro netvirtinta, nes tipo kiek tada skaitinejau, rase visur, kad uztenka pasirasyt sutarti su paso nr ir pan) ir man regis yra kazkur internetiniame banke pervedimas(turbut jau reiktu i banka kreiptis, kad jie 'istrauktu' ta pervedima is archyvu)...

kreipkitės į teismą dėl skolos priteisimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia-lia @ 2011 06 18, 11:27)

manau variantų yra keletas- rinkitės priimtiniausią:

1. griežtai pakalbat su skolininke, kad nesumokėjus iki konktrečios datos kreipsitės į teismą dėl teismo įsakymo išdavimo, o tada atsiras visos nemalonios pasėkmės- antsoliai, priverstinis išieškojimas + išieškojimo išlaidų atlyginimas

2. jei kalbėti nenorit- parašykit jai raštišką tokio turinio įspėjimą, su konkrečiomis datomis

3. jei nenorit rašyti ir kalbėtis- kreipkitės į teismą dėl teismo įsakymo išdavimo

beje, sutarties forma tinkama- nereikia notarinės formos paskolos sutarčiai, o be to, kiek suprantu, ginčo dėl paties skolos fakto buvimo nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darsė: 18 birželio 2011 - 12:36
QUOTE(Darsė @ 2011 06 18, 14:34)
manau variantų yra keletas- rinkitės priimtiniausią:

1. griežtai pakalbat su skolininke, kad nesumokėjus iki konktrečios datos kreipsitės į teismą dėl teismo įsakymo išdavimo, o tada atsiras visos nemalonios pasėkmės- antsoliai, priverstinis išieškojimas + išieškojimo išlaidų atlyginimas

2. jei kalbėti nenorit- parašykit jai raštišką tokio turinio įspėjimą, su konkrečiomis datomis

3. jei nenorit rašyti ir kalbėtis- kreipkitės į teismą dėl teismo įsakymo išdavimo

beje, sutarties forma tinkama- nereikia notarinės formos paskolos sutarčiai, o be to, kiek suprantu, ginčo dėl paties skolos fakto buvimo nėra

aciu 4u.gif
as apie rastiska, paskutini prasyma savu pinigu, ispejima irgi galvojau, taip reiks ir padaryt, nebeprilauksiu as cia kazko...
Delsiu vis, visgi teta(mano vyro), tikrai nebloga moteriske ir sutardavome gerai..ech verysad.gif
zinojau, kad 'jei nori prarast draugyste, paskolink pinigu'', bet kazkaip nepagalvojau, kad taip ji/jie butu galeje pasielgti...

bet kai isvare i dubajus ten ala dirbt ir ne tik, kad neuzsidirbo skolai nors kiek atmoket, o TIK laptopui nusipirkt ir dukrytei bilietus/viza ir pan, kad ir ji ten atvaziuotu pavieset pora savaiteliu, tai net uzvire- as kazkaip nieko pries pati dubajuose pora savaiteliu pasikepint, o 18-likinei dukrytei, nebuvo jau ten tokios butinybes ten vaziuot, kai tokios skolos panosej kaba bash.gif:
negaliu, kokia pikta as ant jos unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,as irgi noriu konsultacijos.Skola pagal vekseli 40000 sudarem grafika,bet kreditoriui staigiai prireike pinigu(VEKSELIS NE MANO NAUDAI;paprasius didesnes sumos turiu grazinti) .zada perduoti anstoliams,kas man dabar bus?Turto savo vardu neturiu ,namas uzstatytas bankui,dirbu puse etato ar arestuos mano banko saskaitas,ar gali ir vyro?Kaip man elktis noriu tik as atsakyti uz savo skola,kad neliestu vyro.
Atsakyti
antstoliai rupinasi VT tvarkingu alimentu mokejimu,bet sis pries 6 metus buvo pasiemes kitoje santuokoje gimusio vaikelio preziuros-tevystes atostogas (metus) ir siuo periodu alimentu man nemokejo.As galvojau ,kad anstoliai (turintys ekstrasensiniu sugebejimu) apie tai zinos.... Aisku,jie nezino nieko,nes vykdomasis rastas vis tebera VT imones buhalterijoje.
Klausimas- ar nepasakys man anstoliai ,kad tas isiskolinimas kaip ir anuliuojasi,nes koks nors "senaties terminas"ar dar kas nors.Ar man tiesiog skambintis,eiti pas anstolius ir skola bus man ismoketa?
Atsakyti
QUOTE(Voverushka @ 2011 07 02, 19:35)
antstoliai rupinasi VT tvarkingu alimentu mokejimu,bet sis pries 6 metus buvo pasiemes kitoje santuokoje gimusio vaikelio preziuros-tevystes atostogas (metus) ir siuo periodu alimentu man nemokejo.As galvojau ,kad anstoliai (turintys ekstrasensiniu sugebejimu) apie tai zinos.... Aisku,jie nezino nieko,nes vykdomasis rastas vis tebera VT imones buhalterijoje.
Klausimas- ar nepasakys man anstoliai ,kad tas isiskolinimas kaip ir anuliuojasi,nes koks nors "senaties terminas"ar dar kas nors.Ar man tiesiog skambintis,eiti pas anstolius ir skola bus man ismoketa?

antstolis jums is savo kisenes tos skolos tikrai nemokes. tiesiog isirasys pas save byloj ta suma kaip isiskolinima ir vyrui pradejus dirbt issius i darboviete patvarkyma ne tik einamiems alimentams, bet jei atlyginimas isnes - ir islaikymo skolai isskaiciuoti.
Skambutis cia nepades. Reikes eit pas antstoli. Pasiimkit ir saskaitos israsa, kuriame matytusi iki kada darboviete pervedinejo atlyginima ir kiek laiko jokiu pinigu negaunate. O del to, kad vyras nemoka alimentu, kreipkites su pazymom ir kt dokumentais i vaiku islaikymo fonda. Valstybe bent kelis litus ismokes smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,reikia patarimo.Mano dede gauna invaliduma ,is pasalpos jam atskaiciuoja alimentus 120,jis praktiskai is viso nepaeina,db parejo rastas is anstoliu,kad jam uz paskola atskaiciuos,klausimas kiek gali atskaiciuoti nuo invalidumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMUNĖ77 @ 2011 06 19, 10:52)
Laba diena,as irgi noriu konsultacijos.Skola pagal vekseli 40000 sudarem grafika,bet kreditoriui staigiai prireike pinigu(VEKSELIS NE MANO NAUDAI;paprasius didesnes sumos turiu grazinti) .zada perduoti anstoliams,kas man dabar bus?Turto savo vardu neturiu ,namas uzstatytas bankui,dirbu puse etato ar arestuos mano banko saskaitas,ar gali ir vyro?Kaip man elktis noriu tik as atsakyti uz savo skola,kad neliestu vyro.

Jei paskola imta su laidavimu (tarkim laidavo jūsų vyras), tai gali ir jo sąskaitą areštuot. Čia jau nuo anstolių ir susitarimo su jais priklauso.
Atsakyti
Mano skola yra 19000 lt. Auginu du vaikus. Viena, nors ju tevas registruotas, alimentu nesiteisiau.
Gaunu alga i rankas 1095 lt. i rankas. Kredito negaunu. Kiek liks po anstolio atskaiciavimo ?
Beja,skola 16000 lt. Kiti 3000 anstolio paslaugos.
Dar turiu paveldėjusi 1 aštuntaja trobos - 3 kambariai - mano mamos tai vienintelis bustas.
Ar man apsimoketu skolintis pinigus? Kiek kainuos vazytines? Ar man reiks uz jas moketi ir jei neparduos to turto ?
Gal kas tikrai galėtu patarti ?
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti anstoli Kaune?del alimentu issieskojimo?i AZ,aciu 4u.gif
Atsakyti