Akinomra, "ant greitųjų" kelias schemas įkeliu, bet lyg tai turėjau daugiau... Gal vėliau kada rasiu... Kitų schemos labai jau mažos, bet gal suprasi...
QUOTE(zifara @ 2010 06 14, 11:20)
Ka tik pradejau is tamsiai violetines, net nezinau kas cia gausis.Kai baigsiu pasirodysiu
Siulus tai tikrai baigiau, o serveteles ne dabar neisivaizduoju kur tokiu rasti, nes as ju nepirkau gal kita puse, sparna kita spalva pabandyt?
QUOTE(zifara @ 2010 06 17, 17:43)
Siulus tai tikrai baigiau, o serveteles ne dabar neisivaizduoju kur tokiu rasti, nes as ju nepirkau gal kita puse, sparna kita spalva pabandyt?
ir man tas pats atsitiko siulai visai i pabaiga o serveteles dar nebaigiu o pirkt ju nerandu...
QUOTE(silsta @ 2010 06 17, 15:21)
Inetux, turiu schemučių, bet jos labiau panašios į mažus lapelius, o ne į lašelius...
Kiekvienas paveiksliukas ir schemos yra sunumeruoti, tai bus lengva atsirinkti kuri kuriam priklauso
Kiekvienas paveiksliukas ir schemos yra sunumeruoti, tai bus lengva atsirinkti kuri kuriam priklauso
Ačiū, bet gal dar kas didesnių turi? Pas mus stalas toks ale netaisyklingo lašo formos, norėčiau per visą stalą
QUOTE(zifara @ 2010 06 13, 20:55)
O mane viena mamyte pamoke su nuotrauku ikelimu dabar jau bandysiu...
dabar sia noriu nusinerti, bet ar ziuretusi is tamsiu siulu,
bet itariu per didele ikeliau
dabar sia noriu nusinerti, bet ar ziuretusi is tamsiu siulu,
bet itariu per didele ikeliau
gal schemute galetum ideti
QUOTE(rodute @ 2010 06 18, 13:42)
gal schemute galetum ideti
,
o kaip sumazinti - nezinau
QUOTE(Inetux @ 2010 06 18, 13:05)
Ačiū, bet gal dar kas didesnių turi? Pas mus stalas toks ale netaisyklingo lašo formos, norėčiau per visą stalą
Inetux, ne, didesnės tikrai neturiu, jei kur pamatysiu, tai įkelsiu
Štai kiek man užteko siūlų
ir didelis ačiū mamytei menasmylėti už pamokymą su nuotraukom. Ačiū
ir didelis ačiū mamytei menasmylėti už pamokymą su nuotraukom. Ačiū
zifara gal gali schemutę servetėlės, kurią šiuo metu neri įkelti?
QUOTE(Akinomra @ 2010 06 19, 13:13)
zifara gal gali schemutę servetėlės, kurią šiuo metu neri įkelti?
Schema 474 zinuteje, i virsu per 2
QUOTE(Inetux @ 2010 06 18, 13:05)
Radau lapeliu servetele, bet gal tiks:
lietingo sestadienio pasekmes