Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(solniska @ 2010 09 21, 15:05)
pristatykit antstoliui vaiko gimimo liudijima, parasykit prasyma ir sumazins  mirksiukas.gif  vienam vaikui mazinama 10 proc nuo darbo uzmokescio dalies, virsijancios Vyriausybes nustatyta MMA dydi, todel Jusu atveju tai bus nelabai didele suma (sumazetu kazkur apie 30 lt).  unsure.gif

Aciu,pabandysim smile.gif Kad ir 30lt.,vis pinigas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,reikia jusu patarimo,labai,labai verysad.gif
Situacija tokia bv paeme paskola,mokejom keleta metu tvarkingai,kol abu netekome darbu,db musu pajamos yra vyro is darbo birzos apie 400 lt,ir alimentai 200 lt.keturiu asmenu seimai.sian gavome ieskini del skolos priteisimo,kad perduodama teismui musu skola,beda yra tame ,kad yra du laiduotojai,ir parasyta,kad ir is ju nori priteisti,Klausimas toks,ka as galiu padaryti,kad nors is ju nepriteistu?zmones dare gera,o db gaunasi belenkas verysad.gif
Stoga man jau rauna tos bedos visai cray.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2010 09 29, 13:05)
Sveikos,reikia jusu  patarimo,labai,labai  verysad.gif
Situacija tokia bv paeme paskola,mokejom keleta metu tvarkingai,kol abu netekome darbu,db musu pajamos yra vyro is darbo birzos apie 400 lt,ir alimentai 200 lt.keturiu asmenu seimai.sian gavome ieskini del skolos priteisimo,kad perduodama teismui musu skola,beda yra tame ,kad yra du laiduotojai,ir parasyta,kad ir is ju nori priteisti,Klausimas toks,ka as galiu padaryti,kad nors is ju nepriteistu?zmones dare gera,o db gaunasi belenkas verysad.gif
Stoga man jau rauna tos bedos visai cray.gif

siaubas kaip ziauru klausytis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 29 rugsėjo 2010 - 21:12
Labukas,

Dėl vaikų išlaikymo prašiau laikinų apsaugos priemonių, nes teismai tęsiasi be galo. Ryt eisiu pasiimti pažymą iš teismo, su kuria galėsiu kreiptis į anstolius. Už tą reikalą, žinau, reikia mokėti 300. Kadangi esu įsitikinus, kad tų pinigų anstoliai iš atsakovo neišieškos, nes jis bedarbis, sąskaitų bei turto neturi, tai jau su tuo susitaikiau.. Bent jau gaučiau 195 lt iš VIF. BET.... kai baigsis teismo sprendimas ir gausiu nutartį dėl vaikų išlaikymo ir, kai atsakovas vėl to išlaikymo nemokės, aš vėl turėsiu kreiptis į anstolius? ar ne? Ir vėl turėsiu jiems mokėt pinigus, kad sumą iš atsakovo išieškotų? Jeigu visas procesas toks, kaip aprašiau, tai gal neverta kreiptis į anstolius dėl laikinų apsaugos priemonių ir mokėti 300, jei po nuosprendžio vėl reiks į juos kreiptis ir mokėt? Juk pinigėliai tai visai nejuokingi...

Ačiū už atsakymus iš anksto.

Ir gal kas patars, su kokia anstolių kontora Kauno centre geriau nesusidėti? Tenjų daug, tai eičiau į pirmą pasitaikiusią. Bet, gal kas patarsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 30 rugsėjo 2010 - 12:21
sveikos mamytes 4u.gif gal kuri esate "susidure" su anstoliais Panevezyje? gal yra koks rimtesnis alimentu reikaluose?
Atsakyti
sveikos permeciau greit tema bet kazkaip neuzkliuvo uz akiu toks klausimas o jei pasikartosiu ir toks buvo atsiprasau,bet va turiu toki klausima,mano dabartinis draugas turejo dar priesmumssusipazystant skolu anstoiams ir dabar ju turi.As laukiuosimusu vaikiuko ir noretume susituokti,bet va kai mudu tapsime seima ar jo senu skolu neprades is manes isieskoti,ar tai kokios priesvedybines jo skolos ir manes nelies.Nes va mama turejo patevioskola sumoket bet ta skola jis isiskolino jau jiems susituokus.Tai galvoju kaip butu mano atveju
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2010 10 04, 13:49)
sveikos permeciau greit tema bet kazkaip neuzkliuvo uz akiu toks klausimas o jei pasikartosiu ir toks buvo atsiprasau,bet va turiu toki klausima,mano dabartinis draugas turejo dar priesmumssusipazystant skolu anstoiams ir dabar ju turi.As laukiuosimusu vaikiuko ir noretume susituokti,bet va kai mudu tapsime seima ar jo senu skolu neprades is manes isieskoti,ar tai kokios priesvedybines jo skolos ir manes nelies.Nes va mama turejo patevioskola sumoket bet ta skola jis isiskolino jau jiems susituokus.Tai galvoju kaip butu mano atveju

jei susituoksit skola gali ir is jusu iskaiciuot..susituokus jusu pajamos bus jau BENDROS
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 10 04, 16:47)
jei susituoksit skola gali ir is jusu iskaiciuot..susituokus jusu pajamos bus jau BENDROS

bet jeigu ta skola jo vos ne is pirmos santuokos dar kiek laiko pries mum susipazystant,negi nera kokiu istatymu.Taigi net turtas pries vedybinis nesidalina kiek esu girdejusi
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2010 10 04, 18:29)
bet jeigu ta skola jo vos ne is pirmos santuokos dar kiek laiko pries mum susipazystant,negi nera kokiu istatymu.Taigi net turtas pries vedybinis nesidalina kiek esu girdejusi

pas mus panasi situacija.skambinausi anstoliams,tai jie paaiskino,kad vyro skola iki santuokos lieka tik jo iki to laiko,kol neivyksta naujas teismas,kur nusprendziama pinigus isieskot ir is sutuoktines.kol tokio teismo sprendimo nera,galite buti rami.
Atsakyti
o del kokiu priezasciu gali buti tas naujas teismas.ydomu o pasirasant vedybine sutarti ji kazka padetu ar tik irgiiki va kokio naujo teismo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2010 10 05, 16:14)
o del kokiu priezasciu gali buti tas naujas  teismas.ydomu o pasirasant vedybine sutarti ji kazka padetu ar tik irgiiki va kokio naujo teismo g.gif

0 jūs užklausti nemokamai galite čia, jeigu facebook naudojatės http://www.facebook.com/home.php?#!/corporo
Atsakyti
gal kas zinote toki dalyka ax.gif as gyvenu mieste A , o mano ex'as mieste B.. turiu vykdomaji rasta del alimentu isieskojimo. i kurio miesto anstolius turiu kreiptis del isieskojimo? i savo miesto ar pagal ex'o gyvenamaja vieta?
Atsakyti