Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(Vonios Fane @ 2010 10 14, 18:00)
Solniska, vertinu Jūsų kompetencija šioje temoje. Sakykite, ar iš biudžetinės įstaigos (ligonių kasa) gauta kompensacija už atliktą operaciją gali būti išskaitoma antstolių? Nes pagal CPK 739 str. matau, kad nelabai  g.gif

dekui 4u.gif
nelabai as susidurus su ligoninem, tai nezinau, kaip ten viskas veikia blush2.gif doh.gif
Jus sumokejote uz operacija visa kaina ir paskui kazkokia dalis tos sumos buvo grazinta?
Jei taip, tai cia panasus atvejis i GPM permokos grazinima. Bent jau musu kontora asmenims, pateikusiems saskaitos israsus, kuriuose matesi tiksline tu pinigeliu paskirtis, tikrai sias lesas grazino remiantis CPK 613 str. 1 d., nes nera straipsnio, tiksliai ivardijancio isieskojimo is siu piniginiu sumu galimybes ar draudimo. CPK 739 str 7 punktas orientuotas tik i nepasiturinciu asmenu salpai skirtas lesas, o ne i visas ismokas ir kompensacijas, mokamas is valstybes ar savivaldybiu biudzetu. Kazkaip abejoju, kad Jus i sita asmenu rata papuolate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 10 14, 18:50)
dekui  4u.gif 
nelabai as susidurus su ligoninem, tai nezinau, kaip ten viskas veikia  blush2.gif  doh.gif 
Jus sumokejote uz operacija visa kaina ir paskui kazkokia dalis tos sumos buvo grazinta?
Jei taip, tai cia panasus atvejis i GPM permokos grazinima. Bent jau musu kontora asmenims, pateikusiems saskaitos israsus, kuriuose matesi tiksline tu pinigeliu paskirtis, tikrai sias lesas grazino remiantis CPK 613 str. 1 d., nes nera straipsnio, tiksliai ivardijancio isieskojimo is siu piniginiu sumu galimybes ar draudimo. CPK 739 str 7 punktas orientuotas tik i nepasiturinciu asmenu salpai skirtas lesas, o ne i visas ismokas ir kompensacijas, mokamas is valstybes ar savivaldybiu biudzetu. Kazkaip abejoju, kad Jus i sita asmenu rata papuolate  unsure.gif

Na cia ne GPM, bet galbut panasiai. Buvo sumoketa uz operacija savo lesomis, o poto pagal istatymus nedidele dali grazino ligoniu kasa. g.gif Tikiuosi pavyks susitarti su antstoliu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar i si foruma rasau, bet gal kas susiduret su Anglijos antstoliais, ar jie gali arestuoti turta, esanti Lietuvoje, gal kas buvot su tuo susidure?Kalba eina apie Anglijoje paimta kredita-jis negrazintas.
Atsakyti
Ar turi teise arestuoti saskaita jei joje iplaukia VIF,vaiko pinigai ir soc pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 28, 12:10)
Ar turi teise arestuoti saskaita jei joje iplaukia VIF,vaiko pinigai ir soc pasalpa?

Ne,reikia tik anstoliam pateikti israsa is banko,kad i ta saskaita jus gaunat situos pinigelius.
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti, o kas buna tiems zmonems kurie dirbo, paeme paskola ir neteko darbo, jokio turto, jokiu pajamu dabar negauna, ka daro anstoliai, jei nera is kur tu skolu issiskoti g.gif
Ir dar vienas klausimas, jei buvau laiduotoja, ar yra kokiu budu, kad is manes neisskaiciuotu svetimu skolu doh.gif
Atsakyti
Sveiki,susidūriau su tokia situacija;auginu sūnų 1 metų,esu prisiteisusi elementus,pilnai jų negaunu,nes buvęs draugas dabar yra bedarbis.Jis dar turi sūnų iš pirmos santuokos,jam jis irgi moka tik dalį išlaikymo.Jo buvusi padavė anstoliams,dabar jam areštavo sąskaitą į kurią pervedama pašalpa.Man nebegali pervesti net tos menkos dalies.Jis sake,kad turi dar viena vaiką ir kad jam taip pat reikia ir jį išlaikyti,sekretorė pasakė,kad turėk nors milijoną jų,mums neįdomu.Ar taip galima,juk vaikai vienodi.Man kad ir 150lt.pinigai ypač šildymo sezonu. verysad.gif
Atsakyti
Gal kas buvote tokioj situacijoj verysad.gif Vadinasi aš su savo vaiku palikau ant bumbulo
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 11 02, 09:49)
Gal kas buvote tokioj situacijoj  verysad.gif  Vadinasi aš su savo vaiku palikau ant bumbulo

tu irgi anstoliam duok,susitvarkysi is valstybes ,... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 11 02, 10:49)
Gal kas buvote tokioj situacijoj  verysad.gif  Vadinasi aš su savo vaiku palikau ant bumbulo

Žinoma, reikia anstoliams paduoti ir pačiai. tada iš jo išieškoma suma bus padalinama abiem.
Atsakyti
bet kiek zinau jie kainuoja,o ir suma tik 500lt,iki bedarbystės mokėjo sąžiningai.Kad ir nebegyvenam kartu,bet santykiai nėra pykčiu pagrysti.Argi gali antstoliai neatsižvelgti į tai kad yra mokama ir dar vienam vaikui.
Atsakyti
Aciu uz patarimus g.gif
Atsakyti