Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

[quote=editamazoji,2010 03 16, 10:17]
[quote=almantė_k,2010 03 16, 11:25]
Aciu labai, jau issiaiskinau

Pati išsiaiškinai ar kas nors paaiškino?
[/quote]
senesnese temose buvau radus Jurate.V (berods toks nikas) , servetele su platinimu abiejuose sonuose smile.gif tai ir paklausiau jos smile.gif o cia, kaip supratau ne visai tai, ko as ieskojau smile.gif
Atsakyti
3grazke, nuostabi servetėlė, labai labai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2010 03 13, 00:24)
Stai pasigirsiu savo naujausia ovalia servetele  4u.gif Deja, rezultatas nedziugina manes 100 proc, neturejo sitaip susigarbanoti krasciukai  doh.gif
user posted image
user posted image

Na, pagaliau jusu teismui turiu geraji serveteles varianta smile.gif Dabar bus galima palyginti pries ir po ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 03 16, 17:35)
nu va, rodau rezultata, tik kampukus sunku islygint doh.gif , o mazius dabar visai neleidzia blush2.gif  teks lygint kai uzmigs...
user posted image

Gal galima schemutę? ax.gif Labai prašau. blush2.gif Mano vyras jau baigia megzti servetėlę, tai prašysiu, kad man ant staliuko nunertų. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 15, 20:56)
editamazoji, šaunuolis vyras  ir darbeliai labai thumbup.gif

įdedu ir aš savo nediduką darbelį  ax.gif

user posted image

Gal schemutę galima? dar neapsisprendžiau kokios prašysiu ar klevo lapo ar šitos staltiesėlės. Labai prašau ir labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 17, 01:06)
Gal galima schemutę? ax.gif  Labai prašau.  blush2.gif  Mano vyras jau baigia megzti servetėlę, tai prašysiu, kad man ant staliuko nunertų.  wub.gif
Papildyta:
Gal schemutę galima? dar neapsisprendžiau kokios prašysiu ar klevo lapo ar šitos staltiesėlės. Labai prašau ir labai ačiū.  4u.gif

Ryt paieškosiu, nuskenuosiu ir įkelsiu smile.gif
Atsakyti
editamazoji, taigi to lapo-servetėlės schema yra NĖRINIŲ SCHEMOSE.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 16, 19:56)
3grazke, nuostabi servetėlė, labai labai...

user posted image

blush2.gif aciu

QUOTE(silsta @ 2010 03 17, 07:46)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes mes gi aiskinomes ka tie zenkliukai reiskia...
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 17, 09:46)

Aha, ačiū, lapų schemas jau atsispausdinau, o dabar noriu kvadratinės servetėlės schemutės. Labai labai. Iš tos kvadratinės dar ir skraistę gražią galima nunerti. Kaip tik baigiu sau tuniką ir galėčiau dukrai pradėti Velykoms skraistę pavasarinę iš geltonų siūliukų.... Žodžiu laukiu gal įkelsite schemutę. Ačiū.
Atsakyti
editamazoji, gaudyk.... lotuliukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=silsta,2010 03 17, 17:34]

Ačiū, ačiū. Būtinai megsiu skraistę. Tik šitoje temoje su ja nepasirodysiu, nes užteršiu temukę. Ačiū ačiū dar kartelį.
Atsakyti
[quote=editamazoji,2010 03 17, 18:05]
[quote=silsta,2010 03 17, 17:34]

Ačiū, ačiū. Būtinai megsiu skraistę. Tik šitoje temoje su ja nepasirodysiu, nes užteršiu temukę. Ačiū ačiū dar kartelį.
[/quote]

Na va, kažkas spėjo greičiau schemutę rast nei aš blush2.gif Sėkmės neriant smile.gif
Atsakyti
user posted image Mano paskutinis darbelis jusu teismui 4u.gif Tik neesu patenkinta rezultatu doh.gif
Atsakyti