Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

Na, rodausi ir aš jūsų vertinimui savo naujausią komplektuką iš lino "Vynuogių kekės". Nunėriau dovanai, fotografuota su mob.telefonu, tai kokybė prasta.

user posted image

Atsakyti
gražios servėtėlės visų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 21, 14:52)
Na, rodausi ir aš jūsų vertinimui savo naujausią komplektuką iš lino "Vynuogių kekės". Nunėriau dovanai, fotografuota su mob.telefonu, tai kokybė prasta.

labai grazu 4u.gif kruopstuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 21, 13:52)

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif o kiek čia darbo bigsmile.gif
Atsakyti

Koks grooozis wub.gif
O kur butu galima rasti schemute? blush2.gif
Atsakyti
o aš nenunėriau, bet apnėriau lininę medžiagą. Dariau tokias didesnes
26*26 cm kažkur smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgNeliuke: 22 vasario 2010 - 00:58
Šiaip, nesu servėtėlių mėgėja, bet vieną pavyzdį radau, kuris užkabino savo forma smile.gif Tai rodau ir galutinį rezultatą (tik dar neskalbta, tai kraštelis riečiasi ax.gif ). Ilgoji dalis 54 cm.

user posted image
Atsakyti
oi kokiu grozybiu pridejot bigsmile.gif thumbup.gif saunuoles, visos labai grazios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

saunuole thumbup.gif labai daug darbuko ideta wub.gif

QUOTE(UgNeliuke @ 2010 02 22, 00:56)
o aš nenunėriau, bet apnėriau lininę medžiagą. Dariau tokias didesnes
26*26 cm kažkur smile.gif

laaabai grazu mirksiukas.gif

QUOTE(niuma @ 2010 02 22, 01:17)
Šiaip, nesu servėtėlių mėgėja, bet vieną pavyzdį radau, kuris užkabino savo forma smile.gif Tai rodau ir galutinį rezultatą (tik dar neskalbta, tai kraštelis riečiasi  ax.gif  ). Ilgoji dalis 54 cm.

nuostabu wub.gif thumbup.gif si yra mano planuose, bet jauciu kad ji tik kada i vasaros pradzia atsiras doh.gif , nes pirmiausia reik anytos sugadintas dvi staltieses (su ACE sugadino, gavosi skyles, tai prase nunert ka nors tose vietose), sesutei dar reikia kazkokiu gelyciu uzuolaidai...., nu zodziu i prieki daug darbu numatyta, tik vis laiko mazai biggrin.gif
Atsakyti
Koxamte,

QUOTE(Koxamte @ 2010 02 21, 20:56)
Koks grooozis  wub.gif
O kur butu galima rasti schemute?  blush2.gif

Idėją "Vynuogių kekėms" ėmiau iš čia, bet aš truputį pakeičiau kai ką...

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 02 22, 07:54)
nuostabu  wub.gif  thumbup.gif  si yra mano planuose, bet jauciu kad ji tik kada i vasaros pradzia atsiras  doh.gif ,

aciuks.gif ačiū smile.gif
Mano irgi ji senai pradėta buvo, bet užmesta. O per vakar daugiau nei pusę nunėriau ir baigiau biggrin.gif Įkvėpimas vąšeliui buvo pagavęs.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Sioje temoje esu naujoke, zalia..... blush2.gif

Esu nerusi mokykloje, kai buvau 14 metu....

Bet as labai labai noriu nusinerti staltese apvaliam stalui, kurio diametras yra 1,10 metro.

Patarkite nuo ko pradeti, kokie siulai geriausia pradedanciajai ir gal turite kokia nesudetinga schemute. Bijau, kad issirinksiu per sudetinga ir numesiu nusivylusi, kad niemakam nesu tinkama.... unsure.gif
Atsakyti