Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido išbėrimas

Aciu labai visoms uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mums ir veidukas pabertas. Ir suku galvą nuo ko? Bet manau, kad turi savaime praeiti unsure.gif
Atsakyti
taiti kaip jums? ką pasakė gydytojai? pas mano pupą taip pat yra pabėrimų. sesutė sakė, kad valosi odelė. Tas pabėrims dingo, atsirado vėl, tačiau dabar atrodo kad pabėrimas smulkesnis (labiau panašus į alerginį) o ir galvytė paberta, ko anksčiau nebuvo. Tai galvoju, gal kad sukaitusi buvo g.gif
Atsakyti
Mano mergyte taip pat buvo siaubingai isbere, berimas truko apie dvi savaites. Dukrytes veidelis, galvyte ir kakliukas buvo nuseti smulkiais raudonais spuogeliais su baltomis virsunelemis. Mes veideli tepem hormoniniu tepaliuku.( daktare liepe) Kadangi maitinau savu pienu, labai kontroliavau savo maista, zodziu jokiu produktu, galinciu sukelti alergija. Kai veidelis pagrazejo, isnyko spuogeliai, uzvalgiau keptos zuvies, sekancia diena mergyte vel buvo gausiai paberta. Tad isvada tokia, mergyte beria nuo keptos , rukytos zuvies.
Atsakyti
maniski berdavo nuo maisto kuri as valgiau, alergiskas vaikinukas mano verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
Mano mazytei 1men ir 10 dienu.Pries kelias dienas ja baisiai isbere visa veiduka,galvyte,kakliuka. Pediatre dave kremuka DiproBase,bet man atrodo,kad ja daugiau nuo jo beria (beje cia anglijoje viskas vyksta),net nezinau ka daryti...
Siaip as maitinu krutimi,bet valgau labai atsargiai...net nezinau ka daryti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juros_lasas @ 2011 02 05, 16:51)
taiti kaip jums? ką pasakė gydytojai? pas mano pupą taip pat yra pabėrimų. sesutė sakė, kad valosi odelė. Tas pabėrims dingo, atsirado vėl, tačiau dabar atrodo kad pabėrimas smulkesnis (labiau panašus į alerginį) o ir galvytė paberta, ko anksčiau nebuvo. Tai galvoju, gal kad sukaitusi buvo  g.gif

sveiki smile.gif aciu, mums jau viskas praejo.... savaime, tak valiau veida kiekviena diena po kelis kartus vyrintu vandeniu, pasirodo tai buvo prakaityne.... galvytes valyti nereikejo, ten viskas ir taip dingo smile.gif o gal galit prikabinti nuotrauka kaip atrodo? ar bent kiek panasus i musu?
Atsakyti
QUOTE(cipita @ 2010 01 24, 13:02)
Sveiki,

Norejau paklausti, gal kas esate susidure su sia broblemele.
Mano mergaitei pradejo berti veiduka, as pati maitinu krutine ir 1-2 kartus per para dar damaitinu misinukais HIPP melyna ir ruzava pakuote, kur skirta nuo gimimo,bet nuo to negali buti, nes jau nepirma diena juos duodu, o pati stengiuosi ziureti savo maista, nesuprantu nuo ko ja pabere.
Pabere  tik pries savaite. Gal galejo nuo johnson baby lavandu aliejaus, dar geriu kmynu arbata del pieno, pradejau neseniai, gal ji elergiska kmynams... ?

laukiu jusu patarimu, kaip padeti savo mazylei  g.gif

ir mano mergytei taip pat buvo, kai jai 1 men buvo, isbere visa veiduka sad.gif drauge patare atsisakyti pieno produktu - ir padejo, po keliu dienu visas berimas isnyko. Veliau pieno produktus i savo raciona ivedinejau po mazu, bet mergytei jau buvo 2,5 men
Atsakyti
inder88 Manau kad jums ir reiktų plauti ir niekuo netepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 07, 17:44)
inder88 Manau kad jums ir reiktų plauti ir niekuo netepti  mirksiukas.gif

Geriau plauti tik virintu vandenuku ar ramunelem? blush2.gif
Papildyta:

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inder88: 08 vasario 2011 - 13:22
QUOTE(inder88 @ 2011 02 08, 14:21)
Geriau plauti tik virintu vandenuku ar ramunelem? blush2.gif
Papildyta:

Papildyta:
user posted image

Jeigu tikrai zinote, kad pas vaikeli nera alergijos ramunelems ir perdaug nenusausinsite odos, tai manau galite ir ramunelemis, bet jeigu tokio isitikinimo nera, tai vandenuku butu saugiausia ax.gif
Atsakyti
Buvom pas gyd pasirodėm, taip ir pasakė tiesiog plauti, vietomis sausesnė odelė sakė puikiai tinka bepantenas, o daugiau nieko nesakė biggrin.gif
Atsakyti