QUOTE(sonkeR @ 2010 02 22, 09:58)
Patarkite nuo ko pradeti, kokie siulai geriausia pradedanciajai ir gal turite kokia nesudetinga schemute. Bijau, kad issirinksiu per sudetinga ir numesiu nusivylusi, kad niemakam nesu tinkama....
manaureikia tik noro. čia merginso labai draugiškos, patars, pagirs, ne taip kaip kituose skyreliuose. gal pradžiai pamėgink paprastai apnert raštelius, pynutes, bet kelias, kad prisimint kaip aks vyksta. o tada kibk į darbą. pasirink spalvą, kuri derėtų kambaryje, tinkamus siūlus, vąšelį prisitaikyk prie siūlų storio, na bent jau aš taip darau. tada ieškausi ką nersiu. nežinia kokios nori, suprantu apvalios, bet ar kad sulig kraštais būtų, ar kaip čia pavadint, nukarusi, ilgesnė, trumpesnė, ar ji bus viena ant stalo, ar dėsi po ja medžiaginę. ar nori tankesnės, ar retos. na aš daug klausimų sau užduodu. va dabar neriu iš gabaliuką, nežinau kiek užtruks, nes darbų papildomų yra. bet rinkausi ilgai. neriu tipo irisiniais tokiais auksiniais siūliukais. stalas mano netradicinės formos, tada tik mintyse matau visą vaizdą.nežinau ar čia taisyklingai aptariau. tik schemukėm negaliu padėt, turiu žurnalų daug, ten yra gražių, bet neturiu skanerio, negaliu pasidalint.