Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(Kieliuke @ 2010 09 09, 18:56)
Skola virs 5000,o arestuotas automobilis kuris anstoliu ivertintas 500. Mes ji jei eitu ispirktum giminaites vardu . O gal isvarzys kai vyras taps nemokus? Dabar jis dirba ir skola isskaitys is atlyginimo. Apskritai su anstoliais susiduriam pirma karta tai nelabai ka ir zinom. Ypac nieko neradau apie turto arestavima.

Viskas priklauso nuo vyro atlyginimo. Jei is padaromu isskaitu skola mazdaug per puse metu galetu buti padengiama, varzytynes nelabai kas skelbia, bet jei i antstolio saskaita iplaukia maza suma, tai siekdamas pagreitinti skolos isieskojima, antstolis gali pradeti ir priverstini arestuoto turto realizavima.
Siaip iki varzytyniu pradzios skolininkas gali pats arba pavesti kitiems asmenims surasti is varzytyniu parduodamo turto pirkėja. Reiketu pazymeti, kad varzytynes negali ivykti anksciau negu praejus menesiui nuo paskelbimo apie busimas varzytynes vietiniame laikrastyje. Todel paprasyti, kad giminaitis nupirktu arestuota automobili nera draudziama.
o jei turit kazkokiu papildomu pajamu ir galit dengt skola dar ir patys, tai patariu inest patiems dar kas menesi kad ir po 50 Lt. antstolis, matydamas, kad skola mokates ir patys, bus tikrai geranoriskas, o ir patiems nuo to bus tik geriau. juk kuo ilgiau mokate skola, tuo didesnes yra vykdymo islaidos. O jei dar palukanos doh.gif kuo greiciau sumokate, tuo daugiau sutaupote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 09, 18:24)
Viskas priklauso nuo vyro atlyginimo. Jei is padaromu isskaitu skola mazdaug per puse metu galetu buti padengiama, varzytynes nelabai kas skelbia, bet jei i antstolio saskaita iplaukia maza suma, tai siekdamas pagreitinti skolos isieskojima, antstolis gali pradeti ir priverstini arestuoto turto realizavima.
Siaip iki varzytyniu pradzios skolininkas gali pats arba pavesti kitiems asmenims surasti is varzytyniu parduodamo turto pirkėja. Reiketu pazymeti, kad varzytynes negali ivykti anksciau negu praejus menesiui nuo paskelbimo apie busimas varzytynes vietiniame laikrastyje. Todel paprasyti, kad giminaitis nupirktu arestuota automobili nera draudziama.
o jei turit kazkokiu papildomu pajamu ir galit dengt skola dar ir patys, tai patariu inest patiems dar kas menesi kad ir po 50 Lt. antstolis, matydamas, kad skola mokates ir patys, bus tikrai geranoriskas, o ir patiems nuo to bus tik geriau. juk kuo ilgiau mokate skola, tuo didesnes yra vykdymo islaidos. O jei dar palukanos  doh.gif  kuo greiciau sumokate, tuo daugiau sutaupote  mirksiukas.gif

O tai jeigu nestume dar papildomai tai neskelbtu tu varzytiniu. Be to jei nores vistik isvarzyt ta masina tai gal koki rasta atsius ar kaip cia suzinot kada vyks tos varzytines. Nes jai dabar uzdetas arestas,kad negaletume perasyt parduot ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2010 09 09, 20:20)
O tai jeigu nestume dar papildomai tai neskelbtu tu varzytiniu. Be to jei nores vistik isvarzyt ta masina tai gal koki rasta atsius ar kaip cia suzinot kada vyks tos varzytines. Nes jai dabar uzdetas arestas,kad negaletume perasyt parduot ir t.t

geriausiai butu nueit i kontora ir pasikalbet, nes nieks besislapstanciu nemegsta doh.gif jei matys, kad su imokom viskas tvarkoj, tai nieks ir nepardavines mirksiukas.gif uzvedus byla uzsidedama apsidraudimui, jei niekas nejuda, tada jau isieskojimas nukreipiamas i arestuota turta.
o jei jau nuspres pardavinet is varzytyniu, tai atsius registruotu laisku patvarkyma, informuojanti apie tai. o jei namuose nebunat ir tarkim i palikta pranesima neatsiliepsit, visada apie busimas varzytynes galima pasiziuret internete, tinklalapy www.antstoliai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 07 02, 17:12)
Jei jus gaunate oficialia alga, antstoliai negali arestuoti saskaitos, jie turi siusti vykdoma rasta i darboviete.

Gal galite imest nuoroda kur tai (kokiam istatyme) yra parasyta?
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 09 08, 16:12)
Viskas padaryta taip kaip Jus isdestete, bet nera pinigu, parasiau laiska-tyla, neatsako, o valgyt norisi  doh.gif  verysad.gif Na palauksim rytdienos. Aciu Jums 4u.gif Uz palaikyma

Idomu kaip sekesi ar viskas susitvarke ?
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 14, 13:10)
Idomu kaip sekesi ar viskas susitvarke ?

Aciu, susitvarke, bet jau tas laukimas doh.gif Atskaiciuoti tai staigiai atskaiciuoja bet va atgal grazinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 09 14, 13:39)
Aciu, susitvarke, bet jau tas laukimas  doh.gif Atskaiciuoti tai staigiai atskaiciuoja bet va atgal grazinti  doh.gif

tikra tiesa doh.gif Saunu kas viskas gerai baigesi 4u.gif
Kas nesusidure su anstoliais turbut net neisivaizduoja ko tik jie nepridaro visai nesigylindami i situacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 14, 15:44)
tikra tiesa doh.gif Saunu kas viskas gerai baigesi  4u.gif
Kas nesusidure su anstoliais turbut net neisivaizduoja ko tik jie nepridaro visai nesigylindami i situacija  unsure.gif

jei visi zmones butu kaip zmones ir problemu maziau butu... is kur, jusu manymu, antstolis turi zinoti, i kuria saskaita iplaukia darbo uzmokestis, o kurioje laikomos santaupos? deja, Lietuvoje dar nera tokios programos, kuri visa tai parodytu. o jei jus gave is antstolio pranesima apie bylos uzvedima sedit, nosi krapstot ir tikites, kad visa tai jusu neliecia, tai sorry.. niekuo tada negalima padet.
visu pirma reiktu atsimint, kad antstolis yra TARPININKAS. ir kuo kalta kita salis, kad jus nemokat skolos ir pan? Lietuvos zmogeliams dar daug koses reikia suvalgyt ir smegeneles lavint, kad suprastu, jog antstolis yra zmogus, padedantis surast objektyviausia problemos sprendimo buda. todel reiketu veikti, o ne zirzti kokie antstoliai yra blogi. Deja, ne antstoliai nevykdo savo skoliniu isipareigojimu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solniska: 14 rugsėjo 2010 - 19:45
tokia liudna ir nemaloni istorija mums nutiko.pries 2metus(tada dar nebuvom susituoke)mano vyras padejo draugui paimt paskola,t.y tapo bendru paskolos emeju.suma 30 000,kol tas dirbo ir gan gerai uzdirbinejo nebuvo abejonniu kad po metu skola grazins.deja... tas vyras prarado darba,pajamas ir paskola liko 20 000neismoketu(dabar jau vel priaugo apie 30 000).prasidejo antstoliai,teismai.ir galu gale gavom pranesima kad vyro turtas arestuojamas,masina arestojama.kadangi jis dokumentuose yra bendras emejas,aisku niekam nerupi kad jis tu pinigu neeme o eme tik vienas asmuo. po kazkokio laiko atejo ir man laiskutis is antstoliu kad ir mano turtas arestuojamas,korteles blokuojamos itp.aciu devui pavyko atblokuot nors viena kortele i kuria gaunu vaiko pinigus. taigi nezinau ko grebtis,buvau pas viena adokata,nieko gero ir dziugaus nepasake,sako nepavyks jums irodyt kad cia ne jus emet tuos pinigus,kad paskola augs kol neatiduota bus visa suma ir vyrui radus darba nuskaitines pinigus. toks butu klausymas,gal kas panasioje situacijoje buves(nelinkeciau aisku niekam),bet jeigu mes tuo metu kad buvo imta ta paskola nebuvom susituoke,negi antstoliai gali kesintis mano turto?ar turiu kokias nors teises ginti savo interesus?nes tuoj vaikui sukaks 2metai,eisiu dirbti ir man kaip sake advokatas nuskaitines nuo atliginimo pinigus uz ta paskola.vyras bedarbis(darbo birzoje siu metu registruotas).zodziu baisu pagalvot kaip teks gyvent toliau.gal i teisma kreiptis? dabar bijau kokius indelius kaupiamosius atidarinet ar ka panasaus banke,nes nezinia kaip viskas bus.gal zinot kur galima nemokomai kreiptis,ieskoti iseites,pagalbos?
Atsakyti
QUOTE(Aniox @ 2010 09 15, 13:55)
tokia liudna ir nemaloni istorija mums nutiko.pries 2metus(tada dar nebuvom susituoke)mano vyras padejo draugui paimt paskola,t.y tapo bendru paskolos emeju.suma 30 000,kol tas dirbo ir gan gerai uzdirbinejo nebuvo abejonniu kad po metu skola grazins.deja... tas vyras prarado darba,pajamas ir paskola liko 20 000neismoketu(dabar jau vel priaugo apie 30 000).prasidejo antstoliai,teismai.ir galu gale gavom pranesima kad vyro turtas arestuojamas,masina arestojama.kadangi jis dokumentuose yra bendras emejas,aisku niekam nerupi kad jis tu pinigu neeme o eme tik vienas asmuo. po kazkokio laiko atejo ir man laiskutis is antstoliu kad ir mano turtas arestuojamas,korteles blokuojamos itp.aciu devui pavyko atblokuot nors viena kortele i kuria gaunu vaiko pinigus. taigi nezinau ko grebtis,buvau pas viena adokata,nieko gero ir dziugaus nepasake,sako nepavyks jums irodyt kad cia ne jus emet tuos pinigus,kad paskola augs kol neatiduota bus visa suma ir vyrui radus darba nuskaitines pinigus. toks butu klausymas,gal kas panasioje situacijoje buves(nelinkeciau aisku niekam),bet jeigu mes tuo metu kad buvo imta ta paskola nebuvom susituoke,negi antstoliai gali kesintis mano turto?ar turiu kokias nors teises ginti savo interesus?nes tuoj vaikui sukaks 2metai,eisiu dirbti ir man kaip sake advokatas nuskaitines nuo atliginimo pinigus uz ta paskola.vyras bedarbis(darbo birzoje siu metu registruotas).zodziu baisu pagalvot kaip teks gyvent toliau.gal i teisma kreiptis? dabar bijau kokius indelius kaupiamosius atidarinet ar ka panasaus banke,nes nezinia kaip viskas bus.gal zinot kur galima nemokomai kreiptis,ieskoti iseites,pagalbos?

man asmeniskai labai gaila tokiu zmoniu, kurie besalygiskai pasitikedami "draugu" padaro "paslauga" ne tik sau, bet ir savo seimai..
cia irodinejimo dalykas, jei susituoket po metu ar dveju po paskolos paemimo, tada gal ir galima bandyt kazka galwot apie teismo procesa, o jei ne, tai praktiskai beprasmiska.. vienintele iseitis, kuri siuo metu yra labai populiari - skyrybos... verysad.gif
tada nieks nei i Jusu turta, nei i darbo uzmokesti nesikesins...
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 16, 12:33)
man asmeniskai labai gaila tokiu zmoniu, kurie besalygiskai pasitikedami "draugu" padaro "paslauga" ne tik sau, bet ir savo seimai..
cia irodinejimo dalykas, jei susituoket po metu ar dveju po paskolos paemimo, tada gal ir galima bandyt kazka galwot apie teismo procesa, o jei ne, tai praktiskai beprasmiska.. vienintele iseitis, kuri siuo metu yra labai populiari - skyrybos...  verysad.gif

na jus cia ir pavaret,prie ko cia skyrybos,zmogus konkretaus patarimo praso,o jus dar druskos dapilat,galima rast ir kitu sprendimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 rugsėjo 2010 - 12:41
QUOTE(solniska @ 2010 09 16, 12:33)
cia irodinejimo dalykas, jei susituoket po metu ar dveju po paskolos paemimo, tada gal ir galima bandyt kazka galwot apie teismo procesa, o jei ne, tai praktiskai beprasmiska.. vienintele iseitis, kuri siuo metu yra labai populiari - skyrybos...  verysad.gif

na ir apie tai galvojom,bet issiskirti irgi nera paprasta(ir vaika turim,prasides soc.tarnybos itt ir panasus rupesciai),ir irgi kainuoja,o sita musu problemos neisspres,nes norim but seima.dar girdejom kad galima vedybine sutarti sudaryt,tik idomu ar dabar ji galiotu jei sudarytume.dideliu turtu neturiu,nera mano vardu nei namu nei zemes,bet neduok dieve tevam kas nors nutiktu,man lieka palikimas,tai ir prie to palikimo gali prisiknist. o susitokem po metu kazkur,tai vat gal bus koks teisingumas irodyt ka
Atsakyti