grazi servetele gal butu galima schemute
QUOTE(jurventa @ 2010 05 22, 14:30)
grazi servetele gal butu galima schemute
aciu
stai ir schemute
QUOTE(3grazke @ 2010 05 22, 14:32)
aciu
Sveikos, ir cia paklausiu
gal kuri zinote ka reiskia serveteliu nerime toks zenklas kaip X ? visa schema suprantama tik to zenklo nelabai suprantu
labai aciu is anksto
gal kuri zinote ka reiskia serveteliu nerime toks zenklas kaip X ? visa schema suprantama tik to zenklo nelabai suprantu
labai aciu is anksto
Dovė*, čia viskas labai paprasta.
Žemesnėje eilutėje buvo virvutė iš 7 akių, o aukštesnėje eilutėje kur parodyta X, tai reiškia, kad aukštesnėje eilutėje (ten, kur neaišku) nuneri 5 pynelės kilpas ir jungi per vidurį žemesnės eilutės (7 kilpučių) tiesiog be užmetimo, vėl neri 5 kilpelių pynutę ir t.t. Ar aiškiai parašiau, nežinau...
Nemoku aš padoriai paaiškinti, jau geriau parodyti....
Žemesnėje eilutėje buvo virvutė iš 7 akių, o aukštesnėje eilutėje kur parodyta X, tai reiškia, kad aukštesnėje eilutėje (ten, kur neaišku) nuneri 5 pynelės kilpas ir jungi per vidurį žemesnės eilutės (7 kilpučių) tiesiog be užmetimo, vėl neri 5 kilpelių pynutę ir t.t. Ar aiškiai parašiau, nežinau...
QUOTE(silsta @ 2010 05 23, 17:03)
Dovė*, čia viskas labai paprasta.
labai aciu silsta kaip supratau cia toks zemas stulpelis kaip sujungimas i zemesne virvute. keista kad tas X reiskia kaip zema stulpeli kazkaip yprasta kad zymima tokiu mazu bruksniuku. ar nebus cia taip kad dar zemiau viena eilute reikia sunerti? o gal per dvi zemesnes eilutes reikia pernerti?
QUOTE(Mazulytee @ 2010 05 22, 14:55)
Pasirodysiu jums ka nuveikiau siom dienom
ot biteles darbininkes kai grazu
QUOTE(just me @ 2010 05 23, 16:20)
ot biteles darbininkes kai grazu
Aciu aciu , stengiames
Pasirodau ką tik baigtu darbu
Rugiaveideee oho kaip grazu , o ir darbelio labai daug saunuole