Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(daite @ 2010 03 01, 21:38)
Pernykštis mano darbas

bigsmile.gif kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
daite, kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 03 01, 21:38)
Pernykštis mano darbas

blink.gif thumbup.gif va cia tai groziiiiisssss wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif numanau kad daug darbo prie jos....
Atsakyti
daite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super darbelis wub.gif
Gal kur nors matet schemu komplektukams kai buna mazos servieteles ir viena didesne ,buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 03 01, 22:38)
Pernykštis mano darbas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grozis wub.gif
Atsakyti
dalytuke,

ar šitoks komplektukas tiks? Man jis labaaaaaai gražus...

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 01, 22:07)
bigsmile.gif  kaip gražu  thumbup.gif

QUOTE(silsta @ 2010 03 02, 07:23)
daite, kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif

QUOTE(3grazke @ 2010 03 02, 08:13)
blink.gif  thumbup.gif  va cia tai groziiiiisssss  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  numanau kad daug darbo prie jos....

QUOTE(dalytuke @ 2010 03 02, 08:39)
daite  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super darbelis wub.gif

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2010 03 02, 08:50)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif grozis wub.gif

Ačiū, darbštuolės. blush2.gif 4u.gif Nėriau su nemažom pertraukom apie pusmetį, o krakmolino tai profesionalė, aš taip nemokėčiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 02, 17:04)
dalytuke,

oi kaip aciu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir schemuke ryski bigsmile.gif bigsmile.gif va tau balionelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 03 02, 18:04)
dalytuke,

Tikrai labai gražus. Reiks ir man pabandyti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2010 03 01, 23:38)
Pernykštis mano darbas

Oho, idealu. wub.gif
Atsakyti
Laba dienelė, netyčia užsukau į temą, galvojau taip sau pasižvalgysiu, na bet negaliu nutylėti nepagyrusi.. jau kooookie grožiai... wub.gif o jau kantrybės turite, darbštuolės kokios... man tai reik diržo, vis užsisaugau kokią schemą, bet taip ir lieka, norų daug, bet veiklos nesiimu doh.gif gal reikia susigalvoti konkretų darbą, pvz kokiam stalui reikia staltiesės, gal tada būtų didesnis stimulas g.gif nes nerti vien dėl to, kad gražu, tai gal ir neverta...
gal kas galite pasidalinti, kas išbandėt tuos MAXI siūlus arba turkiškus mažais kamuoliukais, kaži kaip jie "nešiojasi"? vat galvoju, nersiu nersiu stalsiesę didelę, o ją - paukšt - ir aplies kokiu kompotu ar silke aptaškys su aliejum... kaži ar išsiskalbia tokios dėmės iš tų siūlų? nes tada tai oi kaip būtų gaila tokio rankdarbio....
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2010 03 03, 12:09)
Laba dienelė, netyčia  užsukau į temą, galvojau taip sau pasižvalgysiu, na bet negaliu nutylėti nepagyrusi.. jau kooookie grožiai... wub.gif  o jau kantrybės turite, darbštuolės kokios... man tai reik diržo, vis užsisaugau kokią schemą, bet taip ir lieka, norų daug, bet veiklos nesiimu  doh.gif gal reikia susigalvoti konkretų darbą, pvz kokiam stalui reikia staltiesės, gal tada būtų didesnis stimulas  g.gif  nes nerti vien dėl to, kad gražu, tai gal ir neverta...
gal kas galite pasidalinti, kas išbandėt tuos MAXI siūlus arba turkiškus mažais kamuoliukais, kaži kaip jie "nešiojasi"? vat galvoju, nersiu nersiu stalsiesę didelę, o ją - paukšt - ir aplies kokiu kompotu ar silke aptaškys su aliejum... kaži ar išsiskalbia tokios dėmės iš tų siūlų? nes tada tai oi kaip būtų gaila tokio rankdarbio....

viskas issiskalbia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2010 03 02, 20:46)
Oho, idealu.  wub.gif

blush2.gif Nieko čia tokio labai ypatingo. Tik darbelio būta.
Atsakyti