Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(sonkeR @ 2010 02 22, 09:58)

Patarkite nuo ko pradeti, kokie siulai geriausia pradedanciajai ir gal turite kokia nesudetinga schemute. Bijau, kad issirinksiu per sudetinga ir numesiu nusivylusi, kad niemakam nesu tinkama....  unsure.gif

manaureikia tik noro. čia merginso labai draugiškos, patars, pagirs, ne taip kaip kituose skyreliuose. gal pradžiai pamėgink paprastai apnert raštelius, pynutes, bet kelias, kad prisimint kaip aks vyksta. o tada kibk į darbą. pasirink spalvą, kuri derėtų kambaryje, tinkamus siūlus, vąšelį prisitaikyk prie siūlų storio, na bent jau aš taip darau. tada ieškausi ką nersiu. nežinia kokios nori, suprantu apvalios, bet ar kad sulig kraštais būtų, ar kaip čia pavadint, nukarusi, ilgesnė, trumpesnė, ar ji bus viena ant stalo, ar dėsi po ja medžiaginę. ar nori tankesnės, ar retos. na aš daug klausimų sau užduodu. va dabar neriu iš gabaliuką, nežinau kiek užtruks, nes darbų papildomų yra. bet rinkausi ilgai. neriu tipo irisiniais tokiais auksiniais siūliukais. stalas mano netradicinės formos, tada tik mintyse matau visą vaizdą.nežinau ar čia taisyklingai aptariau. tik schemukėm negaliu padėt, turiu žurnalų daug, ten yra gražių, bet neturiu skanerio, negaliu pasidalint.
Atsakyti
sweikuciai gal galite pasakyti kokiose zurnalose galima surasti nertos serveteles?
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 02 22, 08:58)
Patarkite nuo ko pradeti, kokie siulai geriausia pradedanciajai ir gal turite kokia nesudetinga schemute. Bijau, kad issirinksiu per sudetinga ir numesiu nusivylusi, kad niemakam nesu tinkama....  unsure.gif

Servėtėlėms siūlą gal patarčiau Maxi, jiems vąšelis apie 1,5-1,75 rekomenduojamas, pasiderink pagal savo nėrimo tankumą. Jis nestoras, bet tvirtas.
O idėjoms - čia nemažai servėtėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 12:29)
Servėtėlėms siūlą gal patarčiau Maxi, jiems vąšelis apie 1,5-1,75 rekomenduojamas, pasiderink pagal savo nėrimo tankumą. Jis nestoras, bet tvirtas.
O idėjoms - čia nemažai servėtėlių  4u.gif

Oho kiek serveteliu. Labai aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 13:29)
O idėjoms - čia nemažai servėtėlių  4u.gif

blink.gif oho ho kiek cia pavyzdeliu.....

jooo, tai tikrai issirinksiu, bet ar sugebesiu, cia jau kitas klausimas....

labai aciu mergaites uz patarimus.

O Maxi, tai cia kokie siulai, ta prasme "spuleliniai" ar "irisai" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2010 02 22, 14:53)
Oho kiek serveteliu. Labai aciu uz nuoroda  4u.gif

tikrai liuks pvz čia bigsmile.gif bet tai kaip įžiūrėt schemas blush2.gif kokiais būdais jūs jas išsididinat ir pan g.gif
va šitos jau norėtųsi imtis, bet...... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 02 22, 00:56)
o aš nenunėriau, bet apnėriau lininę medžiagą. Dariau tokias didesnes
26*26 cm kažkur smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif tikrai gražu 4u.gif

QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 01:17)
Šiaip, nesu servėtėlių mėgėja, bet vieną pavyzdį radau, kuris užkabino savo forma smile.gif Tai rodau ir galutinį rezultatą (tik dar neskalbta, tai kraštelis riečiasi  ax.gif  ). Ilgoji dalis 54 cm.

thumbup.gif thumbup.gif aš irgi ją planuose turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 02 22, 14:18)
O Maxi, tai cia kokie siulai, ta prasme "spuleliniai" ar "irisai"  blush2.gif

tokie jie, tik gamintojų įvairių yra, tai parduotuvėse gali šiek tiek skirtis etiketės vaizdas ir kaina. Kamuoliukai po 100 g - apie 560 metražas +/-10 metrų. Tai manau kokių dviejų kamuoliukų turėtų užtekt. Aišku, dar nuo išssirinkot raštelio priklausys.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 16:54)
tokie jie, tik gamintojų įvairių yra, tai parduotuvėse gali šiek tiek skirtis etiketės vaizdas ir kaina. Kamuoliukai po 100 g - apie 560 metražas +/-10 metrų. Tai manau kokių dviejų kamuoliukų turėtų užtekt. Aišku, dar nuo išssirinkot raštelio priklausys.

Aciu Niuma uz issamia info smile.gif

kaip manote, ar galeciau internetu uzsisakyti siulu (is to psl kuri ir nurodete) ar saugu, ir ar bandete?

Ir dar iskarto noreciau ir vaseli isigyti, kokio diametro man reikalingas siems siulams? ten parasyta milimetrais.
Atsakyti
sweiki gal zinote koks ten nerimo zenklas ir kaip ji daryti?6zenklas
http://public.fotki....07a6e8f492.html dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute02 @ 2010 02 23, 10:07)
sweiki gal zinote koks ten nerimo zenklas ir kaip ji daryti?6zenklas
http://public.fotki....07a6e8f492.html dry.gif

nieko nerodo bent jau man, raso reikalingas slaptazodis g.gif
Atsakyti
na wa perdariau...http://public.fotki.com/Ievute02/serwetele/#media
ten biski ne taip buwau padariusi...
Atsakyti