Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

kai pradejau as ta takeli atrode greiciau eisis, pramoksiu tada pirma detale, antra o poto atseit kaip is pypkes eisis... bet kai pradejau supratau, kad ir man nepriesirdies monotoniskas darbas doh.gif bet gaila sustot, visgi darbas pradetas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 04 balandžio 2010 - 20:52
Na bet, ta servėtėlė , melsva su baltomis gėlytėmis tokia superinė, grynai pavasariška thumbup.gif . Reiks megzt , ką jau čia megzt doh.gif , gal greičiau - bandyt, kaži ar gausis. Matau kiek klausimų kyla mezgėjėlėms. Bet jeigu ką, žinau kur kreiptis pagalbos blush2.gif .
Atsakyti
nerti 4u.gif čia nertų servetėlių tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 04 04, 13:12)

tiesa pasakius buvau ir pati bepradedanti isgalvoti nerimo budus biggrin.gif dar galvojau gal popkornai neblogai atrodytu vietoj lapeliu biggrin.gif bet kazkaip per "stipriai" jie atrode,netiko.

Vieną, ką sugalvojau, tai tik tokį būdą- prisitvirtini žalią siūlą, 3 pynelės kilpos, neri patį pirmą stulpelį su 6 užmetimais(2 užmetimai lapelio koteliui, 4 lapelio pakraščiukui), paskui trupučiuką žemiau, negu per stulpelio viduriuką, duri vąšelį ir išneri stulpelį su 3 užmetimais, paskui darai su 2, paskui su 1, pirmas lapelis yra, paskui darai 4 kilpas, primezgi žiedelį, vėl 4 kilpos ir neri antrą lapelį: stulpelis su 3 užmetimais į pirmo lapelio pagrindo vietą, paskui ten pat su 2 ir tt, manau, jau suprasi. Angliškai nesuprantu, todėl schemos aprašymas man irgi nesuprantamas blush2.gif Tikrai ilgai sukau galvą, kito būdo nesugalvojau. Sėkmės smile.gif. Jei nepavyks su 6 užmetimais, gal bus per trumpas lapelio pakraštys, gal trauks, pūs lapelį, bandyk tada su 7 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 06 balandžio 2010 - 08:28
oi aciu tau 4u.gif begu bandyti, isivaizduojant turetu viskas gautis gerai bigsmile.gif dar kart aaciu, pasirodysiu jei tik viskas gausis blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Labas gal kas turite siu serveteliu nerimo schema?Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
saulemeile, gal čia rasi panašią lapo schemą? O šiaip tai reikia paieškoti senesnėse temose, tikrai yra lapų schemų....

user posted image user posted image
Atsakyti
mano darbeliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 04 12, 06:44)
saulemeile, gal čia rasi panašią lapo schemą? O šiaip tai reikia paieškoti senesnėse temose, tikrai yra lapų schemų....
user posted image  user posted image

Aciu 4u.gif okaip nerti tokia neapvalia servetele? is pradziu ratu o kai vienoj vietoj nebesesineria tada pirmyn atgal?ar ne taip as galvoju? g.gif
Atsakyti
Na nezinau merginos, bet kazkas vistiek nesigavo su atis lapeliais unsure.gif matyt dar per "zalia" mokytis man dar ir mokytis to nerimo sad.gif ,nes ir gelytes kazkokios kreivos kai susinere visos i kruva... ir taip lyginau ir kitaip vis papurksdama vandeniu nieko man ten nesigula jos graziai sad.gif o pries tai kai isploviau, nesupratau kodel, bet vieno lapelio spalva pasikeite is zalio i gelsva doh.gif sad.gif bet vistiek pasirodau su savo vargse servetele blush2.gif sad.gif laiko ir siulu gadinimas sad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 12 balandžio 2010 - 17:26
QUOTE(saulemeile @ 2010 04 12, 15:51)
Aciu 4u.gif okaip nerti tokia neapvalia servetele? is pradziu ratu o kai vienoj vietoj nebesesineria tada pirmyn atgal?ar ne taip as galvoju? g.gif

Gerai galvoji, kol neriasi visi lapeliai kartu aplink nerk, o paskui kiekvieną atskirai tą smailumą užbaik. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 12 balandžio 2010 - 19:03
QUOTE(silsta @ 2010 04 12, 19:02)
Gerai galvoji, kol neriasi visi lapeliai kartu aplink nerk, o paskui kiekvieną atskirai tą smailumą užbaik. Sėkmės 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti