Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

aš pradėjus nert iš gabaliukų staltiesę, oi nežinau kada baigsiu. mažos tos dalelės, kelių eilių, plonio siūlo, vis atidedu, dabar dar vaikas vąšelį kažkaip sugebėjo nulaužt, tai nusipirkau per storą. ech...kada nors
Atsakyti
mazge1979, prie staltiesės iš gabaliukų tikrai labai daug darbo. Bet rezultatas pralenkia visus lūkesčius... Kažkada buvau nusinėrusi staltiesę, man pačiai ir visiems kitiems labai patiko, bet prieš porą metų keitėm baldus, stalas dabar didesnis - staltiesė gerokai per maža. Nors tu kauk iš piktumo. Kada nors parodysiu, reikia ją sutvarkyti, nes du metai nejudinta.
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 02 15, 11:16)
passirodysiu ir as ka tik iskepta 4u.gif

waw kokia servetėlė blink.gif thumbup.gif gal schemute turi išsisaugojus kur nors? blush2.gif

silsta labia gražios thumbup.gif
Atsakyti
Rodomes ir mes po ilgo laiko tarpo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2010 02 15, 17:41)
waw kokia servetėlė  blink.gif   thumbup.gif  gal schemute turi išsisaugojus kur nors?  blush2.gif

silsta labia gražios  thumbup.gif

4u.gif
user posted image
user posted image
jei nelabai matysis,tai atrodo yra sita schemute temoje "nertu serveteliu schemos" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 15 vasario 2010 - 19:16
Labai ispudinga si servetele thumbup.gif
Atsakyti
Koxamte, kokia graži servetytė.... Šaunuolė... Noriu ir aš tokios... Gal kada nors...
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 15, 13:16)
aš pradėjus nert iš gabaliukų staltiesę, oi nežinau kada baigsiu. mažos tos dalelės, kelių eilių, plonio siūlo, vis atidedu, dabar dar vaikas vąšelį kažkaip sugebėjo nulaužt, tai nusipirkau per storą. ech...kada nors

ale tau nesekasi biggrin.gif , maniskis tai pasiima siulus ir jau lekia lotuliukas.gif , vasiua ar virbalus tai jau saugau kaip savo aki, nes susizeist gali...

QUOTE(Koxamte @ 2010 02 15, 19:40)

grazu wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Koxamte,gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 15, 21:18)
Koxamte, kokia graži servetytė.... Šaunuolė... Noriu ir aš tokios... Gal kada nors...

Nėra sunki ji, o ir lengvai neriasi mirksiukas.gif

*MONAMI* 3grazke

Dėkui mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 16 vasario 2010 - 14:20
QUOTE(silsta @ 2010 02 15, 14:38)
mazge1979, prie staltiesės iš gabaliukų tikrai labai daug darbo.

ir kantrybės biggrin.gif na gal kada baigsiu, bet dabar planuose kiti dalykai...

QUOTE(Koxamte @ 2010 02 15, 19:46)
Rodomes ir mes po ilgo laiko tarpo  4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(3grazke @ 2010 02 16, 10:27)
ale tau nesekasi biggrin.gif , maniskis tai pasiima siulus ir jau lekia  lotuliukas.gif , vasiua ar virbalus tai jau saugau kaip savo aki, nes susizeist gali...
grazu  wub.gif

čia mano didysis vąšelį nulaužė lotuliukas.gif mažasis tai siūlus kaip reikiant doroja, nė katino nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 16, 16:08)
mažasis tai siūlus kaip reikiant doroja, nė katino nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti