QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 07 07, 19:08)
nu mano mazyli isbere 2 savaiciu ir jau visa savaite tas zanduku berimas nedingsta....o berimas labai negrazus, tokie kaip suaugusio zmogaus spuogai, raudoni su baltom galvutem, ir tokie vienas salia kito per visa zanduka..... kai perbrauki tai kaip per svitrini popieriu...tikrai ne prakaitiniai nes kaktyte tai paberta tokiom smulkiom lyg nuo prakaito o zandukai ne kas......jau 3 dienos nevalgau visko kas gali alergizuoti, nes pries tai valgiau daug pieno produktu, kadangi esu anglijoje, cia net nezn kuom patepti....valau tik virintu vandenuku, daktare pasake kad tipo nuo hormonu, bet man kazkaip neistiki, nes spuogiukai labai jau ziaurus....ir dideli, ka daryti???
labai panasiai jauciausi ir as neperseniausiai kai negaledavau ramia sirdim ziureti y savo kudikely kuris pastoviai buvo vienas zandukas izbertas lygiai taip kaip ir tu kad sakai,ir ko as tik nedariau ir skalbti tik su muilo drozlem pradejau ,ir ziurejau ka valgau ir tik su virintu vandenuku prausemes ,ir daug visokiu kremu isbandziau ,mum s padejo stai sisMy Webpage,bet menesiui panaudojus ir vel viskas is naujo ,tipo odele priprato prie jo tada naudojau syMy Webpage ir dabar mum jau 7 men .tai odele susitvarkius karts nuo karto pasitepliojam siuoMy Webpageir jau dabar naudojam misinuka ypatingai alergiskiems vaikams ,ir dabar stebiu ka jam duodu valgytu ,nes prasidejo primaitinimas.manau kad issamiai cia as tau papasakojau,nes kada as informacijos apie tai ieskojau niekur tokio konkretumo neradau. sekmes ir nepergyvenk,viskas susitvarkys tik reikia islaukti ir tureti kantrybes