Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

splava saulėgrąžos pasakiška
Atsakyti
Sveikos, įkeliu jūsų teismui vieną savo darbelį. Fotoaparato neturiu, tai su mob.telefonu nelabai kas gavosi, bet gal įžiūrėsit ir įvertinsit?

user posted image

dar ir kitas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 14 vasario 2010 - 21:01
QUOTE(silsta @ 2010 02 14, 20:57)
Sveikos, įkeliu jūsų teismui vieną savo darbelį.

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gražu,o dar žinant kiek čia darbelio bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Miela *MONAMI*, gerai, kad supranti kiek čia darbo įdėta. Dėkui... Kai pati neri, tai žinai.
Turiu aš nemažai prinėrusi, parodysiu, kai tik sutvarkysiu.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 14, 21:57)

tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
[quote=silsta,2010 02 14, 22:57]Sveikos, įkeliu jūsų teismui vieną savo darbelį. Fotoaparato neturiu, tai su mob.telefonu nelabai kas gavosi, bet gal įžiūrėsit ir įvertinsit?

dar ir kitas...

Tikrai labai gražu wub.gif
Darbelio ir kruopštumo nemažai idėta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagyyra: 14 vasario 2010 - 21:51
Grazus visu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 14, 21:43)
Miela *MONAMI*, gerai, kad supranti kiek čia darbo įdėta. Dėkui... Kai pati neri, tai žinai.
Turiu aš nemažai prinėrusi, parodysiu, kai tik sutvarkysiu.

bigsmile.gif labai lauksim,aš jau nuo šiandien pasižadėjau irgi pabaiginėti pradėtus darbus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 14, 20:57)

nu ir kantrybe wub.gif wub.gif wub.gif , saunuole thumbup.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 15, 09:08)
bigsmile.gif  labai lauksim,aš jau nuo šiandien pasižadėjau irgi pabaiginėti pradėtus darbus  blush2.gif

pabaik ir butinai pasirodyk thumbup.gif

as ju kruvas turiu, ale kad tingiu fotkint blush2.gif , reiks kada ir man prisiruost.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 02 14, 21:57)
Sveikos, įkeliu jūsų teismui vieną savo darbelį. Fotoaparato neturiu, tai su mob.telefonu nelabai kas gavosi, bet gal įžiūrėsit ir įvertinsit?

dar ir kitas...

serveteles thumbup.gif

passirodysiu ir as ka tik iskepta 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu tokią silpnybę nerti iš gabaliukų, tai va nusinėriau ir komplektėlį po kavos puodeliais....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 02 15, 09:11)
as ju kruvas turiu, ale kad tingiu fotkint  blush2.gif , reiks kada ir man prisiruost.... ax.gif

o man patinka,viskas albume yra,tai kai pasižiūriu net stebiuosi iš kur tiek visko spėjau biggrin.gif kai kurių jau nebeturiu ir vėl norisi tokią nerti ax.gif
mirksiukas.gif lauksim ruošk foto biggrin.gif

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 02 15, 09:16)
passirodysiu ir as ka tik iskepta 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(silsta @ 2010 02 15, 10:02)
Turiu tokią silpnybę nerti iš gabaliukų, tai va nusinėriau ir komplektėlį po kavos puodeliais....

thumbup.gif thumbup.gif ,o man kantrybės trūksta daug vienodų nerti doh.gif
Atsakyti