just me, labai gražios visos tavo servetytės, bet man asmeniškai pačios gražiausios tai 2 pav. Jau tokios šiltos, mielos... Šaunuolė
QUOTE(just me @ 2010 04 19, 20:32)
sveikos,dabar parodysiu jusu teismui savo serveteles http://public.fotki....803/serveteles/ tikiuosi baisiai nepeiksit
nu labai grazios ir nera cia peikti
as irgi turiu viena nauja, pagaliau linine "damusiau", bet fotikas be bateriju jau menuo stovi, tai nei negaliu parodyt..., mazum pagaliau nusipirksiu siandien ir pasirodysiu
acius uz ivertinimus
QUOTE(Triniti @ 2010 04 21, 14:56)
Jungiuosi i kompanija
labai grazi
o as pagaliau atnesu zadetaja lininuke, tik siandien baterijas nusipirkau fotikui
O ten visur vienas užmetimas tik gale po tris ir keturis atsiranda?
labai grazi servetyte
o koks juos skermuo yra,gal iseitu 2metu mergutei is jos suknele nerti?
QUOTE(3grazke @ 2010 04 22, 11:17)
labai grazi
o as pagaliau atnesu zadetaja lininuke, tik siandien baterijas nusipirkau fotikui
sita taip pat labai grazi
Jau greit ir as parodysiu paskutinius savo darbelius
QUOTE(Siguciuks @ 2010 04 22, 10:36)
O ten visur vienas užmetimas tik gale po tris ir keturis atsiranda?
aha butent taip
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 04 22, 10:59)
labai grazi servetyte
aha labai grazi servetele, tik pamaciau ir iskart nusprendziau kad nusinersiu, o skersmuo jos apie 52 cm (islyginus)
Visu mergyciu grazios serveteles, ir kruopstus darbeliai
tureciau greit vel kazka pradet narpliot
lininukė labai graži aš panašią neriu, bet tik staltiesę, jau metai
QUOTE(Triniti @ 2010 04 22, 14:34)
aha butent taip
Papildyta:
aha labai grazi servetele, tik pamaciau ir iskart nusprendziau kad nusinersiu, o skersmuo jos apie 52 cm (islyginus)
Papildyta:
skersmeni suzinojus ir as labai susigumdziau,bet kaip sakiau ji butu sukneles padalkos mano visi nerti groziai like pas mama lt