Vajetus, Rugiaveideee, kaip grazuuuuuu....
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 05 26, 15:36)
Pasirodau ką tik baigtu darbu
va cia tai kantrybe labai grazu
Pasiordysiu ir vel ka vakar nuveikiau
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 05 26, 15:36)
Pasirodau ką tik baigtu darbu
kaip gražu
QUOTE(Mazulytee @ 2010 05 26, 17:19)
na ką tuomet čiupsiu ir aš savo pradėtukę pabaiginėti
Sveikos
Po ilgo laiko užsukau į šią temą ir esu labai maloniai nustebinta Ankščiau ji visada būdavo gan apleista, o dabar atsigavus ir tiek daug naujų ir gražių darbų! Ir dydžių, ir spalvų įvairovė
Šaunuolės !!!
Po ilgo laiko užsukau į šią temą ir esu labai maloniai nustebinta Ankščiau ji visada būdavo gan apleista, o dabar atsigavus ir tiek daug naujų ir gražių darbų! Ir dydžių, ir spalvų įvairovė
Šaunuolės !!!
QUOTE(Mazulytee @ 2010 05 26, 17:19)
labai grazi gal galima schemute?
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 26, 17:03)
Aciu
ciupk ciupk ir lauksim pasirodant
QUOTE(Ameera @ 2010 05 26, 18:05)
Sveikos
Šaunuolės !!!
Šaunuolės !!!
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 26, 20:04)
labai grazi gal galima schemute?
Aciu 4u:
Zinoma galima
Rugiaveideee, čia kiek laiko tokį grožį narpliojai? laaabbai gražu, kantrybės geležinės reik
Dėkui merginos už pagyrimus darbo nemažai, bet kai tas darbas mielas širdžiai...
QUOTE(Mazulytee @ 2010 05 26, 23:15)
Zinoma galima
aciu o gal ismatuoti galetumet skersmeni? noriu kokia didesne dabar pradeti narplioti tai ziuriu ar ne per maza tik butu?
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 27, 10:01)
aciu o gal ismatuoti galetumet skersmeni? noriu kokia didesne dabar pradeti narplioti tai ziuriu ar ne per maza tik butu?
siaip jinai nera didele , tokia mazute 26cm skersmuo
QUOTE(Mazulytee @ 2010 05 27, 15:19)
siaip jinai nera didele , tokia mazute 26cm skersmuo
na jo tikrai nediduke dekui