Sveikos mamytės,
gal galit padėti. Istorija tokia..
mano mergytei jau 3 mėn. Pati nebemaitinu, mėnuo laiko kaip duodu karvės pieną su klijukais (čia kaip anksčiau mus taip augindavo tėvai), nebuvo jokio bėrimo. Čia prieš 2 savaites pakeičiau sauskelnių rūšis ir pradėjau duoti žuvų taukų, nes daktarė liepė. Nuo to viskas ir prasidėjo. Pradėjo berti aplink bambyte ir plito toliau. Nuvažiavom pas daktare, ji sako, kad beria nuo karvės pieno. Bet aš netikiu, pirmiau tada būtų pradėję berti veiduką, o jis švarut švarutėlis ir dabar. Nusprendėm, kad kalti žuvies taukai. Praėjo savaitė, bet bėrimas dar labiau padidėjo, net jau galvytė išberta, nu visas visas kūnas išbertas raudonais kaip aguona taškeliais ir oda paraudus visa, bet veidukas švarus. Tem.nėra, vaikas švalus, linksmas, ramus. Nuvažiavom vėl pas daktarę, ji vistiek kaltina, kad pienas kaltas arba skalbimo milteliai. Skalbiu rankom su Bobas tais milteliais jau nuo pat pradžių ir nebėria, netikiu, kad milteliai kalti. Vaiką maudam kas 3 dienas su vaikišku muilu kaip ir visada. Nu dar rytoj pas dermatologa eisim.
Nežinau, kas dar gali čia būti kaltas. gal kam taip jau buvo nutikę, patarkit?
P.S. išrašė tepaliuką Excipial U Lipolotio, bet kas bėrimo kaltininkas?
Mano vaikuti irgi beria,nuo 4men prasidejo viskas,jau 1m ir 2men,bet taip ir neaisku nuo ko.