Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

sveikutes,
dekui merginos, na tikrai tiesa, staliukas per mazas, reiks kalbint kad ant didesnio detu smile.gif

prie to pacio dar pasirodysiu,uzbaigiau senai pradeta servetele, buvau pritrukus siulu tad teko det sonan, vakar uzbaigiau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 09, 01:32)
sveikutes,
dekui merginos, na tikrai tiesa, staliukas per mazas, reiks kalbint kad ant didesnio detu  smile.gif

prie to pacio dar pasirodysiu,uzbaigiau senai pradeta servetele, buvau pritrukus siulu tad teko det sonan, vakar uzbaigiau  smile.gif

as tokia pacia neseniai nuneriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 09 liepos 2010 - 23:51
LadyAgne, nuostabi servetytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 05, 19:12)
sveikutes, visu darbeliai nuostabus,vos iejus jau ir ideju prisirinkau  biggrin.gif

pasirodysiu iras su savo nei maza nei didele servetele-staltiese, 60 cm plocio  smile.gif

user posted image

user posted image

neideali, bet rezultatu mama yra patenkinta, padovanojau jai  ax.gif

Ar galėtumėte pasidalinti schema? Servetėlė tikrai įspūdingai atrodo.
Atsakyti
dekui merginos 4u.gif

Dove ar tavo kartais ne geltona buvo, cia idejus buvai? tai man labai patiko ir pavogiau ideja ax.gif

va suradau anos schemyte, prasau 4u.gif

user posted image
Papildyta:
zinot ka,. nelabai gerai matos tai idesiu is kur ta schema istraukiau smile.gif ten kazkieno albumas, tikiuosi nesupyks kad jos kolekcija pasidalinsime ax.gif

http://picasaweb.goo...304796723165618
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 10, 17:25)
Dove ar tavo kartais ne geltona buvo, cia idejus buvai? tai man labai patiko ir pavogiau ideja  ax.gif

nea ne mano ten kitos mergaites ta geltona buvo, tai mes abi pavogem ideja is jos doh.gif o manoji tokios koralines spalvos dar net nekrakmolinau nes tingiu kai tokie karsciai blink.gif
Atsakyti
ar tau ji nesigavo truputi per plati, taip lyg vienu lapeliu per daug? krastai per platus viduriui,ir reik gerai istampyt kad nebutu klosciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 11, 15:42)
ar tau ji nesigavo truputi per plati, taip lyg vienu lapeliu per daug? krastai per platus viduriui,ir reik gerai istampyt kad nebutu klosciu? g.gif

kad kazko per daug tai neatrodo g.gif bet kad pasibangavusi tai taip dazniausiai buna bet kai iskrakmolini istampai ir viskas ok buna smile.gif
wa kaip manoji atrodo neiskrakmolinta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 11 liepos 2010 - 18:54
TIKRAI LABAI GRAZI, IR SPALVYTE SUPER wub.gif , na maniske biski is kitokiu nerimo siulu nerta, taviske berods is tokiu kaip maxi rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 07 12, 11:03)
TIKRAI LABAI GRAZI, IR SPALVYTE SUPER  wub.gif , na maniske biski is kitokiu nerimo siulu nerta, taviske berods is tokiu kaip maxi  rolleyes.gif ?

dekui 4u.gif neriau is Puppets Perle rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, tikriausiai esate labiau patyrusios nerejos nei as, tai noriu jusu paklausti, kaip nunerti sios serveteles juostele.

http://picasaweb.goo...788095884181154

Labai laukiu Jusu atsakymo nes is aprasymo man nepavyksta...
Atsakyti
Sveikos!

Noriu prisijungti prie jusu saunios kompanijos su paskutiniuoju savo darbeliu Staltiesele
Atsakyti