rodute labai grazi ir forma idomi
rodute, labai graži, nematyta servetėlė
rodute grazi
QUOTE(Ameera @ 2010 06 02, 22:03)
Tai jeigu parduotuvė veža tos firmos produkciją, tai gal galima užsisakyti tokių spalvų, kokių reikia, kad jie užsivežtų O kokių spalvų reikia? Nes jeigu randat, tai per skirtingas vietas kažkaip lyg turėtų būti skirtingos spalvos ir atsirasti tinkamų Ir kodėl būtent šios firmos siūlų reikia?
radau tik pora vietu tos firmos siulu. vienoj vietoj sake uzsakyma darys tik rudeni o kitoje tokiu nebetures labai reiktu baltu, tokiu paciu oranziniu na gal dar kokiu sviesiu ruzavu geltonu zodziu pasteliniu spalvu ir tu pereinanciu. kodel butent sios firmos nes ju anksciau esu turejus ir jie man labai geri servetelem nerti
3grazke silsta Mazulytee aciu
QUOTE(Dovė* @ 2010 06 03, 19:13)
radau tik pora vietu tos firmos siulu. vienoj vietoj sake uzsakyma darys tik rudeni o kitoje tokiu nebetures labai reiktu baltu, tokiu paciu oranziniu na gal dar kokiu sviesiu ruzavu geltonu zodziu pasteliniu spalvu ir tu pereinanciu. kodel butent sios firmos nes ju anksciau esu turejus ir jie man labai geri servetelem nerti
Tai tada pasiūlysiu nevargti. Yra labai geri siūlai Altin Bazak firmos, kuriais visada nerdavau. Jų ir spalvos gražios, ir kokybė tikrai gera. Plius yra labai gražių, su metaliku. Dažnai neriant servetėlę paskutines eiles nerdavau su kitos spalvos siūlų, kuriame įsukta metaliko-rezultatas itin gražus
QUOTE(Ameera @ 2010 06 05, 14:53)
Tai tada pasiūlysiu nevargti. Yra labai geri siūlai Altin Bazak firmos, kuriais visada nerdavau. Jų ir spalvos gražios, ir kokybė tikrai gera. Plius yra labai gražių, su metaliku. Dažnai neriant servetėlę paskutines eiles nerdavau su kitos spalvos siūlų, kuriame įsukta metaliko-rezultatas itin gražus
tai gal gali koki pavyzdeli imesti su tuo metaliku? butu idomu labai paziureti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 05, 16:53)
o man kaip tik su Altin Basak nelabai esu nerus tai tokie plonyciai 50 nr. o stai su Oren Bayan labai man smagiai neriasi na aisku skonio reikalas
QUOTE(Dovė* @ 2010 06 06, 00:33)
o man kaip tik su Altin Basak nelabai esu nerus tai tokie plonyciai 50 nr. o stai su Oren Bayan labai man smagiai neriasi na aisku skonio reikalas
Tai kad abeji 50nr..bent pas mane
Nelabai turiu kokybiškų nuotraukų, bet gal šis tas matysis:
O gražiausiai tie siūlai su metaliku atrodė turbūt per Velykas, buvau apnėrus kelis kiaušinius, tai puošniai atrodė, nereikėjo nei karoliukų. Tik gaila, kad foto nepadariau.
Na va, nelabai ir matosi blizgesys. Su metaliku čia tik violetiniai siūlai
QUOTE(Ameera @ 2010 06 06, 09:38)
O gražiausiai tie siūlai su metaliku atrodė turbūt per Velykas, buvau apnėrus kelis kiaušinius, tai puošniai atrodė, nereikėjo nei karoliukų. Tik gaila, kad foto nepadariau.
labai sauni servetele nu kai gerai isiziuri tai biski matosi
QUOTE(Ameera @ 2010 06 06, 11:38)
jo, abieji 50 nr. bet storis ju skiriasi
QUOTE(Dovė* @ 2010 06 07, 00:02)
jo, abieji 50 nr. bet storis ju skiriasi
Nepastebėjau, nes tos kitos firmos turbūt tik vieną ar dvi spalvas ir turiu
Na bet užkrėtėt vėl..Jau virš metų nebeneriu, bet vėl noriu
Eisiu į savo schemų krūvą pasikuisti, susirasiu tas, kurias ankščiau norėjau nunerti ir gal ką sunarpliosiu (nesvarbu, kad siuvinėjimo pusmečiui jau prisiplanavus ir terminai spaudžia)