Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(LadyAgne @ 2010 04 12, 19:20)
Na nezinau merginos, bet kazkas vistiek nesigavo su atis lapeliais  unsure.gif  matyt dar per "zalia" mokytis man dar ir mokytis to nerimo sad.gif ,nes ir gelytes kazkokios kreivos kai susinere visos i kruva... ir taip lyginau ir kitaip vis papurksdama vandeniu nieko man ten nesigula jos graziai sad.gif  o pries tai kai isploviau, nesupratau kodel, bet vieno lapelio spalva pasikeite is zalio i gelsva  doh.gif  sad.gif  bet vistiek pasirodau su savo vargse servetele  blush2.gif sad.gif laiko ir siulu gadinimas sad.gif

Nieko tragiško aš čia nematau, servetėlė kaip servetėlė 4u.gif Man atrodo, skirtumas gavos dėl to, kad orginale siūlai ryškesni ir storesni, nei tavo megztos g.gif Su tom staltiesėlėm, kur iš daug detalių, taip jau būna, kad nesugula gražiai ir lygiai detalės. Arba neriant keturkampes dideles staltiesėles kažkodėl ištįsusios gaunasi į kampus mastau.gif Aš tai matau vieną išeitį- sukrakmolinti stipriau ir išlyginus ištampyti dar drėgnas kuo taisyklingiau, paskui, kai sukietėja, išdžiūna, gaunasi visai nieko blush2.gif Paguodžiau, va console.gif biggrin.gif Man, pavyzdžiui, visai patinka smile.gif
Atsakyti
Labai graži ir spalvinga servetytė, nematau dėl ko pergyvent thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, parodysiu ir as savo darbelius

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pavasariškai spalvinga ir dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 13, 08:17)
Nieko tragiško aš čia nematau, servetėlė kaip servetėlė 4u.gif Man atrodo, skirtumas gavos dėl to, kad orginale siūlai ryškesni ir storesni, nei tavo megztos g.gif Su tom staltiesėlėm, kur iš daug detalių, taip jau būna, kad nesugula gražiai ir lygiai detalės. Arba neriant keturkampes dideles staltiesėles kažkodėl ištįsusios gaunasi į kampus  mastau.gif Aš tai matau vieną išeitį- sukrakmolinti stipriau ir išlyginus ištampyti dar drėgnas kuo taisyklingiau, paskui, kai sukietėja, išdžiūna, gaunasi visai nieko blush2.gif Paguodžiau, va console.gif biggrin.gif Man, pavyzdžiui, visai patinka smile.gif

dekui 4u.gif , reiks isbandyti krakmolinima,gal bent truputi pagerins padeti,dekui uz minti 4u.gif gal as visdelto kaip pirmiems darbams per sudetingus modelius issirenku,reiketu visgi nuo paprastesniu pradet.
na eisiu skaityt kaip krakmolint,iskramolinsiu,kaip sakei islyginsiu, istampysiu ir ziuresiu kas gausis smile.gif nes kai toks uzbaigimas man ir upas buvo dinges ja begrazint , siuliu galiukus slepti ir pan.

QUOTE(Lurdes72 @ 2010 04 13, 08:24)
Labai graži ir spalvinga servetytė, nematau dėl ko pergyvent thumbup.gif

kaip sakant melas saldesnis uz tiesa hihihi.gif dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jurventa @ 2010 04 13, 08:26)

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 04 13, 14:21)
dekui  4u.gif  ,  reiks isbandyti krakmolinima,gal bent truputi pagerins padeti,dekui uz minti  4u.gif  gal as visdelto kaip pirmiems darbams per sudetingus modelius issirenku,reiketu visgi nuo paprastesniu pradet.
na eisiu skaityt kaip krakmolint,iskramolinsiu,kaip sakei islyginsiu, istampysiu ir ziuresiu kas gausis  smile.gif  nes kai toks uzbaigimas man ir upas buvo dinges ja begrazint , siuliu galiukus slepti ir pan.

Ir kaip gavos paskutinis rezultatas? Patenkinta? Dar pabandysiu pakelti ūpą pačiai pasakydama, kad daug kas priklauso ir nuo pačios mezgėjos rankos. Nusimezgiau sau tokias mažutes spalvotas servetėles, pamatė draugė, pasiėmė mano siūlus ir mezgėsi sau. Na, palyginus abiejų draugių rezultatus iš tų pačių siūlų, man asmeniškai mano pačios staltiesėlės buvo gražesnės, tarsi tankesnės. Jai gavosi tokie palaidi skystalai schmoll.gif
Gerai, kad pasirenki sudėtingesnius modeliukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 14, 09:19)
Ir kaip gavos paskutinis rezultatas? Patenkinta? Dar pabandysiu pakelti ūpą pačiai pasakydama, kad daug kas priklauso ir nuo pačios mezgėjos rankos. Nusimezgiau sau tokias mažutes spalvotas servetėles, pamatė draugė, pasiėmė mano siūlus ir mezgėsi sau. Na, palyginus abiejų draugių rezultatus iš tų pačių siūlų, man asmeniškai mano pačios staltiesėlės buvo gražesnės, tarsi tankesnės. Jai gavosi tokie palaidi skystalai schmoll.gif
Gerai, kad pasirenki sudėtingesnius modeliukus  drinks_cheers.gif

oi tikrai esu patenkinta rezultatu,vakar tesusiruosiau, issikrakmolinau,issilyginau,nera idealu kaip kad pavyzdelyje,bet tikrai tikrai atrodo daug geriau thumbup.gif kazin ar matosi nuotraukoje kas pasikeite bet idesiu nuotraukele g.gif
ax.gif
user posted image
Atsakyti
LadyAgne man tai labai labai thumbup.gif tokia pavasariska biggrin.gif 4u.gif man niekad tokios pacios nesigauna kaip pavyzdeli , kad ir as ir mama nersim ta pacia servetele , tie patys siulai o rezultatai skiriasi smile.gif
Atsakyti
Sakiau, kad nėra beviltiška blush2.gif blush2.gif . blush2.gif Dabar dar gražiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 04 15, 22:14)
oi tikrai esu patenkinta rezultatu,vakar tesusiruosiau, issikrakmolinau,issilyginau,nera idealu kaip kad pavyzdelyje,bet tikrai tikrai atrodo daug geriau thumbup.gif  kazin ar matosi nuotraukoje kas pasikeite bet idesiu nuotraukele  g.gif
ax.gif

Nu va, šaunuolė, victory.gif gerai, kad yra kam paskatinti rolleyes.gif o būtum tiek savo darbo užkišus į kampą .
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2010 04 13, 08:26)
user posted image
user posted image
user posted image

vau kaip fainai wub.gif wub.gif
Papildyta:
sveikos,dabar parodysiu jusu teismui savo serveteles http://public.fotki....803/serveteles/ tikiuosi baisiai nepeiksit ax.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif tavo serveteles taip pat labai fainos wub.gif dailios wub.gif matosi kad kruopsciai ir su meile nertos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti