Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(rainiukas @ 2010 07 02, 16:12)
Jei jus gaunate oficialia alga, antstoliai negali arestuoti saskaitos, jie turi siusti vykdoma rasta i darboviete. Jei nenorit, kad siustu, bandykit tartis, pasiimkit pazyma apie uzmokesti ir tarkites su antstoliu, kokiomis dalimis mokesit. Aisku, jis gali paprasyti kiek daugiau, nei priklauso pagal istatyma, cia jau tokia tradicija ju. Bet aresta turi nuimti ir is karto.

Gal zinote,kaip yra is tiesu...Atlyginimas 960Lt.pervedamas i kortele.Si menesi pervesta 640lt. Buhaltere nieko nepranese,tik jos paklausus uzsimine,kad anstoliai nueme.Kaip suprantu,tai atejo vykdomasis rastas ir kaip nieko nepranesus buhaltere darbuotojui susitare su anstoliu apie isskaiciuojama suma?Ar nereikia tam darbuotojui niekur nei pasirasyt,nei ka?
Atsakyti
as nesuprantu, negi tikrai anstolis neispeja? negrasina? nesiuntineja pries tai laisku? Turiu paskolu kruva, o darbo ir pinigu - ne. I emeila, namo ir visur kitur eina laisku kruvos, kad va jusu skola, prasom tartis, prasom isipareigot moket dalimis, gal galit moket po tiek ir aniek ir tt. skambuciai kas diena.
Ir is skolu isieskojimo tarnybu ir is anstolio tokius laiskus gaunu jau gal puse metu, nei niekas saskaitu dar arestavo, nei ka. Nedasunta man, kaip tai gali but, kad ima ir arestuoja, o jum cia didziausia staigmena, kad nei zinot, nei girdejot doh.gif Tartis visada galima pries, o ne kai arestuoja saskaitas.
Kad jau prieit iki teismo, tai tikrai ne menesis turejo praeit ir ne 2, negi nezinojot, kad skolu yra? g.gif

sorry jei ka, as sian pikta.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2010 07 02, 23:53)
as nesuprantu, negi tikrai anstolis neispeja? negrasina? nesiuntineja pries tai laisku? Turiu paskolu kruva, o darbo ir pinigu - ne. I emeila, namo ir visur kitur eina laisku kruvos, kad va jusu skola, prasom tartis, prasom isipareigot moket dalimis, gal galit moket po tiek ir aniek ir tt. skambuciai kas diena.
Ir is skolu isieskojimo tarnybu ir is anstolio tokius laiskus gaunu jau gal puse metu, nei niekas saskaitu dar arestavo, nei ka. Nedasunta man, kaip tai gali but, kad ima ir arestuoja, o jum cia didziausia staigmena, kad nei zinot, nei girdejot  doh.gif Tartis visada galima pries, o ne kai arestuoja saskaitas.
Kad jau prieit iki teismo, tai tikrai ne menesis turejo praeit ir ne 2, negi nezinojot, kad skolu yra?  g.gif

sorry jei ka, as sian pikta.

As tai turejau omeny,kad jau po teismo zmogui buvo arestuotos saskaitos,bet jis pradejo dirbt ir atsidare saskata kitam banke ir nepranese anstoliam.Tai kaip suprantu,anstoliai pranese i darboviete,bet buhaltere nieko nepasakius skolininkui galejo atskaiciuot pinigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 03, 14:46)
As tai turejau omeny,kad jau po teismo zmogui buvo arestuotos saskaitos,bet jis pradejo dirbt ir atsidare saskata kitam banke ir nepranese anstoliam.Tai kaip suprantu,anstoliai pranese i darboviete,bet buhaltere  nieko nepasakius skolininkui galejo atskaiciuot pinigus? g.gif

Jei teismo nutarimas yra,tai turbut galejo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 03, 14:03)
Jei teismo nutarimas yra,tai turbut galejo.

Sake,po svenciu eis aiskintis smile.gif paskutine diena pries sventes tokia staigmenele,tai nekantravo suzinot,kaip ten is tiesu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 02, 21:24)
Gal zinote,kaip yra is tiesu...Atlyginimas 960Lt.pervedamas i kortele.Si menesi pervesta 640lt. Buhaltere nieko nepranese,tik jos paklausus uzsimine,kad anstoliai nueme.Kaip suprantu,tai atejo vykdomasis rastas ir kaip nieko nepranesus buhaltere darbuotojui susitare su anstoliu apie isskaiciuojama suma?Ar nereikia tam darbuotojui niekur nei pasirasyt,nei ka?

buhaltere gavo is antstoliu rasta ir privalo ji vykdyti. priesingu atveju gali gauti imone is anstolio bauda. na darbuotojui reiketu informuoti, bet tai nieko nekeicia, savo skolas patys juk zinote
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2010 07 04, 12:55)
buhaltere gavo is antstoliu rasta ir privalo ji vykdyti. priesingu atveju gali gauti imone is anstolio bauda. na darbuotojui reiketu informuoti, bet tai nieko nekeicia, savo skolas patys juk zinote

Ta skola ne musu,as tik del pazystamo teiraujuosi smile.gif Man paciai tai viskas labai idomu,nes prailgo laikas iki leliuko gimimo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas gales man padet.Pas mane vyresnioji dukra ne nuo vyro,o jos tikras tevas alimentu nemoka,turiu teismo vykdomaji rasta kad man reikia nuvezti ji anstiliams,bet reikia vezt kiek zinau pagal gyvenamaja vieta,o kas yra salcininkuose.mes kai viena karta ten buvom tai anstole pasake kad tam kad jie pradetu vykdyt processa reikia sumiketi dbr jau tiksliai ir neatsimenu berods 160lt.Mums tai yra didziuliai pinigai nes mes jai sudet vios seimos biudzeta gaunasi tik 1400 ant 4 zmoniu cia kartu su soc pasalpa.Gal kas zinot ar yra kur nors vilniui anstolis kuris nemokomai imtusi sio reikalo?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 07 07, 08:17)
Sveiki,gal kas gales man padet.Pas mane vyresnioji dukra ne nuo vyro,o jos tikras tevas alimentu nemoka,turiu teismo vykdomaji rasta kad man reikia nuvezti ji anstiliams,bet reikia vezt kiek zinau pagal gyvenamaja vieta,o kas yra salcininkuose.mes kai viena karta ten buvom tai anstole pasake kad tam kad jie pradetu vykdyt processa reikia sumiketi dbr jau tiksliai ir neatsimenu berods 160lt.Mums tai yra didziuliai pinigai nes mes jai sudet vios seimos biudzeta gaunasi tik 1400 ant 4 zmoniu cia kartu su soc pasalpa.Gal kas zinot ar yra kur nors vilniui anstolis kuris nemokomai imtusi sio reikalo?

nuo 2003m padarytos reformos - visi anstoliai yra privatus..... taigi valstybiniu neliko ir visi jie tapo mokami... vienintele nemokama diena- birzelio 10d- pasauline anstoliu diena.
cia jei kam idomu bus
http://www.antstoliu.../articleid/1394
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 07 liepos 2010 - 09:03
Dar norejau paklausti rolleyes.gif zmogus turi kelias saskaitas.I viena buvo pervesti is mokesciu inspekcijos deklaracijos pinigai,i kita yra pervedamas atlyginimas.Arestuotos abi saskaitos.Parasius buhalteriai rasta,nuo tos saskaitos i kuria pervedamas atlyginimas nueme aresta,taciau kita saskaita su deklaracijos pinigais liko arestave ir nebegrazina pinigu.Juk zmogus jau yra mokus,ar taip ir nebegrazins deklaracijos pinigu?
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2010 07 01, 21:47)
Turėtų buhalterija vykdyti visus tris vienu metu ir išskaičiuotą iš atlyginimo sumą skirstyti pagal visus tris raštus proporcingai. Pasiteiraukit buhalterijoj, kaip jie daro. Ir dar svarbu, kas yra išieškoma. Nes jei išieškomas koks nors išlaikymas ar žalos sveikatos suluošinimu atlyginimas, tai šitas išieškojimas turi būti vykdomas pirmiau ir tik jei nuo ko kas lieka - dengiami kiti įsiskolinimai (baudos, skolos ir pan.)

aciu 4u.gif cia skolos uz patarnavimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu patarimo..kreipiausi i anstolius del vaikelio alimentu...tikslaiu del pazymeles VIF'ui, nes skolos is tevuko tikrai neatgausim.... zodziu, laukiau tris men tos pazymos- VIF'e sake, kad uz tris menesius reikalinga- ir db pasiskambinu anstoliui, kad reiskia, israsytu man ta pazyma , o ten man sako, kad jau pora menesiu kontoros veikla sustabdyta. Sako, skambink po menesio- gal jau dirbsim. Na absurdas kazkoks- nei perspejo, nei ka...tai as db praradau 2 menesius taip iseina, jei jie jau 2 men nedirba? ar as galiu atsiimt savo byla ir eiti pas kita anstoli? cia kazkokia nesamone...juolab alimentus VIF moka nuo tos dienos, kai kreipiesi i anstoli...tai db iseina, kad veltui tiek laiko praejo??? kazkaip ta kontora man turetu juk kompensuot viska- nesakau, kad noriu galas zino ko, bent jau, kad nereiktu man moket uz perejima pas kita anstoli...nes cia isipareigojimu nevykdimas...
Atsakyti