Turim beda.
MB kelis kartus laiku nesumokejo pinigeliu i kred.kortele.uzsiprasem nemalones ir db jau esam perduoti anstoliems.Noreciau siek tiek informacijos,kas musu laukia,kaip isieskos(mes nevede,turim viena vaikiuka,bet is kitos santuokos yra dar trys nepilnameciai)?MB moka alimentus,juos nuskaito bankas,taip pat dar nuskaito ir uz kita kredita,lieka nekas.Sakykim gauna 1200lt is ju lieka apie660lt.ar bus taip,kad situos likusius nuskaitys anstoliai i nieka neatsizvelgdami nepalikdami nei lito?Aciu lb uz bet kokia info.
O ką anstoliai jums sako? Pagal mane, jūs turėtumėte patys į juos kreiptis, ir tartis, dėl skolos išmokėjimo? Gal kokį planą sudarys, kad galėtumėte dalimis mokėti
QUOTE(Limcamca @ 2009 07 14, 15:10)
O ką anstoliai jums sako? Pagal mane, jūs turėtumėte patys į juos kreiptis, ir tartis, dėl skolos išmokėjimo? Gal kokį planą sudarys, kad galėtumėte dalimis mokėti
laiska tik vakar gavom,o dar nebuvo kada nuvykt.as ir ta pati pagalvojau,ale su anstoliais nepakovosi.vienam panasus ivykis buvo,tai teko dvigubai susimoket.
Pagal istatyma antstoliams atskaityti negali daugiau nei 50% atlyginimo " i rankas".
Ka gali tokiu atveju? Gali arestuoti ir parduoti is varzytiniu jusu vyro nek. ir kiln. turta tokiai sumai kuria jus skolingi kreditiniai istaigai plius vykdymo antstoliu islaidas.
Ka gali tokiu atveju? Gali arestuoti ir parduoti is varzytiniu jusu vyro nek. ir kiln. turta tokiai sumai kuria jus skolingi kreditiniai istaigai plius vykdymo antstoliu islaidas.
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 07 14, 15:32)
Pagal istatyma antstoliams atskaityti negali daugiau nei 50% atlyginimo " i rankas".
o jei vyras savo nieko neturi,tik apart darba?tai kaip suprantu lieka nuskaitymas 50%?
QUOTE(gustomama @ 2009 07 14, 15:37)
o jei vyras savo nieko neturi,tik apart darba?tai kaip suprantu lieka nuskaitymas 50%?
buta nuomojates? auto turit? kienuo vardu auto? arestuoti gali net ir televizoriu ir baldus jei suma nera labai didele isieskojimo/
Mano vyras turejo ir dar turi problemu su anstoliais , jie gali jau priverstinai Jums nuskaityti 20%, bet kadangi Jusu situacija siuo metu sunki tai jis gali tartis jog mokes kiekviena menesi po 100Lt ar daugiau, ar maziau, cia kaip Jus galite sau leisti.
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 07 14, 15:43)
buta nuomojates? auto turit? kienuo vardu auto? arestuoti gali net ir televizoriu ir baldus jei suma nera labai didele isieskojimo/
butas yra mano(MB bute neregistruotas),masina taip pat.bet jei viskas yra mano,ar jie turi teise ateit pas mane ir reikalaut?
suma yra beveik 5000lt.
QUOTE(gustomama @ 2009 07 15, 09:40)
suma yra beveik 5000lt.
Tai nera didele suma, eikite pas anstolius ir tarkites, o tuo labiau kaip matau vyras Jusu savo vardu nieko neturi, tau bus dar lengviau susitarti.
Sekmes
QUOTE(gustomama @ 2009 07 14, 17:41)
butas yra mano(MB bute neregistruotas),masina taip pat.bet jei viskas yra mano,ar jie turi teise ateit pas mane ir reikalaut?
Ne negali, jei nera irodymu kad jus su savo partneriu vedat bendra uki.
Skolos kaip ir turtas dalinasi tik tuo atveju jei jusu draugas butu jusu sutuoktinis arba butu pasirasyta ir iregistruota partnerystes sutartis.
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 07 15, 13:26)
Ne negali, jei nera irodymu kad jus su savo partneriu vedat bendra uki.
Skolos kaip ir turtas dalinasi tik tuo atveju jei jusu draugas butu jusu sutuoktinis arba butu pasirasyta ir iregistruota partnerystes sutartis.
tai vat,kad is siu abieju variantu nei vieno nera.kaip sako,mano viskas uzgyventa iki mums susitinkant