Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio veido išbėrimas

Mus irgi buvo isbere mazdaug menesio laiko... gydytoja nuramino, kad cia normalu ir daugeli kudikiu mazdaug menesio laiko isberia... dabar mums jau 2 men ir spuogeliu jau neturim smile.gif
Atsakyti
Dėkui už pasisakymus, tikrai nuraminote. Nors atrodo baisiai tie spuogeliai, jų tiek daug, bet teks apsišarvuoti kantrybe ir pralaukti kol praeis patys smile.gif
Atsakyti
mano sunu taip pat isbere, zandukus. buvau labai issigandus, bet suzinojau, kad daugumai kudikiu taip buna del hormonu smile.gif dabar beveik isnyko jie ax.gif
Atsakyti
mes irgi neisimtis. Tokiu spuoguciu taip pat turejome kai buvome ~1 men, jie dar vadinami naujagimiu spuogais. Galite pabandyti spuogus pavalyti vata suslapinta virintame vandenyje.
Atsakyti
O jums gydytojai nieko nesako? Maniskis irgi isbertas, kaktyte, galvyte, zandukai (maniskiam 1 men.) tai sake, kad greiciausiai alergija nuo to ka as valgau. Ypac nuo pieno produktu. Labai keista, nes nei mes mazi, nei kiti giminaiciai nebuvom alergiski.
Ar cia jum kitokie spuoguciai?
Atsakyti
na mus irgi buvo isbere, is pradziu sake, kad tai hormoniniai, po to, kad alerginiai, o galiausia alergologe pasake, kad ieskokit bedu zarnyne 4u.gif nu vienu zodziu, taip nieko ir neradom, o spuogeliai isnyko po 1.5 men.
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2010 04 08, 19:50)
na mus irgi buvo isbere, is pradziu sake, kad tai hormoniniai, po to, kad alerginiai, o galiausia alergologe pasake, kad ieskokit bedu zarnyne 4u.gif  nu vienu zodziu, taip nieko ir neradom, o spuogeliai isnyko po 1.5 men.

Su zarnynu turim bedu. Kadangi nepakanka mano pienuko, tenka primaitinti misinukais. Jau tris pakeitem ir vis netinka. Paskutiniu metu vis viduriuoja ir pilvuka pucia, ir nesuprasi ar nuo misinio ar as ka ne to suvalgiau. O gal cia paprasciausiai reguliuojasi virskinimas, net nezinau ar cia reik gydytis ar tiesiog prakentet? Berimai nepraeina kol kas. Gydytoja tai vis man liepia kuo maziau alergenu valgyti, bet man jau nelabai panasu kad cia nuo mano mitybos, nes atrodo nieko itartino nebevalgau ir vis tiek tas pats.
Atsakyti
bandykit Bepanten..jis riebus..bet mums gelbejo..puikiai smile.gif
mano mazius alregiskas...bet visgi vengiame hormoniniu tepalu
Atsakyti
musu zuikis..turi atopini dermatita..vargstame juodai..bet vis dar netepu hormonais...vargas..kasosi jis..nakti ypac..
Atsakyti
Na maniskis nuo pat gimimo spuoguotas, bet kuo toliau tuo labiau ji bere, atrode tikrai tragiskai, ne tik veidas, bet ir ausytes (ir uz ju), visa galva, kaklas, visa nugara ir visa krutine, netgi pilvas (ir netgi ant pirstuku radau spuogeliu!!!). Bet va suejo menesiukas ir pradejo padetis savaime tvarkytis, po biski nyksta spuogeliai. Uztad oda issausejo nezmoniskai, visa galvos oda dideliais pleiskanu luobais nuejusi, veidukas irgi pleiskanoja biski. Hmmm, na gal ir tai "normalu". Ziuresim kaip dar po kokio menesio bus.
Atsakyti
Tuos spuogelius turi dauguma kudikiu, liaudyje vadinami jie 'prakaitine', viskas cia gerai 4u.gif tikrai greit isnyks, man irgi neramu buvo, greit ne vieno neliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margreti @ 2010 04 25, 00:09)
Na maniskis nuo pat gimimo spuoguotas, bet kuo toliau tuo labiau ji bere, atrode tikrai tragiskai, ne tik veidas, bet ir ausytes (ir uz ju), visa galva, kaklas, visa nugara ir visa krutine, netgi pilvas (ir netgi ant pirstuku radau spuogeliu!!!). Bet va suejo menesiukas ir pradejo padetis savaime tvarkytis, po biski nyksta spuogeliai. Uztad oda issausejo nezmoniskai, visa galvos oda dideliais pleiskanu luobais nuejusi, veidukas irgi pleiskanoja biski. Hmmm, na gal ir tai "normalu". Ziuresim kaip dar po kokio menesio bus.

Tas pleiskanu luobelis yra normalus dalykas. Dazniausiai buna ant galvytes, bet pasitaiko kad buna ir ant antakiu. Reikia pries maudynes patepti aliejuku, kokia valandele palaikyti, ir su tankiom sukytem issukuoti. Po poros kartu turetu dingti. Nors ziurejau laida, kad jaigu ju labai daug buna ir nepraeina, tada jau gydyti reikia. smile.gif PAs mano mazyle buvo praeje, bet ziuriu vel atsirado, reikes sukuoti. 4u.gif
Atsakyti