Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(silsta @ 2010 06 27, 20:44)
Žinok, zifara,, nėrimas iš gabaliukų (motyvų) ramina nervus ir stiprina valią. Bent jau man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nors kantrybes ir turiu, bet vienodai padaryti tikrai manau man neisietu (as ir kojines megzdama padarau skirtingas... biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 27 birželio 2010 - 19:52
QUOTE(zifara @ 2010 06 27, 11:57)
labai grazu  thumbup.gif Bet as tai nesiryztu is gabaliuku, nes neuzteks man kantrybes jas vienodai sujungti  blush2.gif

ir as kazkodel dar nesiryztu nerti is daliu unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 06 27, 20:52)
Nors kantrybes ir turiu, bet vienodai padaryti tikrai manau man neisietu (as ir kojines megzdama padarau skirtingas... biggrin.gif )

Vaje, zifara, o kaip tu nešioji skirtingai nunertas kojines? g.gif Ar neatrodo, kad poras sumaišei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 06 27, 16:50)

oi aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 06 27, 11:57)
labai grazu  thumbup.gif Bet as tai nesiryztu is gabaliuku, nes neuzteks man kantrybes jas vienodai sujungti  blush2.gif

O sujungti atskirus gabaliukus visiškai nesunku - nuneri vieną gabaliuką pilnai, antrą gabaliuką neriant prijungi prie pirmo nenutraukiant siūlo ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 06 28, 07:06)
O sujungti atskirus gabaliukus visiškai nesunku - nuneri vieną gabaliuką pilnai, antrą gabaliuką neriant prijungi prie pirmo nenutraukiant siūlo ir t.t. mirksiukas.gif

O kaip ji prijungti is karto? blush2.gif ir tada jau kita vel pradeti nerti? Aukstasis pilotazas schmoll.gif
O kojiniu visa laime as pati nenesioju biggrin.gif man per karsta su jomis
Atsakyti
Vajetus, zifara, man jau geriau parodyti, kaip tai daryti, negu paaiškinti g.gif doh.gif

Nu, nusineri vieną gabaliuką ir jį galutinai užbaigi. Tada neri kitą gabaliuką ir jau neriant paskutinę eilutę prijungi prie to jau nunerto. Va, įkeliu nuorodą Osinkoje, ten ir nesuprantat rusiškai labai vaizdžiai parodyti sujungimai motyvų.

http://club.osinka.r...46613?&start=30

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Na aisku, o ir rusiskai gerai suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pats pirmas mano darbas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 06 30, 10:10)
Pats pirmas mano darbas  rolleyes.gif

user posted image

labai graziai nunerta; o as pirmaja servetele neriau apvalia, kaip gele - dar ir dabar turiu smile.gif
Atsakyti
[quote=zifara,2010 06 30, 12:00]
labai graziai nunerta; o as pirmaja servetele neriau apvalia, kaip gele - dar ir dabar turiu smile.gif

Ačiū, zifara 4u.gif Pati stebiuosi, kad visai ne baisiai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 06 30, 10:10)
Pats pirmas mano darbas  rolleyes.gif

n visai nepasakyciau kad pirmas thumbup.gif labai grazi thumbup.gif
Atsakyti