Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

Pasirodysiu takelius iš gabaliukų, kurie jau senokai nunerti, tik niekaip neprisiruošiu jums parodyt..

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 07, 15:37)
Pasirodysiu takelius iš gabaliukų, kurie jau senokai nunerti, tik niekaip neprisiruošiu jums parodyt..

o be reikalo tu ju nerodei... wub.gif , labai grazus ir reikalaujantys kantrybes, nes vis tas pats per ta pati reik kartot rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
reikia patarimo.
anadien pas drauge pamaciau servetele (bet ji gavos dovanu nuo drauges) ir ten siulai ne irisiniai o toki svelnus ir labai graziai atrode, kaip jus manote koki ten siulai galejo buti ?
Atsakyti
Gal akrilanas? Tai sintetinis, labai švelnus, labai purus siūlas, iš jų aš velykines višteles neriu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 08, 20:59)
velykines višteles neriu ax.gif  ax.gif  ax.gif

pasirodyk greit cia su vistelem mirksiukas.gif ir neriniu schemose, schemute imesk jeigu gali blush2.gif
Atsakyti
3grazke, tų vištelių schemų nėra, aš tiesiog iš paveiksliuko pasižiūrėjau ir nėriau, žinoma, vis paardydama ir vėl nerdama lotuliukas.gif
Va čia aš turiu įkėlusi paveiksliukus, pagal kuriuos nėriau pasižiūrėdama, kai ką pakeisdama ax.gif
http://www.supermama...?...4016&st=432

O čia pačios vištelės vazelėse
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 09 kovo 2010 - 09:20
QUOTE(silsta @ 2010 03 09, 09:18)
O čia pačios vištelės vazelėse

wub.gif wub.gif wub.gif vai kokios mielos
Atsakyti
3grazke, ačiukas.... 4u.gif
Atsakyti
Va cia mano ka tik baigta, tokia pavasarine servetele: