Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(Ievute02 @ 2010 02 23, 16:57)
na wa perdariau...http://public.fotki.com/Ievute02/serwetele/#media
ten biski ne taip buwau padariusi...

čia turi mintį 4 eilutė nėrinį ?
nusineri 4 ar 3 kilpučių pynelę, tada į tos pynelės pradžią neri 2 stulpelius su 1 užmetimu ir tik su paskutiniu sujungi visus į vieną .tada eina žemas stulpelis ir vėl tttt.
Nemoku paaiškint,bet ten lengva,man rodos ir aš tokią turiu nusinėrus,nes labai jau raštas matytas 4u.gif
Atsakyti
Dar viena iš seniau nertų...

user posted image
Atsakyti
Ir dar...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 24, 15:28)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazu
as dabar neriau is daliu, buvau pasiryzus nemaza pasidaryt, bet kad jau pirsta prabruzinau doh.gif tai jauciu desiu vaseli su siulais kol kas i stalciu kad rankos pailsetu... unsure.gif
Atsakyti
silsta,kokie groziai... thumbup.gif .....cia mano neigyvendintos svajones blush2.gif
Taip miela ir grazu clap_1.gif
Atsakyti
Ineta, kodėl neįgyvendinamos svajonės nėriniai?
Reikia tik pradėti. Aš irgi nelabai nerdavau kabliuku, bet kai ištekėjau, mano uošvė suvalkietė parodė visus savo jaunystės nėrinius, visokiausias patalynes su nėriniais, rankšluosčius su nėriniais - tai galvoju, ar aš prastesnė už uošvytę....
Va, taip ir "užsikabinau" su nėriniais.
Atsakyti
Sveikos merginos,kiek grožių čia bigsmile.gif Kurį laiką nedirbėjau,bet dabar vėl įkvėpimas grįžo,reikia tik sutvarkyti,tai pasirodysiu ax.gif
Niuma,gali įdėt schemutę servetėlės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėja: 26 vasario 2010 - 15:20
Mano "tradicinė" servetėlė ax.gif

user posted image
Atsakyti
Savvy mazute, grazute thumbup.gif o koks dydis ? ir gal butu galima schemute gauti ?
Atsakyti
Taip, galiu įdėti ir schemutę 4u.gif Tik ten yra klaidelių, tai neriant tenka truputį paimprovizuoti.

Dedu nuoroda, kad nuotraukėlės nereiktų mažinti ir geriau matytųsi:
http://i46.tinypic.com/2jeppj7.jpg
Atsakyti
Servetėlės skersmuo gaunasi apie 20 cm. Beje, radau šitą servetėlę šiek tiek kitaip suimprovizuotą pirmojoje temos žinutėje. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Pernykštis mano darbas

user posted image
Atsakyti