Įkraunama...
Įkraunama...

Utėlės

O nebandėt iššukuoti tik su spec. šukomis? Įdomu, ar tokiu būdu įmanoma pilnai jas išnaikinti? Kažkaip žiūriu, kad vaistinėse tų šukų atskirai net neparduoda, keista net?
Atsakyti
kad lyg parduodavo atskirai g.gif saviskem bandziau, bet vien suku negana. o dar maniskiu plaukuciai plonyciai ir ju mazai tai neissukuodavau nieko. man tiko tai uij kiek byrejo doh.gif
Atsakyti
Na jau tik nereikia taip šukavimo peikti. Esu ne kartą taip išnaikinus, nes visi vaistai nebepadeda. Tik reikia šukuoti šlapius kondicionierium gausiai suteptus plaukus ir tik su metlinėm šukutėm, jų tarpai yra mažesni. Nesakyčiau, kad veikia, jei pati nebūčiau išbandžius, bet daugiau tikrai neketinu jokių chemikalų ant savo ar vaikų galvų pilti.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2012 12 28, 12:38)
Na jau tik nereikia taip šukavimo peikti. Esu ne kartą taip išnaikinus, nes visi vaistai nebepadeda. Tik reikia šukuoti šlapius kondicionierium gausiai suteptus plaukus ir tik su metlinėm šukutėm, jų tarpai yra mažesni. Nesakyčiau, kad veikia, jei pati nebūčiau išbandžius, bet daugiau tikrai neketinu jokių chemikalų ant savo ar vaikų galvų pilti.

O naudojot spec. šukas (kur pirkot?) ar paprastas su mažais tarpeliais?
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2012 12 28, 13:10)
O naudojot spec. šukas (kur pirkot?) ar paprastas su mažais tarpeliais?

Metalines sukutes, buvo pridetos prie hedrino, kai pirkau. As siaip uk, nezinau, kur lietuvoj gauti. Mano mazdaug tokios user posted image

Siaip dar labai isgirtos yra nitty gritty sukutes, bet uk jos kainuoja 10svaru doh.gif
Atsakyti
Žinutė redaguota moderatoriaus: diskusijų temose skelbimai griežtai draudžiami. Asmeniniams skelbimams skirta tema Skelbimų tema: medicininės priemonės. Primename, kad vaistų ir pan. skelbimai draudžiami visame forume.
Atsakyti
Sveikos,
mes irgi buvom susidure su sita beda... Nulekiau i vaistine ir man pasiule kelis preparatus: viena pigesni kazkoki ir brangesnius sampuna ir purskikli. Issirinkau purskikli, ismurskem galva, palaikem ir sukavom smulkiom sukom (buvo kartu dezutej). Plaukai ilgoki, sviesus, tai tikrai reikejo padirbeti. Kokias tris val. as ta galva sukavau skersai isilgai. Daugiau nereikejo purksti, vieno karto uzteko. Dar kelias dienas vis sukavau, glindu padziuvusiu rasdavau, bet uteliu daugiau nebebuvo.
Atsakyti
šiandien aš irgi vos infarkto negavau doh.gif sesuo paprašė nudažyt jai plaukus... praskleidžiu plaukus o ten balta balta aplipę... (plaukai juodi tai lengvai matės...) net nutirpau, nors realiai nemačius, kaip tas reikalas atrodo, bet pirma mintis - glindos. ir ką jūs galvojat, pradėjus skirstyt plaukus žiūriu juda... šokas abiem totalus... net keista kokios gajos tos bjaurybės, juk plaukai reguliariai tiesinami, kaip jos nebijo 200laipsnių karščio? doh.gif ryt bandysim pirkt tas ala elektrines šukas, šian visa šeimyna atlikom procedūra su actu, dusinom brudus tuos... na naikinsim, išnaikinsim, bet paranoja tai manau ilgam įsitaisiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alisiukas @ 2012 08 21, 09:28)
Jeigu taip natūraliai nuo utėlių gydot, tai turite užtikrinti, kad vaikas nekontaktuos su kitais tuo metu, kol gydomas. O tai iki kelių savaičių gali trukti. Aš tai nenorėčiau, kad mano vaiko galvoje tiek laiko kokia utėlė šliaužiotų ir neturėčiau galimybės jį laikyti atskirtą, kad visos šeimynos neužkrėstų. Dabar Lietuvoje yra tų saugių priemonių, pavyzdžiui, su dimetikonu, kuris naudojamas plaukų kondicionieriuose, kad galima utėlių greitai atsikratyti nekenkiant vaikučiui

QUOTE(Klepesova @ 2012 08 30, 22:15)

o va apie actą majonezą turiu tik vieną pasakymą:
JŪS JUOKAT??? utėlės ne šašlykai jums- uždūsta- nu jo vandenyje jos neuždūsta o va aliejuje taip- žmogaus galva neplaunama yra labai riebi- bet kažko nepastebėjau kad bomžai būtų ne utėlėti  tongue.gif  be to actas 50/50 košmaras aš nežinau kas man actu galvą išteptų jaučiu uždusčiau jei į akis papuls bus gražia forma pipec o čia vaikui... Atleiskit bet toks gydymas- jau geriau plikai galva nei dėl regėjimo netekimas (čia tik mano nuomonė)

Buvau visai pamirsus , kad cia rasiau...
Aliejum ilgai gydoma, bet pas kitus jos nepereina- nuo jo uzdusta (uzsikemsa kvepavimo liaukos) ir nespeja daugintis, del to reik tept kas 3-4 dienas. Beje, labai gerai sukuojas aliejum istepti plaukai smile.gif
Del acto- as naudoju vyno acta, rausvas toks (italiskai aceto di vino,nzn ar yra lt). Svelnesnis uz lietuviska. Jo nedaug reikia.
Na, bet kiekvienas renkasi kas labiau patinka- chemija su nezinia kokia sudetim ar naturalus produktai 4u.gif
Atsakyti
tik nenaudokit zibalo,del dievo meiles... doh.gif kazkada pati buvau kokiu 12,turejau iiiilgus sviesius plauku,zemiau uzpakalio...ir mociute padave mamai ideja,kad uteles senais laikais naikinamos buvo zibalu.turejo ji sio "gerio" rusyje...na ka,ilgai nesnekejusios eme ir padare-apipyle galva zibalu,istryne,ir ketino aprist ranksluosciais...dieve,kaip as zviegiau...iki siol pamenu...iskart buvo suskubta ji nuplauti,oda grauze ilgai,dar kokias 3 dienas...rezultatas tokio gydymo-sudegino galvos oda,sudirgino tiek,kad su sukomis neprileidau...po dienos motina nupirko permetrino thumbup.gif isnaikinom be dideliu pastangu,antra karta tik perplove del visa ko,glindas pasalino specialiomis plastmasinemis sukomis.aisku,zaisti jai teko ilgokai,nes plaukai buvo ilgi,bet rezultatas to buvo vertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 03 24, 22:14)
tik nenaudokit zibalo,del dievo meiles... doh.gif kazkada pati buvau kokiu 12,turejau iiiilgus sviesius plauku,zemiau uzpakalio...ir mociute padave mamai ideja,kad uteles senais laikais naikinamos buvo zibalu.turejo ji sio "gerio" rusyje...na ka,ilgai nesnekejusios eme ir padare-apipyle galva zibalu,istryne,ir ketino aprist ranksluosciais...dieve,kaip as zviegiau...iki siol pamenu...iskart buvo suskubta ji nuplauti,oda grauze ilgai,dar kokias 3 dienas...rezultatas tokio gydymo-sudegino galvos oda,sudirgino tiek,kad su sukomis neprileidau...po dienos motina nupirko permetrino thumbup.gif isnaikinom be dideliu pastangu,antra karta tik perplove del visa ko,glindas pasalino specialiomis plastmasinemis sukomis.aisku,zaisti jai teko ilgokai,nes plaukai buvo ilgi,bet rezultatas to buvo vertas thumbup.gif

Permetrinas šiai yra insekticidas, kuris nunuodija utėles, bet menkai paveikia jų kiaušinėlius. Jis naudojamas ir gyvūnėlių priemonėse nuo erkių, blusų... Gali iššaukti visokias alergines reakcijas. Be to, vystosi utėlių atsparumas, pasigooglinkit - daugelyje šalių atsisakoma vaistų, kurių sudėtyje yra permetrino dėl jų mažo efektyvumo. Mes naudojom nekenksmingą vaistą - Hedrin. Naudoti paprasta, nesmirda, nesudirgina vaiko odos, nes nepatenka į odą ir svarbiausia - žūsta ir utėlės, ir glindos
Atsakyti
man mama kazkada naudojo zibala (nesiskundziu siaip, zibalas sveiko proto ribose labai gerai veikia plaukus), sukavo ir tampe nagais iki paryčių...
Mano vaikai (tfu tfu tfu) nepagavę nei karto, bet man atrodo dabar yra efektyvesnių priemonių nei prieš 25 metus mirksiukas.gif
Atsakyti