Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido išbėrimas

Aijgozel, tavo AŽ pilna....
Atsakyti
Isbere ir maniski, visa veiduka... gydytoja israse excipial, juo ir tepdavomes. per kelias savaites isnyko spuogiukai. smile.gif
Atsakyti
Buvo ir mums isbere veiduka unsure.gif As uzvalgiau migdolo riesutu,taciau greit praejo rolleyes.gif Labai megstu riesutus, bet db jokio riesuto i burna neimsiu pakol maitinsiu.
Atsakyti
bėrė ir mus kai buvom mėnesiuko,vargom gal iki dvejų men,bet paskui pamažu viskas susitvarkė.
Atsakyti
mus tai nuo johson aliejaus su levandomis taip buvo isbere, visa kuneli. kai jo pradejau nebe vartoti ir berimas per tris dienas isnyko. o siaip tai labai reikia savo maista ziureti, jeigu maitini savo pienu.
Atsakyti
mano mergaitei veidelis irgi buvo isbertas apie 1 menesio amziaus, tai labiau patyrusios mamytes sake, kad odelė ,,žydi'', nieko nedariau, praejo, berniukui ,,zydejimas'' buvo labai nezymus.
Atsakyti
Mano berniuka buvo isbere ziauriai ir galvyte ir veiduka ir kakliuka doh.gif is pradziu nieko nedariau,paskui pradejau tepti Emolium kremu ir viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipita @ 2010 01 24, 14:02)
Sveiki,

Norejau paklausti, gal kas esate susidure su sia broblemele.
Mano mergaitei pradejo berti veiduka, as pati maitinu krutine ir 1-2 kartus per para dar damaitinu misinukais HIPP melyna ir ruzava pakuote, kur skirta nuo gimimo,bet nuo to negali buti, nes jau nepirma diena juos duodu, o pati stengiuosi ziureti savo maista, nesuprantu nuo ko ja pabere.
Pabere  tik pries savaite. Gal galejo nuo johnson baby lavandu aliejaus, dar geriu kmynu arbata del pieno, pradejau neseniai, gal ji elergiska kmynams... ?

laukiu jusu patarimu, kaip padeti savo mazylei  g.gif

Mazylius beria nuo maistelio prie kurio jie turi priprasti, arba nepripranta ir reikia keisti. Prie maisto vaikelis pripranta per 2 sav. jei berimas nedingsta per 2 sav, keiskite misinuka. as turejau keisti du kartus kol radau prie kurio leliukas galejo priprasti. Irgi bere... (apsistojau ties similac, bet cia kiekvienam labai individualu)
bet cia nieko baisaus, labai daug vaikuciu beria, kai ie pradeda maitintis, jiem tai naujas daiktas, organizmas taip reaguoja, nemanau, kad verta baimintis.
Atsakyti
QUOTE(cipita @ 2010 01 24, 13:02)
Sveiki,

Norejau paklausti, gal kas esate susidure su sia broblemele.
Mano mergaitei pradejo berti veiduka, as pati maitinu krutine ir 1-2 kartus per para dar damaitinu misinukais HIPP melyna ir ruzava pakuote, kur skirta nuo gimimo,bet nuo to negali buti, nes jau nepirma diena juos duodu, o pati stengiuosi ziureti savo maista, nesuprantu nuo ko ja pabere.
Pabere  tik pries savaite. Gal galejo nuo johnson baby lavandu aliejaus, dar geriu kmynu arbata del pieno, pradejau neseniai, gal ji elergiska kmynams... ?

laukiu jusu patarimu, kaip padeti savo mazylei  g.gif

Labutis visoms, Mano mazyle irgi buvo isbere. Gydytojai sake, kad tai naujagimiu spuogai del hormone kaitos ir nieko nereikia daryti. Taciau as nenuleidau ranku- yra toks terminiu saltiniu vanduo Avene firmos. Bina purskiamas flakonuose ir buteliukuose.as tik juo bridons valydavau 3 kartus dienoj. Ir jokio paprasto vandens. Kartais dar patepdavau Mustella firmos tepalu. Po 5 dienu pamirsom problema. Ta pâti gydyma pravedziau ir saavo teciui, kuris jau 3 metus pas dermatologus beviltiskai lankosi del odos problemu( jam zinoma ne naujagimiu spuogai) ir po 2 sav gydymo - raudonio ir berimo kaip nebuta.
Atsakyti
QUOTE(omeduke @ 2011 01 05, 23:29)
Labutis visoms, Mano mazyle irgi buvo isbere. Gydytojai sake, kad tai naujagimiu spuogai del hormone kaitos ir nieko nereikia daryti. Taciau as nenuleidau ranku- yra toks terminiu saltiniu vanduo Avene firmos. Bina purskiamas flakonuose ir buteliukuose.as tik juo bridons valydavau 3 kartus dienoj. Ir jokio paprasto vandens. Kartais dar patepdavau Mustella firmos tepalu. Po 5 dienu pamirsom problema. Ta pâti gydyma pravedziau ir saavo teciui, kuris jau 3 metus pas dermatologus beviltiskai lankosi del odos problemu( jam zinoma ne naujagimiu spuogai) ir po 2 sav gydymo - raudonio ir berimo kaip nebuta.

mano mazyle taip pat labai isberta, sake gydytoja cia nuo motinos pieno, persiduoda hormonai ir nieko nereikia daryti, jie tokie su baltom virsunelem, bet kasdien ju daugeja apie akytes, nosyte ir visa kaktyte, jau net gaila ziureti i mazyle. Tikiuosi greit praeis unsure.gif
Atsakyti
mano suneli taip pat buvo isbere raudonais spuogeliais, veiduka. bet tik keli perejo i pulinukus. Gydytoja sake kad normalu ir visiems buna maziau ar daugiau, nieko daryti nereikia. as suramunelem paplaudavau ir tiek. praejo savaime per 2 savaites gal...
tiesa maitinu ir pati, tai ziurejau labai ka valgau, ir dabar dar ziuriu, nieko nemaisau per daug, mesyte su morkom ar burokeliais, varskes, koses kokios issiverdu ir visas maistas wink.gif
Atsakyti
Ir pas mus ta pati problema. Suneliui isbertas veidukas. Gal sutapimas, gal ne, et berimas pasidejo po to kai isgeriau slyvu sulciu. is kart nustojau, bet berimas ir toliau, net padaugejo. Kakta isberta, o ant zanduku prie akyciu net tokie kaip pulinukai, nedaug bet ziauriai atrodo. Skambinau seselei, ta sako kad savaime turi praeit o tas baltas virsuneles spiritu du kart per diena patept. Tai vat laukiu kol vyras spirituko nupirks ir bandysim.
Beje leluukui nuo gimimo gelta buvo ir viskas buvo ciki piki, grazus "ideges" vaikas:) O dabar kai gelta praejo, jau 5 diena kaip kankinames su berimu verysad.gif Tikiuosi kad greitai praeis.... ax.gif
Atsakyti