Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

Sveiki smile.gif ilga laika skaitinejau jusu forumus apie nerima ir per ta laika nuneriau keleta serveteliu tai galvojau pasirodysiu ir jum blush2.gif nes jusu visu nuostabus darbeliai labai mane ikvepe smile.gif daba esu pradejus dar viena cia jusu rodyta servetele, bet daba kai vasara ir taip yra ka veikti tai biski pertrauka padarysiu ir turbut tik rudeni uzbaigsiu biggrin.gif tei va mano darbeliai http://picasaweb.goo...I7Bz9_7h6Kp4QE# blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2010 05 27, 19:39)
Sveiki smile.gif  ilga laika skaitinejau jusu forumus apie nerima ir per ta laika nuneriau keleta serveteliu tai galvojau pasirodysiu ir jum  blush2.gif  nes jusu visu nuostabus darbeliai labai mane ikvepe  smile.gif daba esu pradejus dar viena cia jusu rodyta servetele, bet daba kai vasara ir taip yra ka veikti tai biski pertrauka padarysiu ir turbut tik rudeni uzbaigsiu  biggrin.gif  tei va mano darbeliai  http://picasaweb.goo...I7Bz9_7h6Kp4QE#  blush2.gif

labai grazios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2010 05 27, 21:39)
Sveiki smile.gif  ilga laika skaitinejau jusu forumus apie nerima ir per ta laika nuneriau keleta serveteliu tai galvojau pasirodysiu ir jum  blush2.gif  nes jusu visu nuostabus darbeliai labai mane ikvepe  smile.gif daba esu pradejus dar viena cia jusu rodyta servetele, bet daba kai vasara ir taip yra ka veikti tai biski pertrauka padarysiu ir turbut tik rudeni uzbaigsiu  biggrin.gif  tei va mano darbeliai  http://picasaweb.goo...I7Bz9_7h6Kp4QE#  blush2.gif

ypac ta raudona labai grazi 4u.gif
Atsakyti
aciu aciu blush2.gif man tai mieliausia ta salotine. nors galvojau kad nesigaus ji man nes labai susigarbiniavus buvo tai galvojau neissitiesins bet iskrakmolinau, istampiau ir vuola biggrin.gif
Atsakyti
cika69, puikūs tavo darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2010 05 27, 21:39)

nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cika69, labai gražūs tavo darbai wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif jusu darbeliai irgi labai labai thumbup.gif uzsimaniau cia jusu grozybiu prisiziurejus labai nerti bet laiko nera tai sakiau teks naktim nerti nes net rankas niezti kaip noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 05 26, 23:15)
Aciu  mirksiukas.gif  4u.gif
ciupk ciupk  biggrin.gif  ir lauksim  pasirodant  4u.gif
4u.gif
Aciu  4u:
Zinoma galima
user posted image

sveikutes 4u.gif ,

visu darbeliai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
as pas jus kaip visada pagalbos blush2.gif ,mergytes kaip nerti 11 eilutei tuos zenkliukus,kur taskiukas pagaliukas,trys taskiukai ir vel,taskiukas pagaliukas trys taskiukai ir t.t.t.... smile.gif ?

dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 29 gegužės 2010 - 10:32
LadyAgne, 11 eilėje paprasčiausia trijų kilpelių virvutė ir be užmetimo kabinti į tarpelį kur taškiukas. Kaži, ar aiškiai paaiškinau? g.gif
Tas pagaliukas ir reiškia, kad be užmetimo paprasčiausias įkabinimas be užmetimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 29 gegužės 2010 - 10:50
QUOTE(LadyAgne @ 2010 05 29, 09:30)
sveikutes 4u.gif ,

visu darbeliai nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
as pas jus kaip visada pagalbos  blush2.gif ,mergytes kaip nerti 11 eilutei tuos zenkliukus,kur taskiukas pagaliukas,trys taskiukai ir vel,taskiukas pagaliukas trys taskiukai ir t.t.t....  smile.gif  ?

dekui uz pagalba  4u.gif

tas pagaliukas tai gal pusinis stulpelis o tie trys taskiukai tai kilpeles smile.gif nu as bent jau taip galvoju gal kitos tiksliau gali pasakyti smile.gif
Atsakyti
nugi tikrai,esat teisios kai paaiskinot ir as iziurejau kad ten tik virvele,o as kazkaip pirmais ziurejau ir man pradejo vaidentis nauji zenklai blush2.gif biggrin.gif

dekui uz toki greita atsakyma,nes as buvau uzstrigus ties 11 eilute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti