Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(atide1985 @ 2010 03 29, 17:17)
labai grazu wub.gif gal schema turi? ax.gif

Dekui 4u.gif

Cia idejau kaip atrodo kaip pailga ji atrodo smile.gif bet galima padaryti kaip ir komplektuka ax.gif

http://picasaweb.goo...emosServeteliu#

Tik parasykit ar rodo nuotraukeles, nes man ju nerodo, nors raso kad ideta doh.gif

Idejau i serveteliu schemutes Cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 29 kovo 2010 - 21:33
QUOTE(konfeti @ 2010 03 29, 21:34)
Neseniai baigta lininė servetėlė-takelis:

Siūlai lininiai.

labai grazu 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 29, 22:04)
Dekui  4u.gif

Cia idejau kaip atrodo kaip pailga ji atrodo smile.gif bet galima padaryti kaip ir komplektuka  ax.gif

Tik parasykit ar rodo nuotraukeles, nes man ju nerodo, nors raso kad ideta  doh.gif

na man tai nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2010 03 29, 20:34)
Neseniai baigta lininė servetėlė-takelis:
Siūlai lininiai.

wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi thumbup.gif zinau ka reiskia nerti lininiais siulais doh.gif pati vienos niekaip nepabaigiu vis atidedu kai jau pirsta prabruzinu doh.gif

QUOTE(Koxamte @ 2010 03 29, 21:04)
Dekui  4u.gif

Cia idejau kaip atrodo kaip pailga ji atrodo smile.gif bet galima padaryti kaip ir komplektuka  ax.gif

Tik parasykit ar rodo nuotraukeles, nes man ju nerodo, nors raso kad ideta  doh.gif

rodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 03 29, 22:04)
Dekui  4u.gif

man irgi rodo thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
SOS MERGINOS PADEKIT !!!!
Stai nusineriau sia

user posted image

servetele, ir liko tiek nedaug, tuos zalius lapelius nunerti ir sujungti nunertas ramuneles aplink (visos ramuneles jau nunertos!) ir niekaip nesuprantu kaip tuos lapelius nerti. padekit, paaiskinkit 4u.gif tris dienas bandziau kazkaip isgalvoti kaip cia, ir niekaip nesigauna doh.gif

cia va scemute , gal kam aiskiau, ir gal surastumet minute paaiskint, dideliausias dekui!!!!

user posted image
Atsakyti
Aš tai būčiau tą žalių siūliukų eilę primezgusi iš karto į mėlynus g.gif Ir gėlytės turėtų būti sumegztos sykiu bemezgant, taip galvoju... Dabar reiks susiūti.
Čia pas tave schema sunkiai įžiūrima, jei niekas nepaaišks, susirasiu savo, kažkur turiu kompe, galėsiu paaiškinti tų lapelių mezgimą. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 04, 08:59)
Aš tai būčiau tą žalių siūliukų eilę primezgusi iš karto į mėlynus g.gif Ir gėlytės turėtų būti sumegztos sykiu bemezgant, taip galvoju... Dabar reiks susiūti.
Čia pas tave schema sunkiai įžiūrima, jei niekas nepaaišks, susirasiu savo, kažkur turiu kompe, galėsiu paaiškinti tų lapelių mezgimą. g.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif tie lapeliai tikrai neriamo kaip atskira eilutė,bet prineriant prie jau turimos srevetėlės,o paskui prineriamos gėlytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 04, 08:59)
Čia pas tave schema sunkiai įžiūrima, jei niekas nepaaišks, susirasiu savo, kažkur turiu kompe, galėsiu paaiškinti tų lapelių mezgimą. g.gif  smile.gif

tai as taip ir darau, prie melynu prineriu,tik nesusigaudau kaip nerti,yra tos chemos kampe paaiskinimas, bet ten visi zodziai sutrumpinimais surasyti ir as neatgaminu schmoll.gif labai buciau dekinga uz paaiskinima 4u.gif
tai taip ir yra kaip galvoji,tos gelytes turi but prinertos beneriant ta zaliu lapeliu eile:)

tiesa pasakius buvau ir pati bepradedanti isgalvoti nerimo budus biggrin.gif dar galvojau gal popkornai neblogai atrodytu vietoj lapeliu biggrin.gif bet kazkaip per "stipriai" jie atrode,netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 04 balandžio 2010 - 11:13
aš pagaliau šiandien prisėdau prei savo pradėtos ir paliktos servetėlės bigsmile.gif jei neaptingsiu tai dar 14 eilučių liko ax.gif
Atsakyti
as irgi kadangi nezinau kaip nert tuos lapelius,tai kol suzinosiu ( blush2.gif ) issitraukiau neuzbaigta takeli,kuris neriasi is trikampiu,tai sakiau trikampis po trikampio ir gal kaip nors uzbaigsiu doh.gif dar 20 trikampiu reikia nunerti biggrin.gif is 26 biggrin.gif
Atsakyti
oi nemėgstu aš tokių kur reikia daug vienodų detalių schmoll.gif
Atsakyti