aš pradėjus nert iš gabaliukų staltiesę, oi nežinau kada baigsiu. mažos tos dalelės, kelių eilių, plonio siūlo, vis atidedu, dabar dar vaikas vąšelį kažkaip sugebėjo nulaužt, tai nusipirkau per storą. ech...kada nors
mazge1979, prie staltiesės iš gabaliukų tikrai labai daug darbo. Bet rezultatas pralenkia visus lūkesčius... Kažkada buvau nusinėrusi staltiesę, man pačiai ir visiems kitiems labai patiko, bet prieš porą metų keitėm baldus, stalas dabar didesnis - staltiesė gerokai per maža. Nors tu kauk iš piktumo. Kada nors parodysiu, reikia ją sutvarkyti, nes du metai nejudinta.
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 02 15, 11:16)
passirodysiu ir as ka tik iskepta
waw kokia servetėlė gal schemute turi išsisaugojus kur nors?
silsta labia gražios
Rodomes ir mes po ilgo laiko tarpo
QUOTE(Bagyyra @ 2010 02 15, 17:41)
jei nelabai matysis,tai atrodo yra sita schemute temoje "nertu serveteliu schemos"
Labai ispudinga si servetele
Koxamte, kokia graži servetytė.... Šaunuolė... Noriu ir aš tokios... Gal kada nors...
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 15, 13:16)
aš pradėjus nert iš gabaliukų staltiesę, oi nežinau kada baigsiu. mažos tos dalelės, kelių eilių, plonio siūlo, vis atidedu, dabar dar vaikas vąšelį kažkaip sugebėjo nulaužt, tai nusipirkau per storą. ech...kada nors
ale tau nesekasi , maniskis tai pasiima siulus ir jau lekia , vasiua ar virbalus tai jau saugau kaip savo aki, nes susizeist gali...
QUOTE(Koxamte @ 2010 02 15, 19:40)
grazu
QUOTE(silsta @ 2010 02 15, 21:18)
Koxamte, kokia graži servetytė.... Šaunuolė... Noriu ir aš tokios... Gal kada nors...
Nėra sunki ji, o ir lengvai neriasi
*MONAMI* 3grazke
Dėkui mergaitės
QUOTE(silsta @ 2010 02 15, 14:38)
mazge1979, prie staltiesės iš gabaliukų tikrai labai daug darbo.
ir kantrybės na gal kada baigsiu, bet dabar planuose kiti dalykai...
QUOTE(Koxamte @ 2010 02 15, 19:46)
QUOTE(3grazke @ 2010 02 16, 10:27)
ale tau nesekasi , maniskis tai pasiima siulus ir jau lekia , vasiua ar virbalus tai jau saugau kaip savo aki, nes susizeist gali...
grazu
grazu
čia mano didysis vąšelį nulaužė mažasis tai siūlus kaip reikiant doroja, nė katino nereikia
QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 16, 16:08)
mažasis tai siūlus kaip reikiant doroja, nė katino nereikia