Dariausi pas A. Z ju ten tik 2 yra. Rinkdamasi tarp ju daug nesvarsciau, nes tas kitas zmogus-chaosas

Norejau savo mieste, nes konsultacijos, vazinejimai i kt miesta, uzimtu daug papildomo laiko. Tiesa sakant- klinika labai nusivyliau, nes tikejausi zenkliai geriau. Pradedant nuo to, kad kreipiasi i tave- TU

Aplinka kaip ligonines, pizama t. p. visi pakankamai 'apsiniauke", toks jausmas, kad eini nemokamai. Man laaabai truko siltos atmosferos. Po OP atsibudau gn greitai ziauriuose skausmuose. Tai teko gal 30 min palaukti kol kas ateis

Dare 20 h atsibudau apie 24 h atejo ir vaistus nuo skausmo suleido apie 1h. Gerti neleido

o negerusi buvau 12 val. Apie 5 h prabudau is siaubingo skausmo ir nutirpusios rankos i kuria turejo laseti vaistai. Apie val sekiau telefona nuo spinteles, tai kai pasiekiau, galovojau mirsiu is skausmo. Siaip ne taip sulaukiau seseles. Rankos nejutau, nes ji buvo dviguba ir nutirpusi. Pasirodo, lasine lasejo po oda. Gavau vel vaistu, tai apie 8 h bandziau atsikelti. Letai, letai atsikeliau. Tikejausi, kad bent buteliuko vandens sulauksiu, nes sake tureti tik tapkes, pasirodo savo turejau tureti

MB atveze dideli kavos, tai siek tiek akyse nusvito. Apie 12 h vaziavau namo, nenorejau ten daugiau nei sekundes likti. Isvada tokia: kaip gydytojas-patiko, aiskus, konkretus, rezultatas man patinka, bet visa kita... bet isvedus visa kita, kad LT daro pigiausiai, nereikia niekur vazineti, randi ir savu pliusu