Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido išbėrimas

Nenaudokite tų aliejų kūdikio odelė ir taip švelni,aš irgi buvau nusipirkusi tai pirmą kartą panaudojau iš kart išbėrė tai nupirkau sebamed ph.5,5 veiduką patepu nes sausa kai kuriose vietose ir tinka...
Atsakyti
O gal tik odyte valosi?

Nes mano mazyliui irgi buvo veiduka isbere kai jis buvo ~menesio laiko, galvoaju, kad nuo mano maisto, bijojau viska valgyti, pakeiciau skalbino miltelius. Praejo berimas po 2-3 savaiciu, nes ji tik valesi.
Atsakyti
mano suneliui irgi veiduka isbere tai mums gydytoja alergologe patare nusipirkti elidel tepala brangokas, bet iskart padejo, po 3 dieneliu veidukas labai pagrazejo. o sake kad alergija nuo kazkokio maistelio, kuri mama suvalge, nes as pati maitinu.
Atsakyti
Mano dukrytei beveik 8 menesiai, bet as vis dar ja maitinu,valgom ir kitoki jau maista. Veiduka irgi beria,niekaip negaliu suprast nuo ko. Snd buvom pas daktare (mes Airijoj),tai ji sako:gal cia nuo rubeliu?rengti tik medvilniniais. Bet prie ko cia veidukas??? Tai nuo rubeliu kunelis butu isbertas. Pas dukryte lb sausa odele,tepu aliejuku,bet kad nelabai padeda:(
Atsakyti
QUOTE(mamukas;) @ 2011 02 08, 17:47)
Mano dukrytei beveik 8 menesiai, bet as vis dar ja maitinu,valgom ir kitoki jau maista. Veiduka irgi beria,niekaip negaliu suprast nuo ko. Snd buvom pas daktare (mes Airijoj),tai ji sako:gal cia nuo rubeliu?rengti tik medvilniniais. Bet prie ko cia veidukas??? Tai nuo rubeliu kunelis butu isbertas. Pas dukryte lb sausa odele,tepu aliejuku,bet kad nelabai padeda:(

Jei odelė labai sausa,gerai drėkina Excipiale Hydro Lotion-jo pas mus vaistinėj yra,gal ir pas jus yra(jis šveicarų firmos Spirig).Kai oda sudrėkinta,tada ne taip ir beria...
Atsakyti
Nepykit mamytes, bet man jus biskiuka paranojiskos atrodot, juk vaikai auga keiciasi ju kuneliai, odele valosi, zarnynas formuojasi apie tai ir duoda zinoti berimai, aisku yra ju skirtingu, bet mano nuomone jei beria tik veiduka tai normalu ir vaikas isaugs ir del to nereikia niekuom tepliot ar ribot maisto produktu, juk jei pradesit visko atsisakinet, liks tik vanduo ir dziuveseliai (gal ir uzlenkiau, bet... ), o nuo tokio maisto tik save nualinsit, tada ir pacios problemu turesit, ir dar daugiau nervuotis pradesit, o vaikuciai tai jaucia. Man gydytoja sake tik neprisigalvokit to ar ano nevalgyt, nebent tikrai zinot kad alergizuoja. Pati matinu MP ir niekuom saves neriboju, valau veideli distiliuotu vandeniu ir viskas savaime tvarkosi, tik pleiskaneliu pradejo rastis ant virsugalvio ir antakiu tai tepsim aliejuku kad greiciau isnyktu smile.gif
Sekmes visom mamom ir maziau streso, busit ir jus ir vaikas laimingesni :*
Atsakyti
Mus labai bere nuo pieno kuri geriau unsure.gif . Nustojau gerti, valiau veida virintu vandeniu ir tepau bepanthenu, ir viskas praejo po keliu savaiciu. Dabar irgi truputi beria kartais, darau ta pati ir praeina smile.gif
Atsakyti
Jei beria tik skruostukus - tai greičiausiai nuo maistelio - nuo pienuko jei maitini pati. Mums irgi taip pat buvo... truputį užsivalgiau apelsinų per daug kelias dienas tai ir išbėrė lelę mano. taip kad reikia pasižiūrėti maistelį savo - ką valgai...
Atsakyti
valgo MP , jau antra savite kankinames su spuoguciasi, pasak gyd. tai del mano besikeicianciu hormonu, visas veidukas ir galvyte po plaukuciais lyg nuseta mazais geltonais spuog. odele siurksti, valome po 4-5 kartus dienoje vyrintu vandenuku.Ar galetume pabandyti medetku nuoviru? ar jos nedziovina odeles?
Atsakyti
sveikutes.
mano mazylei dar tik dvi savaiteles. maitinu krutimi. vakar pastebejau, kad visas mazyles kunelis ismetytas smulkiom neryskiai raudonom susiliejanciom demelem (isskyrus plastakeles, padukus ir veiduka). gal kam taip buvo? ar galetu buti toks berimas nuo mano suvalgyto maisto? turiu itarima, kad padauginau pieno produktu, bet ar alerginis berimas gali buti butent toks? g.gif bijau, kad nebutu kas rimciau nei alergija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 02 23, 12:24)
sveikutes.
mano mazylei dar tik dvi savaiteles. maitinu krutimi. vakar pastebejau, kad visas mazyles kunelis ismetytas smulkiom neryskiai raudonom susiliejanciom demelem (isskyrus plastakeles, padukus ir veiduka). gal kam taip buvo? ar galetu buti toks berimas nuo mano suvalgyto maisto? turiu itarima, kad padauginau pieno produktu, bet ar alerginis berimas gali buti butent toks?  g.gif  bijau, kad nebutu kas rimciau nei alergija  verysad.gif

Labas, mano dukrytei 3.5 menesio ir pries 2 savaites prasidejo ta pati problema, smulkus raudoni spuogeliai, odele buvo siurksti, berimo vietos lygiai tos pacios, veliau jie perejo i raudonas demes,gytytoja sake , kad tai alerginis berimas, tik vat kas alergizuoja... alergizuoti gali labai daug kas... tame tarpe aisku sake minimaliai naudoti pieno produktu... mes pradejom nuo skabimo priemoniu, iki tol naudojom neutral miltelius, dabar jau savaite kaip naudojam muilo riesutus - kol nepabandziau, kazkaip skeptiskai ziurejau, dabar tepam odele excipial losjonu, po truputi tvarkosi, raudonos demes baigia nuserpetoti, tikiuosi, kad cia buvo kalti milteliai, nes maitinant MP nustatyti koks maistas alergizuoja labai jau sudetinga...
Atsakyti
QUOTE(1981lina @ 2011 02 23, 17:01)
Labas, mano dukrytei 3.5 menesio ir pries 2 savaites prasidejo ta pati problema, smulkus raudoni spuogeliai, odele buvo siurksti, berimo vietos lygiai tos pacios, veliau jie perejo i raudonas demes,gytytoja sake , kad tai alerginis berimas, tik vat kas alergizuoja... alergizuoti gali labai daug kas... tame tarpe aisku sake minimaliai naudoti pieno produktu... mes pradejom nuo skabimo priemoniu, iki tol naudojom neutral miltelius, dabar jau savaite kaip naudojam muilo riesutus - kol nepabandziau, kazkaip skeptiskai ziurejau, dabar tepam odele excipial losjonu, po truputi tvarkosi, raudonos demes baigia nuserpetoti, tikiuosi, kad cia buvo kalti milteliai, nes maitinant MP nustatyti koks maistas alergizuoja labai jau sudetinga...

musu berimas kitoks. nera nei spuogeliu, nei serpetojimu ar pleiskanojimu... tiesiog smulkus rausvi plemukai. jie visiskai neiskile. toks labai keistas berimas. cia gal net ne berimas, o ismetyta plemukais. galima butu irgi itarti skalbimo priemones, as taip pat naudoju Neutral skysta skalbikli, bet kad ir uzpakaliukas visas demetas g.gif nieko nebus, teks kreiptis i gydytoja unsure.gif

o jums sekmes issigydyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 23 vasario 2011 - 16:23