[quote=editamazoji,2010 03 16, 10:17]
[quote=almantė_k,2010 03 16, 11:25]
Aciu labai, jau issiaiskinau
Pati išsiaiškinai ar kas nors paaiškino?
[/quote]
senesnese temose buvau radus Jurate.V (berods toks nikas) , servetele su platinimu abiejuose sonuose tai ir paklausiau jos o cia, kaip supratau ne visai tai, ko as ieskojau
QUOTE(3grazke @ 2010 03 16, 17:35)
nu va, rodau rezultata, tik kampukus sunku islygint , o mazius dabar visai neleidzia teks lygint kai uzmigs...
Gal galima schemutę? Labai prašau. Mano vyras jau baigia megzti servetėlę, tai prašysiu, kad man ant staliuko nunertų.
Papildyta:
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 15, 20:56)
Gal schemutę galima? dar neapsisprendžiau kokios prašysiu ar klevo lapo ar šitos staltiesėlės. Labai prašau ir labai ačiū.
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 17, 01:06)
Gal galima schemutę? Labai prašau. Mano vyras jau baigia megzti servetėlę, tai prašysiu, kad man ant staliuko nunertų.
Papildyta:
Gal schemutę galima? dar neapsisprendžiau kokios prašysiu ar klevo lapo ar šitos staltiesėlės. Labai prašau ir labai ačiū.
Papildyta:
Ryt paieškosiu, nuskenuosiu ir įkelsiu
editamazoji, taigi to lapo-servetėlės schema yra NĖRINIŲ SCHEMOSE....
QUOTE(silsta @ 2010 03 16, 19:56)
aciu
QUOTE(silsta @ 2010 03 17, 07:46)
nes mes gi aiskinomes ka tie zenkliukai reiskia...
QUOTE(silsta @ 2010 03 17, 09:46)
Aha, ačiū, lapų schemas jau atsispausdinau, o dabar noriu kvadratinės servetėlės schemutės. Labai labai. Iš tos kvadratinės dar ir skraistę gražią galima nunerti. Kaip tik baigiu sau tuniką ir galėčiau dukrai pradėti Velykoms skraistę pavasarinę iš geltonų siūliukų.... Žodžiu laukiu gal įkelsite schemutę. Ačiū.
[quote=silsta,2010 03 17, 17:34]
editamazoji, gaudyk....
Ačiū, ačiū. Būtinai megsiu skraistę. Tik šitoje temoje su ja nepasirodysiu, nes užteršiu temukę. Ačiū ačiū dar kartelį.
editamazoji, gaudyk....
Ačiū, ačiū. Būtinai megsiu skraistę. Tik šitoje temoje su ja nepasirodysiu, nes užteršiu temukę. Ačiū ačiū dar kartelį.
[quote=editamazoji,2010 03 17, 18:05]
editamazoji, gaudyk....
[/quote]
Na va, kažkas spėjo greičiau schemutę rast nei aš Sėkmės neriant
editamazoji, gaudyk....
[/quote]
Na va, kažkas spėjo greičiau schemutę rast nei aš Sėkmės neriant
Mano paskutinis darbelis jusu teismui Tik neesu patenkinta rezultatu