editamazoji, šaunuolis vyras ir darbeliai labai
įdedu ir aš savo nediduką darbelį
Vau kaip gražu. Kaip tik taip "skystai" numegztos servetėlės ir staltiesės pavergusios mano širdį. Aplodismentai.
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 15, 21:03)
Vau kaip gražu. Kaip tik taip "skystai" numegztos servetėlės ir staltiesės pavergusios mano širdį. Aplodismentai.
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 12, 18:26)
merginos, gal patartumet, kaip vaseliu neriant platinti abiejose eiles pusese? nu niekaip nedaeina... as zinau tik kaip eiles pradzioje paplatinti... o gal cia kazkaip kitaip neriasi? noriu nunerti vat sita servetele http://public.fotki..../viesas/11.html dekoju
Ar niekas negali pagelbeti?
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 15, 22:45)
Ar niekas negali pagelbeti?
Pagelbėčiau, bet nesu tokios nėrusi
Zuiketukas grazu ir laisvai nunerta tai ne man niekad neiseina laisvai nors tu ka
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 15, 23:16)
cia desiniam sone, radau paaiskinima,kaip tuos stulpelius nerti, ga galetumet kas nors pavertejauti?
Tai yra pažodinis vertimas ir nežinau ar labai suprantamas tau:
Pridėjimas: 1 prailgintas stulpelis su užmetimu ir 1 prailgintas stulpelis su 2 užmetimais ant vienos pagrindo akies, 5 prailginti stulpeliai su 2 užmetimais, atitinkamai išmegzti iš prieš tai einančio stulpelio pirmo užmetimo.
Kai verčiau man buvo nelabai aišku, bet perrašant nuo sąsiuvinio į forumą ir galvoje kartojant, bei įsivaizduojant ką reikia daryti beveik jau paaiškėjo man.
Gal kuri forumietė išverstų ir paaiškintų dar aiškiau....
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 15, 18:56)
įdedu ir aš savo nediduką darbelį
nieko sau "nedidukas" darbelis, cia jau didelis darbas o ne nedidukas
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 15, 23:37)
Tai yra pažodinis vertimas ir nežinau ar labai suprantamas tau:
Pridėjimas: 1 prailgintas stulpelis su užmetimu ir 1 prailgintas stulpelis su 2 užmetimais ant vienos pagrindo akies, 5 prailginti stulpeliai su 2 užmetimais, atitinkamai išmegzti iš prieš tai einančio stulpelio pirmo užmetimo.
Kai verčiau man buvo nelabai aišku, bet perrašant nuo sąsiuvinio į forumą ir galvoje kartojant, bei įsivaizduojant ką reikia daryti beveik jau paaiškėjo man.
Aciu labai, jau issiaiskinau
[quote=almantė_k,2010 03 16, 11:25]
Pati išsiaiškinai ar kas nors paaiškino?
Pati išsiaiškinai ar kas nors paaiškino?
nu va, rodau rezultata, tik kampukus sunku islygint , o mazius dabar visai neleidzia teks lygint kai uzmigs...