tai, kad mes jau koki gera menesi turim tokius zandukus negrazius dabar tepu su excipial, tikiuosi pades...jei ne, tai reikes daryti alergenu tyrima
maniskiui viskas susitvarkwe per 2 savaites, nereik niekuo tepti, tuo labiau riebiu kremu. Cia poros valosi.
Mums gydytoja sake, kad cia atopinis dermatitas, bet jis praeina anksciau ar veliau. tai nepilna savaite tepiau excipial tepalu ir po to rekomendavo krema basalis (KMUK vaistines), tai dabar juo tepu ir matau pagerejima nezinau nuo kurio tepalo, bet svarbu padejo o tas basalis, tai sake labai geras, greitai isigeria ir padeda nuo visokiu sausejimu, berimu...
mes niekuo netepėm ir per 2 ar 3 sav.praėjo. Tikrai praeis, pakentėkit
mums 1 mėnesiukas, tai veidukas irgi išbertas
yra du variantai, arba naujagimio spuogeliai, arba alergija. mano sunui buvo 3 sav.,kai isbere, gLVOJAU,kad alergija, bet po to paskaitinejau, kad cia tie naujagimiu. logiskai mastant, alergijai esant ne tik veiduka bertu as vaikui tuos spuogelius patepdavau medetku uzpilu, 2 kartus dienelej. kazkur po 2 sav.isnyko
Mums irgi veidukas pabertas nuo pat ligonines.Kai gydytoja atejo namo sugrizus is ligonines, patare pabandyti nevartoti pieno produktu, tai kazkiek pagerejo, bet vis tiek kartais atsiranda nauju spuogeliu, bet tikiuosi, kad pranyks jie
Mano dukrytes veidukas 1 men. irgi buvo pabertas, tai kelis kartus pavaliau su lakisiu zoles nuoviru. Mums padejo Bet berimai yra skirtingi, geriausia kad gyd. paziuretu
Sveikos mamos, issigydem mes zandukus, bet po kiek laiko vel isbere viena zanduka...aisku nedaug... tai man viena vaistininke patare su bulviu su lupenom nuoviru vis valyti zandukus. tai as kasdien issivirdavau po keleta bulvyciu ir valydavau, tai zinkit padejo tai dabar dar vis tepu veiduka ir tiuosi jau nebeatsinaujins berimai