Na, rodausi ir aš jūsų vertinimui savo naujausią komplektuką iš lino "Vynuogių kekės". Nunėriau dovanai, fotografuota su mob.telefonu, tai kokybė prasta.
gražios servėtėlės visų
QUOTE(silsta @ 2010 02 21, 14:52)
Na, rodausi ir aš jūsų vertinimui savo naujausią komplektuką iš lino "Vynuogių kekės". Nunėriau dovanai, fotografuota su mob.telefonu, tai kokybė prasta.
labai grazu kruopstuole
QUOTE(silsta @ 2010 02 21, 13:52)
o kiek čia darbo
Koks grooozis
O kur butu galima rasti schemute?
oi kokiu grozybiu pridejot saunuoles, visos labai grazios
saunuole labai daug darbuko ideta
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 02 22, 00:56)
o aš nenunėriau, bet apnėriau lininę medžiagą. Dariau tokias didesnes
26*26 cm kažkur
26*26 cm kažkur
laaabai grazu
QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 01:17)
Šiaip, nesu servėtėlių mėgėja, bet vieną pavyzdį radau, kuris užkabino savo forma Tai rodau ir galutinį rezultatą (tik dar neskalbta, tai kraštelis riečiasi ). Ilgoji dalis 54 cm.
nuostabu si yra mano planuose, bet jauciu kad ji tik kada i vasaros pradzia atsiras , nes pirmiausia reik anytos sugadintas dvi staltieses (su ACE sugadino, gavosi skyles, tai prase nunert ka nors tose vietose), sesutei dar reikia kazkokiu gelyciu uzuolaidai...., nu zodziu i prieki daug darbu numatyta, tik vis laiko mazai
QUOTE(3grazke @ 2010 02 22, 07:54)
nuostabu si yra mano planuose, bet jauciu kad ji tik kada i vasaros pradzia atsiras ,
ačiū
Mano irgi ji senai pradėta buvo, bet užmesta. O per vakar daugiau nei pusę nunėriau ir baigiau Įkvėpimas vąšeliui buvo pagavęs.
Sveikos merginos
Sioje temoje esu naujoke, zalia.....
Esu nerusi mokykloje, kai buvau 14 metu....
Bet as labai labai noriu nusinerti staltese apvaliam stalui, kurio diametras yra 1,10 metro.
Patarkite nuo ko pradeti, kokie siulai geriausia pradedanciajai ir gal turite kokia nesudetinga schemute. Bijau, kad issirinksiu per sudetinga ir numesiu nusivylusi, kad niemakam nesu tinkama....
Sioje temoje esu naujoke, zalia.....
Esu nerusi mokykloje, kai buvau 14 metu....
Bet as labai labai noriu nusinerti staltese apvaliam stalui, kurio diametras yra 1,10 metro.
Patarkite nuo ko pradeti, kokie siulai geriausia pradedanciajai ir gal turite kokia nesudetinga schemute. Bijau, kad issirinksiu per sudetinga ir numesiu nusivylusi, kad niemakam nesu tinkama....