Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

Nuostabios spalvotos servetytės..

user posted image
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif spalvotos serveteles netycia gaunasi, norisi pabaigti pradetus siulus, kad nenusimestu.
Papildyta:
QUOTE(3grazke @ 2010 04 28, 14:16)
oho greiciai  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  saunuole, labai grazios, ypac prmoji  wub.gif

aciu smile.gif kad tos serveteles nedideles apie 20 eiluciu, tai greit neriasi.
Atsakyti
Kažkas iš jūsų įdėjot šitų staltiesėlių nuotrauką su schemute 4u.gif Čia mano spalvoti pabandymai smile.gif

user posted image
Atsakyti
be rėmų, superines serveteles wub.gif thumbup.gif Tokios dailios, ryskios, vasariskos thumbup.gif
Esu ir as tokias nerus geltonai zalias drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 30, 09:33)
Kažkas iš jūsų įdėjot šitų staltiesėlių nuotrauką su schemute 4u.gif Čia mano spalvoti pabandymai smile.gif

Labai labai grazios servetėlės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Perkuičiau visą temą greituoju būdu ir schemutės čia neradau verysad.gif , tik desreles minetas geltonai zalias serveteles blush2.gif , gal galetumet imest schemutę ax.gif , labai dėkinga būčiau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Prašom smile.gif
Atsakyti
Labai labai ačiūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
be rėmų, jetus, kaip gražuuuuuuuu...

Siunčiu tau kokteiliukų už tai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 04 30, 13:24)
be rėmų, jetus, kaip gražuuuuuuuu...

Siunčiu tau kokteiliukų už tai...

user posted image

Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif . Nei taip gražu, nei ką, man per marga ax.gif Atidaviau aš jas už ačiū smile.gif dabar neriu kitas, irgi iš šio forumo schemučių. nemačiau, kad kas nors tokias būtumėt parodžiusios, gal aš būsiu pirma smile.gif
Į jūsų sveikatą vacation4.gif
Atsakyti
mano nerta servetėlė...user posted image
Atsakyti

Kaip grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

kaip grazu 4u.gif 4u.gif super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti