kai pradejau as ta takeli atrode greiciau eisis, pramoksiu tada pirma detale, antra o poto atseit kaip is pypkes eisis... bet kai pradejau supratau, kad ir man nepriesirdies monotoniskas darbas bet gaila sustot, visgi darbas pradetas:)
QUOTE(LadyAgne @ 2010 04 04, 13:12)
tiesa pasakius buvau ir pati bepradedanti isgalvoti nerimo budus dar galvojau gal popkornai neblogai atrodytu vietoj lapeliu bet kazkaip per "stipriai" jie atrode,netiko.
Vieną, ką sugalvojau, tai tik tokį būdą- prisitvirtini žalią siūlą, 3 pynelės kilpos, neri patį pirmą stulpelį su 6 užmetimais(2 užmetimai lapelio koteliui, 4 lapelio pakraščiukui), paskui trupučiuką žemiau, negu per stulpelio viduriuką, duri vąšelį ir išneri stulpelį su 3 užmetimais, paskui darai su 2, paskui su 1, pirmas lapelis yra, paskui darai 4 kilpas, primezgi žiedelį, vėl 4 kilpos ir neri antrą lapelį: stulpelis su 3 užmetimais į pirmo lapelio pagrindo vietą, paskui ten pat su 2 ir tt, manau, jau suprasi. Angliškai nesuprantu, todėl schemos aprašymas man irgi nesuprantamas Tikrai ilgai sukau galvą, kito būdo nesugalvojau. Sėkmės . Jei nepavyks su 6 užmetimais, gal bus per trumpas lapelio pakraštys, gal trauks, pūs lapelį, bandyk tada su 7
oi aciu tau begu bandyti, isivaizduojant turetu viskas gautis gerai dar kart aaciu, pasirodysiu jei tik viskas gausis
mano darbeliai
Na nezinau merginos, bet kazkas vistiek nesigavo su atis lapeliais matyt dar per "zalia" mokytis man dar ir mokytis to nerimo ,nes ir gelytes kazkokios kreivos kai susinere visos i kruva... ir taip lyginau ir kitaip vis papurksdama vandeniu nieko man ten nesigula jos graziai o pries tai kai isploviau, nesupratau kodel, bet vieno lapelio spalva pasikeite is zalio i gelsva bet vistiek pasirodau su savo vargse servetele laiko ir siulu gadinimas
QUOTE(saulemeile @ 2010 04 12, 15:51)
Aciu okaip nerti tokia neapvalia servetele? is pradziu ratu o kai vienoj vietoj nebesesineria tada pirmyn atgal?ar ne taip as galvoju?
Gerai galvoji, kol neriasi visi lapeliai kartu aplink nerk, o paskui kiekvieną atskirai tą smailumą užbaik. Sėkmės
QUOTE(silsta @ 2010 04 12, 19:02)
Gerai galvoji, kol neriasi visi lapeliai kartu aplink nerk, o paskui kiekvieną atskirai tą smailumą užbaik. Sėkmės
Aciu