Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

Dekui uz pagyrimus.. blush-anim-cl.gif Nieko nelaukit, imkit kabliukus, schemute - ir pas jus kvepes pavasariu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, sveikutės, labai gražiai neriate. O aš noriu pasigirti, kad šalia turiu tokią lobio skrynutę, kuri man kartas nuo karto padovanoja servetėlių- tai mano vyras. Jūsų teismui jo darbeliai. Aš pati mezgu stambius mezginius, t.y. rūbai vaikams ir suaugusiems, o mano vyras kartą buvo koją susilaužęs tai iš neturėjimo ką veikti paprašė, kad išmokinčiau nerti. Pradėjo nuo pagalvių užvalkaliuko o dabar neria dovanas mūsų pažįstamiems va tokias:
user posted image

ir tokias
user posted image

ir dar viena
user posted image

Dabar vėl ieško schemų kokią čia pradėjus, tai po darbo pabaigimo pažadu parodysiu būtinai.
Atsakyti
editamazoji, na ir gerą vyrą turi... O gal čia iš fantastikos serijos pasakoji? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Per savo gyvenimėlį jau žinau antrą vyriškį, kuris neria. Ir labai gražiai neria. Nu šaunuolis, ką ir bepasakysi... ax.gif
Papildyta:
Noriu pasigirti.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 11, 18:27)

nu antastika, ne kitaip thumbup.gif grazios serveteles, o dar vyriskio nunertos wub.gif

QUOTE(silsta @ 2010 03 11, 19:14)
Noriu pasigirti.. ax.gif

ale ir tempai pas tave blink.gif saunuole thumbup.gif as niekaip neuzbaigiu nes neriu tik kai mazius miega per pietu miega, nes kitu laiku neleidzia doh.gif
Atsakyti
Čia ne tempai tokie, o traukiu iš stalčiau tas, kurios jau anksčiau nunertos.
Taip ir atrodo, kad aš ištisai tik ir neriu lotuliukas.gif
Taip ir trauksiu po truputį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 11, 19:27)

thumbup.gif pasirodo dar būna ir tokių vyrų. šaunu 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal patartumet, kaip vaseliu neriant platinti abiejose eiles pusese? nu niekaip nedaeina... as zinau tik kaip eiles pradzioje paplatinti... o gal cia kazkaip kitaip neriasi? noriu nunerti vat sita servetele http://public.fotki..../viesas/11.html dekoju 4u.gif
Atsakyti
Stai pasigirsiu savo naujausia ovalia servetele 4u.gif Deja, rezultatas nedziugina manes 100 proc, neturejo sitaip susigarbanoti krasciukai doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 13 kovo 2010 - 00:25
desrele-lt, labai graži servetėlė, labai gražu tas pasigarbanojimas.. 4u.gif

Čia mano nertos žuvytės...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 13 kovo 2010 - 09:50
desrele-lt,graži servetėlė 4u.gif
O kraščiukus krakmolinant gerai ištempkite ir nebus jie garbanoti
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2010 02 26, 14:49)
Niuma,gali įdėt schemutę servetėlės?

blush2.gif nesekiau temos, jei dar domina, tokia schema:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 13, 09:48)
desrele-lt, labai graži servetėlė, labai gražu tas pasigarbanojimas.. 4u.gif
Čia mano nertos žuvytės...

user posted image

Labai dailios zuvytes thumbup.gif
Aciu 4u.gif Na, pasirodo, servetele jau nebe susigarbanojusi, o jau iskrakmolinta ir lygi lygutele smile.gif Tik foto ir pati dar neturiu, kai turesiu, pasirodysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2010 03 13, 10:01)
desrele-lt,graži servetėlė 4u.gif
O kraščiukus krakmolinant gerai ištempkite ir nebus jie garbanoti

Aciu 4u.gif O ji jau ir nebe garbane, pasirodo smile.gif Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 13 kovo 2010 - 20:31