Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido išbėrimas

QUOTE(mildusiukas @ 2011 10 12, 11:51)
Mielos mamos, nepergyvenkite del tu berimu pirma-antra menesi, tai yra naturalus fiziologinis procesas. Net mano ata mociute sakydavo "valosi kunelis", taip turi buti. Berimas smulkus, pirma isberia veiduka, veliau nusileidzia berimas zemyn ant krutines ir pan. Man baisu skaityti kai gydytojai israso visokius tepalus (hormoninius ar su antibiotikais), nuo ju prasideda uzburtas ratas, cia pagereja, cia vel isberia tik jau nezinia nuo ko, nes nuo tu tepalu ir vaistu tik susilpneja kudikiu odele. Auginu antra mergyte ir sio berimo scenarijus tas pats kaip ir pirmosios atveju (tada ir as labai pergyvenau ir nebezinojau ka daryt, tik seni zmones liepe palaukt). Laikykites  4u.gif

o iki kada turi "nueiti" tas berimas? nes man kazkaip irgi baisu visokius tepalus naudoti, ar pan. priemones, as tik vandenuku veiduka pavalau, ir viskas, net ramuneliu ar medetuku nenaudoju, nes jos gi oda sausina... mums dabar 3 menesiukas prasidejo, kada jau reiketu sunerimti, ar laukti berimo pabaigos?
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 11, 20:19)
o kaip atradote, kad butent nuo sios patalynes beria? nes mes irgi naudojame ferreti pataliukus... perskaiciau ir pagalvojau, gal mus irgi nuo to paties beria...

Atradau kazkaip ryte,kai pamaciau kad isbertas visas smakras ir puse krutines.Aisku ant viso kunelio buvo pavieniu paberimu,kurie paskui pereidavo i siurkstuma. Stebejau si reikala kazkur savaite. Pastebejau,kad per diena berimas kaip ir atslugsta,i vakara visai apmazeja,o kai atsikelia ryte,tai ojojoj....ir tos vietos buvo karstos ir patine net. Baisu.....
Beje,kai berdavo,daktare sake geriau niekuom netepti,tegu savaime apdziusta.
Atsakyti
Ir musu berniukas buvo isbertas, nes mama pavalge chalvos, kad geriau pienukas gamintusi smile.gif ir sokoladinio torto smile.gif , bet daugiau jau siu dalyku nebeskanauju smile.gif ir viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
mus mėnesiuko išbėrė, bet gydytoja sakė, kad tai natūralus pabėrimas vaikučio, tokiu būdu valosi jo odelė. Per porą savaičių be jokių vaistų savaime praėjo
Atsakyti
Kaip tik pirmojo menesiuko proga mus buvo stipriai isbere veiduka. Kartais patepdavau cinko oksidu. Prapuole per pora savaiciu.
Atsakyti
mus irgi pradėjo berti pastebėjau kad jei kas paima ant rankų ir priglaudžia prie savo rūbų matyt alergiškas skalbikliams
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2010 01 31, 18:06)
Mano leliuka irgi isbere kai jam buvo 3 savaites. Spuogeliai raudoni su baltu taskiuku. Is pradziu buvo labai mazai spuogiuku, pagalvojau kad ka suvalgiau. Pradejau rasytis ka valgau, na nuo nieko negali berti. Spuogeliu vis daugejo ir daugejo, ir ypac kai pavalgo, zandu  prisispaudes prie krutines, tai zandas raudonas ir tie spuogai siaubas, arba kai paverkia. Tada pas mus buvo atejusi gydytoja su sesele eilinej apziuraj ir pasake kad tai hormoniniai spuogeliai jie turi praeiti savaime. Liepe nieko nedaryti, tik kad suneliui  nebutu per karsta ir kuna tepti aliejumi kad nebutu sausa oda. Mums dabar jau menuo ir 2 savaites, spuogeliai praeina po truputi. Veidelis jau visai neblogai atrodo. Veida netepu niekom, prausiu su virintu vandeniu.

Ir pas mus rausvi su baltu taskiuku, o kai kurie kur labai mazi tik rausvi. Ir kai verkia paryskeja.
Atsakyti
mus buvo isbere, bet praejo..
Atsakyti
QUOTE(egvida @ 2011 11 14, 17:48)
mus mėnesiuko išbėrė, bet gydytoja sakė, kad tai natūralus pabėrimas vaikučio, tokiu būdu valosi jo odelė. Per porą savaičių be jokių vaistų savaime praėjo

man gydytoja tą patį sakė, kuo mažiau visokių kremų ir tepalų... nors tepiau kelis kartus jonsons su levandom, kad pablogėtų nepastebėjau, tik miega geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Siiap karves pieno grieztai negalima duoti tokiems maziukams,tada jau misinuka duokit, jei nebera savo pienelio. Alerggija nebutinai iskart turi pasireikst, gali po kurio laiko, kraujas rodo ar alergija, ar kazkox kitoks berimas.
Atsakyti
Mano maziuko veidukas irgi pabertas, bet tai, kaip ir minejote yra budinga naujagimiam ir po poros savaiciu praeis... o tam, kad spuogiukai nebutu tokie raudoni ir greiciau isnyktu padarau trumpam ramuneliu kompresiuka, labai padeda, akivaizdziai spuogeliai bliskesni pasidaro ir ne taip baisiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Mums isbere veiduka smulkiais raudonais spuogeliais, po to tie spuogeliai susijunge i viena dideli plema, dabar pradejo kaip ir pleiskanoti. Pavalau su lakisiu arbata ir patepu bepanteno kremu, pasvieseja, bet visiskai nepraeina. doh.gif
Atsakyti