Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

editamazoji, šaunuolis vyras ir darbeliai labai thumbup.gif

įdedu ir aš savo nediduką darbelį ax.gif

user posted image
Atsakyti
Vau kaip gražu. 4u.gif Kaip tik taip "skystai" numegztos servetėlės ir staltiesės pavergusios mano širdį. thumbup.gif Aplodismentai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 15, 21:03)
Vau kaip gražu.  4u.gif  Kaip tik taip "skystai" numegztos servetėlės ir staltiesės pavergusios mano širdį.  thumbup.gif  Aplodismentai.  bigsmile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 12, 18:26)
merginos, gal patartumet, kaip vaseliu neriant platinti abiejose eiles pusese? nu niekaip nedaeina... as zinau tik kaip eiles pradzioje paplatinti... o gal cia kazkaip kitaip neriasi? noriu nunerti vat sita servetele http://public.fotki..../viesas/11.html  dekoju 4u.gif

Ar niekas negali pagelbeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 15, 22:45)
Ar  niekas negali pagelbeti? blush2.gif

Pagelbėčiau, bet nesu tokios nėrusi blush2.gif
Atsakyti
Zuiketukas grazu drinks_cheers.gif ir laisvai nunerta drinks_cheers.gif tai ne man niekad neiseina laisvai nors tu ka doh.gif
Atsakyti
cia desiniam sone, radau paaiskinima,kaip tuos stulpelius nerti, ga galetumet kas nors pavertejauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 15, 23:16)
cia desiniam sone, radau paaiskinima,kaip tuos stulpelius nerti, ga galetumet kas nors pavertejauti? 4u.gif

Tai yra pažodinis vertimas ir nežinau ar labai suprantamas tau:
Pridėjimas: 1 prailgintas stulpelis su užmetimu ir 1 prailgintas stulpelis su 2 užmetimais ant vienos pagrindo akies, 5 prailginti stulpeliai su 2 užmetimais, atitinkamai išmegzti iš prieš tai einančio stulpelio pirmo užmetimo.
Kai verčiau man buvo nelabai aišku, bet perrašant nuo sąsiuvinio į forumą ir galvoje kartojant, bei įsivaizduojant ką reikia daryti beveik jau paaiškėjo man.
Gal kuri forumietė išverstų ir paaiškintų dar aiškiau....
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 15, 18:56)
įdedu ir aš savo nediduką darbelį  ax.gif

nieko sau "nedidukas" darbelis, cia jau didelis darbas o ne nedidukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 15, 23:37)
Tai yra pažodinis vertimas ir nežinau ar labai suprantamas tau:
Pridėjimas: 1 prailgintas stulpelis su užmetimu ir 1 prailgintas stulpelis su 2 užmetimais ant vienos pagrindo akies, 5 prailginti stulpeliai su 2 užmetimais, atitinkamai išmegzti iš prieš tai einančio stulpelio pirmo užmetimo.
Kai verčiau man buvo nelabai aišku, bet perrašant nuo sąsiuvinio į forumą ir galvoje kartojant, bei įsivaizduojant ką reikia daryti beveik jau paaiškėjo man.
Gal kuri forumietė išverstų ir paaiškintų dar aiškiau....

Aciu labai, jau issiaiskinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=almantė_k,2010 03 16, 11:25]
Aciu labai, jau issiaiskinau

Pati išsiaiškinai ar kas nors paaiškino?
Atsakyti
nu va, rodau rezultata, tik kampukus sunku islygint doh.gif , o mazius dabar visai neleidzia blush2.gif teks lygint kai uzmigs...
user posted image
Atsakyti