Dekui uz pagyrimus.. Nieko nelaukit, imkit kabliukus, schemute - ir pas jus kvepes pavasariu.
Merginos, sveikutės, labai gražiai neriate. O aš noriu pasigirti, kad šalia turiu tokią lobio skrynutę, kuri man kartas nuo karto padovanoja servetėlių- tai mano vyras. Jūsų teismui jo darbeliai. Aš pati mezgu stambius mezginius, t.y. rūbai vaikams ir suaugusiems, o mano vyras kartą buvo koją susilaužęs tai iš neturėjimo ką veikti paprašė, kad išmokinčiau nerti. Pradėjo nuo pagalvių užvalkaliuko o dabar neria dovanas mūsų pažįstamiems va tokias:
ir tokias
ir dar viena
Dabar vėl ieško schemų kokią čia pradėjus, tai po darbo pabaigimo pažadu parodysiu būtinai.
ir tokias
ir dar viena
Dabar vėl ieško schemų kokią čia pradėjus, tai po darbo pabaigimo pažadu parodysiu būtinai.
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 11, 18:27)
nu antastika, ne kitaip grazios serveteles, o dar vyriskio nunertos
QUOTE(silsta @ 2010 03 11, 19:14)
Noriu pasigirti..
ale ir tempai pas tave saunuole as niekaip neuzbaigiu nes neriu tik kai mazius miega per pietu miega, nes kitu laiku neleidzia
Čia ne tempai tokie, o traukiu iš stalčiau tas, kurios jau anksčiau nunertos.
Taip ir atrodo, kad aš ištisai tik ir neriu
Taip ir trauksiu po truputį...
Taip ir atrodo, kad aš ištisai tik ir neriu
Taip ir trauksiu po truputį...
merginos, gal patartumet, kaip vaseliu neriant platinti abiejose eiles pusese? nu niekaip nedaeina... as zinau tik kaip eiles pradzioje paplatinti... o gal cia kazkaip kitaip neriasi? noriu nunerti vat sita servetele http://public.fotki..../viesas/11.html dekoju
desrele-lt,graži servetėlė
O kraščiukus krakmolinant gerai ištempkite ir nebus jie garbanoti
QUOTE(silsta @ 2010 03 13, 09:48)
Labai dailios zuvytes
Aciu Na, pasirodo, servetele jau nebe susigarbanojusi, o jau iskrakmolinta ir lygi lygutele Tik foto ir pati dar neturiu, kai turesiu, pasirodysiu
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2010 03 13, 10:01)
desrele-lt,graži servetėlė
Aciu O ji jau ir nebe garbane, pasirodo Aciu uz patarimus