Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(caramele87 @ 2010 11 15, 16:12)
man priteistas laikinasis islaikymas, tevelis aisku nemoka ir gyvena kitame mieste..mano miesto antstolis pasake, kad turiu kreiptis i to miesto antstolius kur gyvena skolininkas, pasiskambinau antstolei ir ji pasake, kad atsiusti reg. pastu, nutarti, laiva forma parasyta prasyma, kad isieskotu ta skola ir kvituka kad pervedziau i ju saskaita 127lt, aisku dar ir saskaita padiktavo.. blink.gif  gal kas zinote plius minus ka tame prasyme reikia rasyti, kad i pievas nenueiciau  fool.gif

rasykit kaip ir paprasto prasymo forma mirksiukas.gif
virsuje visi rekvizitai: vardas, pavarde, a.k., adresas, telefonas
Prasymas dėl vykdomojo dokumento pateikimo ir vykdymo išlaidų apmokejimo;
ir toliau rasote.. prasau priimti vykdyti (teismo ar kt institucijos pavadinimas, vykdomojo dokumento nr ir data) vykdomąjį dokumentą dėl išlaikymo skolos išieškojimo iš (vardas pavarde, a.k.) gyvenancio adresu (pilnas skolininko adresas). Prasau islaikyma isieskoti nuo (datos, nuo kurios priteista arba nuo kada faktiskai islaikymo negaunate, jei po priteisimo dar kazkiek laiko mokejo). Prasau imtis visu imanomu vykdymo priemoniu.
Išieškotą sjkola prasau pervesti i saskaita nr (jusu saskaitos nr), esancia (banko pavadinimas), priklausancia (Jusu vardas pavarde).
PRIDEDAMA: vykdymo islaidu apmokejimo kvitas.
Vardas, pavarde, parasas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solniska: 16 lapkričio 2010 - 08:40
Sveikos,
gal kuri žinot, ar anstoliai gali išduot pažymą, kad skolininkas stovi darbo biržoj... na, pas mane toks reikalas..tvarkausi dokumentus darželiui, kad mokėt puse kainos, o tėvas piktybiškai neneša pažymos iš biržos. Jis vaikų neišlaiko, mano šeima iš jo pajamų negauna..
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2010 11 16, 10:21)
Sveikos,
gal kuri žinot, ar anstoliai gali išduot pažymą, kad skolininkas stovi darbo biržoj... na, pas mane toks reikalas..tvarkausi dokumentus darželiui, kad mokėt puse kainos, o tėvas piktybiškai neneša pažymos iš biržos.  Jis vaikų neišlaiko, mano šeima iš jo pajamų negauna..

Antstolis priejimo prie darbo birzos duomenu sistemos neturi, todel tokiu pazymu neisduoda.
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 11 17, 20:27)
Antstolis priejimo prie darbo birzos duomenu sistemos neturi, todel tokiu pazymu neisduoda.

Ačiū. jau nuvažiavau pati ir išsisaiškinau. Išdavė darželiui pažymą, kad skolininkas vaikams nemoka. Gal tiks ir tokia.
Atsakyti
Seiki visi,
As irgi turiu problemų su savo draugu, kuris šiuo metu aplamai pabėgo į užsienį.Pas mus vyksta teismo procesas ir nežinia kada baigsis, kai mes pradėjome gyventi(santuokos nebuvo ir vedybinės sutarties t.p.)pasiėmėm paskolą buto įsigijimui ir tam, kad gautumėm, as užstaciau savo soda ir žemę, kuris buvo dovanotas mamos mano asmenine nuosavybe, užtatas, o ne laidavimas,tada dar bankas pasisiule šiek tiek pinigėlių dadėti ,už kuriuos mes šiek tiek renovavome sodo nameli, suma siekia septyniasdešimt tūks.,o kita suma buvo skirta busto įsigijimui [nuosavybės teisė butui turi draugas],tuo metu as jau laukiausi, o po to draugui biesas užėjo užsimanė skirtis.
Prasidėjo nesibaigiantis košmaras, kai draugas pradėjo reikalauti mums su vaiku išeiti iš buto,nes jis užsimanė kurtis vėl naują gyvenimą.Tada as nuejau i banką ir paprašiau skirti paskolą, dalį, kuri buvo skirta sodo renovacijai skirti man, o buto paskolą jam, kadangi ir taip kaip ir jo nuosavybė gaunasi, bankas nesutiko.Ėjau gal tris kartus,ir tada aisku as kreipiausi i teismą.Mano draugas vienu metu neteko darbo ir as tada su juo susikeičiau vaiko priežiuros atostogom, tam kad galima butu išsaugoti paskolą ir mokėti mokesčius už butą, mano pinigai ejo kasdieninėm išlaidom,dirbau naktimis ir paromis,tad reikejo vienuolikos mėn vaikeli prižiuret, pradžioje lyg ir viskas neblogai ėjosi, bet po kelių mėn.draugas visiškai sudurniavo ir visiškai nebežiurėjo vaikelio, teko kreiptis i mamą, turėjau auklę,kol man kantrybė truko ir as jį į teismą padaviau.Buvo nustatytos laikinos apsaugos priemonės, tam kad mūsų nevarinėtu,susigražinau vaiko priežiūrą,bet čia dar ne viskas.Pasirodo ,kad gaunat vaiko pinigus jis nemokėjo nei komunalinių, dar ir su paskolą pridirbo visokių nesamonių, daug rašyti.
Esmė dabar tokia ,kad veikejas jau turi aštuonias bylas{prisiskolino įvairiose bankuose ir aisku niekam nieko neatidavė}, atsisakė paskolą mokėt, ir tuo pačiu šiuo atveju gresia ne tik buto konfiskacija, bet ir mano nuosavybės, kadangi as ja užstaciau,bankas per teismus visokeriopai priešinasi man duot mokėt,nes jiems geriau viską konfiskuoti, nei šito veikjo ieškoti,jis jau yra priduotas i paskolų išieškojimo skyrių,ten aplamai niekam niekas neidomu, o as jų žodžiais esu iš gatvės.Dar jam tebeesant,užaugino nemažas skolas buto komunaliniams,ką as kiek išgaliu po truputi moku,už save ir už vaiką,bet gaunas taip, kas dengiu pradžioje jo skolas, o lieku ant nulio,nors jo butas ir kaip jis atsakingas už savo nuosavybę,kol kas jokio uzufrukto nenustatė teismas ,tik laikinas priemones uždėjo, kad bankas nesavivaliautu, nustatytas ir laikinas vaiko išlaikymas,ko as matyt iki gyvenimo pabaigos nematysiu.
Tai kl.butu toks kaip užbrėžti ribas tų mokėjimų, nes dengiu nežinia kam visa skolą, nors po teismo galiu ir gatvėje atsidurt, gal visgi palaukt to galutinio teismo sprendimo ir tada su visais lapais eiti i energija, elektros tinklus .Jei aplamai jau užareštuotame bute bus nustatytas uzufruktas,jei as atsikovosiu nors savo sodą ir žemę,tai bučiau pati laimingiausia pasaulyje mama,tada galėtume jau ten kažka baigti ir pradėti gyventi,o skolas tegu tam veikejui nurašo.Gal kas patartu kaip su tais mokesciais šiuo metu man daryti?Ir velgi ,ar neprikabins man kokių nors skolų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 11 16, 09:39)
rasykit kaip ir paprasto prasymo forma  mirksiukas.gif 
virsuje visi rekvizitai: vardas, pavarde, a.k., adresas, telefonas
Prasymas dėl vykdomojo dokumento pateikimo ir vykdymo išlaidų apmokejimo;
ir toliau rasote.. prasau priimti vykdyti (teismo ar kt institucijos pavadinimas, vykdomojo dokumento nr ir data) vykdomąjį dokumentą dėl išlaikymo skolos išieškojimo iš (vardas pavarde, a.k.) gyvenancio adresu (pilnas skolininko adresas). Prasau islaikyma isieskoti nuo (datos, nuo kurios priteista arba nuo kada faktiskai islaikymo negaunate, jei po priteisimo dar kazkiek laiko mokejo). Prasau imtis visu imanomu vykdymo priemoniu.
Išieškotą sjkola prasau pervesti i saskaita nr (jusu saskaitos nr), esancia (banko pavadinimas), priklausancia (Jusu vardas pavarde).
PRIDEDAMA: vykdymo islaidu apmokejimo kvitas.
Vardas, pavarde, parasas

as turiu tik nutarti, o vykdomaji rasta is kur gauti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 11 18, 13:07)
as turiu tik nutarti, o vykdomaji rasta is kur gauti? doh.gif

jau nebereikia, issiaiskinau smile.gif
Atsakyti
Turiu teismo sprendima del man priklausancius pinigus. Kreipiausi pas antstolius kazkur pavasari (uzpildiziau prasyma), bet iki siol negavau jokio atsakymo. Ka daryti kreiptis vel su tuo paciu prasymu? Kodel taip atsitiko,ar gali taip buti?
Aciu 4u.gif
Kitas klausimas - ne del antstoliu. Gal cia lankosi zmones, kurie nukentejo nuo SM aferistu ir kazkas rase pareiskima i policija. Kaip taisyklingai iforminti, su kuo kreiptis ir t.t
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele: 18 lapkričio 2010 - 18:41
QUOTE(daniele @ 2010 11 18, 19:33)
Turiu teismo sprendima del man priklausancius pinigus. Kreipiausi pas antstolius kazkur pavasari (uzpildiziau prasyma), bet iki siol negavau jokio atsakymo. Ka daryti kreiptis vel su tuo paciu prasymu? Kodel taip atsitiko,ar gali taip buti?
Aciu 4u.gif

jei teisingai suprantu, parašydama prašymą užsivedėte vykdomąją bylą. Tokiu atveju, nueikite pas tą patį antstolį ir naudodamasi savo išieškotojos teise susipazinti su vykdomosios bylos medziaga, paziurekit ar viskas yra padaryta, t.y. ar arestuotos skolininko saskaitos bankuose, ar issiusta vykdyti i darboviete (jei dirba), ar arestuotas turimas kilnojamasis ir nekilnojamasis turtas (jei tokio yra) ir tt. Jei skolininkas neturi realizuojamo turto, jei niekur nedirba, tai tada normalu, kad jokiu laisku apie konkrecius atliktus veiksmus ir negaunate (arestuojant saskaitas isieskotojui patvarkymo nuorasas nesiunciamas, visais kitais atvejais siunciamas).
i kita antstoli pagal ta pati vykdomaji dokumenta negaletumet kreiptis, nes paprasciausiai to dokumento originalas paliko toje kontoroje, kurioje uzsivedete byla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2010 11 18, 19:33)
Aciu 4u.gif
Kitas klausimas - ne del antstoliu. Gal cia lankosi zmones, kurie nukentejo nuo SM aferistu ir kazkas rase pareiskima i policija. Kaip taisyklingai iforminti, su kuo kreiptis ir t.t
Aciu 4u.gif

as visad pasiskambindavau,ir pasiteiraudavau, kas per situacija. tai atsakydavo,ar nedirba,patikrindavo ar turto turi ir t.t
Atsakyti
Ačiū už išsamų atsakymą. 4u.gif
O kaip elgtys dėl antro klausymo? Ką rašyti ir su kuo ateiti į policiojos nuovadą, kad išsprestu kitą mano prblemą? Kai SM dalyvis negrąžina pinigus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. As del alimentu indeksavimo.
Po skyrybu po 6 men moketojas turi indeksuot?
Jei kova isiteisejo skyrybu nuosprendis, tai jau spali ir lapkriti turejo moketojas perskaiciuot ir indeksuot? o veliau vasario men?
Nes informavau kad dometus jis apie tai, dar rugseji. Vadinas, zino ta. Taciau net negalvoja indeksuoti...

rasau cia, nes jei taip, tai tada turesiu kreiptis i anstoli? Tai tada koki rinktis, kur ir pagal ka? pagal moketojo gyv vieta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 20 lapkričio 2010 - 12:07