Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido išbėrimas

QUOTE(Krista J. @ 2011 02 23, 12:24)
sveikutes.
mano mazylei dar tik dvi savaiteles. maitinu krutimi. vakar pastebejau, kad visas mazyles kunelis ismetytas smulkiom neryskiai raudonom susiliejanciom demelem (isskyrus plastakeles, padukus ir veiduka). gal kam taip buvo? ar galetu buti toks berimas nuo mano suvalgyto maisto? turiu itarima, kad padauginau pieno produktu, bet ar alerginis berimas gali buti butent toks?  g.gif  bijau, kad nebutu kas rimciau nei alergija  verysad.gif

Mums taip buvo,bet po dienos dingo savaime...aš galvoju,gal nuo sušilimo...
Atsakyti
Sveikos mamos.Na mes irgi su suneliu 2 su pume menesio susidurem su tokia beda kad jam beveik visas kunelis isbertas raudonom demem, odele labai sausa sad.gif gulejom lygoninej kaip diagnozavo atopini dermatita,dar kraujuko atsakymu neturim,bet savaiteb begyje zinosim kam alergiskas sunelis.Israse mums Essex arba Vitella tepala vat tik tiubeliai parduodami mazi po 50g ir visa kuna istepliot vieno uztenka nepilnai savaitei.Gal kuri kurnors matet tepala Excipial FATTY 100g tiubeli?
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2011 03 16, 16:09)
Sveikos mamos.Na mes irgi su suneliu 2 su pume menesio susidurem su tokia beda kad jam beveik visas kunelis isbertas raudonom demem, odele labai sausa sad.gif gulejom lygoninej kaip diagnozavo atopini dermatita,dar kraujuko atsakymu neturim,bet savaiteb begyje zinosim kam alergiskas sunelis.Israse mums Essex arba Vitella tepala vat tik tiubeliai parduodami mazi po 50g ir visa kuna istepliot vieno uztenka nepilnai savaitei.Gal kuri kurnors matet tepala  Excipial FATTY 100g tiubeli?

Psistudijuoki šios tepaliukus šiaip iki 3 metų nebvisus galima tepti kūdikėliui. O bėrimas ne po skiepijimo atsirado? Šiap iki 3 mėn opraeina tokie bėrimai
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2011 03 16, 17:09)
Sveikos mamos.Na mes irgi su suneliu 2 su pume menesio susidurem su tokia beda kad jam beveik visas kunelis isbertas raudonom demem, odele labai sausa sad.gif gulejom lygoninej kaip diagnozavo atopini dermatita,dar kraujuko atsakymu neturim,bet savaiteb begyje zinosim kam alergiskas sunelis.Israse mums Essex arba Vitella tepala vat tik tiubeliai parduodami mazi po 50g ir visa kuna istepliot vieno uztenka nepilnai savaitei.Gal kuri kurnors matet tepala  Excipial FATTY 100g tiubeli?

Mano suneliui irgi 2,5men., ir mes isberti visi buvom pas alergologe docente tai liepe duoti vaistukus nuo elergijos ir tepti visa pvz;dermobaza zaliu,essex zaliu,tinka zuikio kiaules,barsuko taukai dar tepu su clobaza .Ir maudyti israse toki oilatum odos minkstiklis i vone.Ir dar gerai daryti graikisku riesutu nuovira i vonele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte-x: 17 kovo 2011 - 10:20
QUOTE(Krista J. @ 2011 02 23, 17:22)
musu berimas kitoks. nera nei spuogeliu, nei serpetojimu ar pleiskanojimu... tiesiog smulkus rausvi plemukai. jie visiskai neiskile. toks labai keistas berimas. cia gal net ne berimas, o ismetyta plemukais. galima butu irgi itarti skalbimo priemones, as taip pat naudoju Neutral skysta skalbikli, bet kad ir uzpakaliukas visas demetas  g.gif  nieko nebus, teks kreiptis i gydytoja  unsure.gif

Krista J, gal gali pasidalint kaip baigesi pas jus su tuo berimu (beje pritariu, net keista vadint berimu nes jokiu spuogeliu ar odos pakilimu nera) ..pas mus siandien pasirode lygiai tas pats..naudoju specialius kudikiams miltelius, tad neturetu but nuo ju.. g.gif beje maniskes taip pat visas uzpakaliukas demetas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 02 23, 16:22)
musu berimas kitoks. nera nei spuogeliu, nei serpetojimu ar pleiskanojimu... tiesiog smulkus rausvi plemukai. jie visiskai neiskile. toks labai keistas berimas. cia gal net ne berimas, o ismetyta plemukais. galima butu irgi itarti skalbimo priemones, as taip pat naudoju Neutral skysta skalbikli, bet kad ir uzpakaliukas visas demetas  g.gif  nieko nebus, teks kreiptis i gydytoja  unsure.gif

o jums sekmes issigydyt  4u.gif

Mums taip yra buve su dukryte, labai panasiai kaip cia aprasei, tik mums kazkaip sutapdavo , kad kai vaika maudydavom, ikisus i vonele ismesdavo tokiais raudonais plemeliais. Na mes tepemes visalaik su Essex drekinamuoju kremuku, o su laiku isaugom, dabar dukrytei 2 metukai ir nebeturim tokios bedeles.
Uztat mazylis musu pabertas, ir ryskiai nuo mano maitinimo doh.gif
Atsakyti
Mums panasiai buvo, bet padejo exepial tep.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 01 25, 07:42)
mums buco isbere mazdaug kokio 1men, bet mums buvo toki raudoji taskuciai ir labai negrazi odele tokia siurksti, tai daktare sake jokiais kremais neteplioti kad isvis neuzsikrestu, tai israse tokio aliejuko, tai labai padejo, nu mano maziui tai sausa odele buvo ir pasidare tie raudoni pletmukai, as ir patebiau johnson alieju tai isvis man paraudonavo veidukas. labai mazai as jy naudoju mums gyd, rekomendavo balmandol, labai geras truputely uztenka ir visas svelnutis ir dar skaniai kvepia ax.gif

Mano mergytei bunant menesiuko laiko irgi stipriai isbere veideli. Gydytoja konstatavo, kad nuo mano suvalgyto maisto.kelias dienas pries berima buvau valgiusi krabu lazdeliu, todel pasidaria isvada, kad kaltos jos. berimas buvo raudonas, isplites net iki krutines. Veliau tik stiprejo. Bandziau tepti Bepanthen'u, bet oda dar labiau parausdavo. Veliau ploviau medetku arbatele. Kai berimas tapo panasesnis i serpetojancia oda, emiau tepti gydytojos rekomenduotu Exipial Lipolotion losjonu. Viskas susitvarke tik praejus 2-3 savaitem. Mano mergytes veidelis vel atgavo kudikine isvaizda, nes visa ta laika negalejau ramia sirdimi i vaika ziureti - taip gaila vargsiukes buvo. Net menesi, bijodama dar labiau pakenkti, i burna nedejau nieko kito, kaip tik avizine ir kukuruzu kruopu kose. Niekada nebenoreciau savo vaiko tokio pamatyti. Dekui D, daugiau nepasikartojo.
Atsakyti
Mano mazyliui ant veiduko, krutines ir nugarytes(netoli kakliuko) atsirado berimas, spuogiukai iskyla tokie kaip pulinukai, bet po keliu valandu susileidzia ir lieka tik iskilumas odeles. Gydytoja sake, kad jai panasu i prakaitinuke. Bet vaikuti maudom kiekviena vakara, rubelius keiciu kasdien, veiduka su virintu vandenuku valau 3 kart per diena. Ir nieko sad.gif
Tiesa, maitinu pati, bet jokiu nauju produktu neskanavau ir veidukas buvo svarus, o berimas atsirado tik 4savaite doh.gif Ir tik snd kalbant su pazystama pediatre, pagalvojau, kad berimas sutapo su lasiuku nuo pilvuko putimo, pakeitimu. Iki tol naudojom espumizan, o praejusia savaite pradejom babyfen. Tai bandysiu snd vel gryzt prie espumizano ir ziuresim. Nes skaudu ziuret i vaikiuka verysad.gif
Atsakyti
mus bere nuo laktozes...
Atsakyti
Mus irgi buvo isbere kaip buvom 1 men., bet kazkaip per 3 sav. savaime isnyko, kazko specialiai netepiau kartai bepantenu tempdvau ir visada veiduka plaunu ryte ir vakare.
Gal si berima visi maziukai turi praeiti unsure.gif .
Atsakyti
nu mano mazyli isbere 2 savaiciu ir jau visa savaite tas zanduku berimas nedingsta....o berimas labai negrazus, tokie kaip suaugusio zmogaus spuogai, raudoni su baltom galvutem, ir tokie vienas salia kito per visa zanduka..... kai perbrauki tai kaip per svitrini popieriu...tikrai ne prakaitiniai nes kaktyte tai paberta tokiom smulkiom lyg nuo prakaito o zandukai ne kas......jau 3 dienos nevalgau visko kas gali alergizuoti, nes pries tai valgiau daug pieno produktu, kadangi esu anglijoje, cia net nezn kuom patepti....valau tik virintu vandenuku, daktare pasake kad tipo nuo hormonu, bet man kazkaip neistiki, nes spuogiukai labai jau ziaurus....ir dideli, ka daryti???
Atsakyti