Įkraunama...
Įkraunama...

Utėlės

Utėlės tikrai tampa atsparios cheminiams vaistams, pavyzdžiui, su permetrinu (kuris yra pesticidas), todėl ir plinta sėkmingai toliau. O visi griebiasi šių vaistų, nes jie pigesni, tik nepagalvoja, ar tikrai veiksmingi ir ar verta ant vaiko galvos pesticidus pilti
Atsakyti
Mūsų istorija tokia pati. Vieną saulėtą žiemos dieną pastebėjau ilgakasės dukros galvoje daug baltų kiaušinėlių. Abstulbau. patikrinau kitos dukros - irgi yra doh.gif . Paprašiau mano galvą pažiūrėti - baisu, bet irgi buvo. ieškoti info internete ir bėgte į vaistinę. PIRKAU ŠAMPŪNĄ< NEBEPAMENU tik kokį>>> TEN BUVO IR ŠUKOS PRIDĖTOS . Laikiausi instrukcijos, kruopščiai įtryniau į plaukus, uždėjau maišiukus ir laikiau apie 30-60 min. Tik jos neišnyko taip greit, kaip norėjosi. Pačių utėlių aš nemačiau nė vienos, bet tų glindų buvo daug. Vis skaitinėjau viską, ka rasdavau apie utėles. ir, vienos moters pavyzdžiu, padariau eksperimentą - nusipirkau pigiausio plaukų lako ir laaabai gausiai išpurškiau savo galvą, buvo visa šlapia, vėliau išdžiuvo ir sustingo. Išsiploviau tik ryte. Šiai dienai nieko nebeturime. O apsisaugoti, manau, labai jau sudėtinga, niekada nežinosi kad kur ir nuo ko užkris tas gyvūnėlis tau ant galvos doh.gif
Atsakyti
Vakar pleistrą Euro vaistinėje pirkau, tai prieš mane moteris kaip tik pirko vaistus nuo utėlių. Vaistininkė rekomendavo Hedrin Once, sakė dabar 20 % nuolaida. Jau vasaros pabaiga, vaikai sugrįžta iš kaimų, stovyklų ir prasidės utėlių sezonas doh.gif Jau pernai drebėjom, kad tik šitų bjaurybių nepasigauti, nes darželyje buvo užsikrėtusių vaikų...
Atsakyti
Sveikutes
Mano sunus irgi kazkur prisigaude, kaip slykstu!!!!
Bet cia italijoj normalu, visi normaliai i tai reaguoja, nors man toookia geda doh.gif
Iskart nusipirkau spec sampuna, issukavau, bet kita diena vel ju pilna...
Radau viena knyga, pilna visokiu naturaliu gydymu thumbup.gif
as kas 2dienas tepu alyvuogiu alieju maisyta su arbatmedzio aliejum (tea trea oil), pora valandu palaikau, tada sukuoj). Praskalauju vandeniu ir actu (50-50) ir palieku 10 min. Taip 2 kartus.
Kai isdziovinu fenu, dar plauku tiesintuvu pereinu del visa ko
Siaip tinta bet Koks aliejus, nuo jo uzdusta... Maciau, dar majonezu galima tept smile.gif
Sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2012 08 13, 14:23)
Sveikutes
Mano sunus irgi kazkur prisigaude, kaip slykstu!!!!
Bet cia italijoj normalu, visi normaliai i tai reaguoja, nors man toookia geda  doh.gif
Iskart nusipirkau spec sampuna, issukavau, bet kita diena vel ju pilna...
Radau viena knyga, pilna visokiu naturaliu gydymu  thumbup.gif
as kas 2dienas tepu alyvuogiu alieju maisyta su arbatmedzio aliejum (tea trea oil), pora valandu palaikau, tada sukuoj). Praskalauju vandeniu ir actu (50-50) ir palieku 10 min. Taip 2 kartus.
Kai isdziovinu fenu, dar plauku tiesintuvu pereinu del visa ko
Siaip tinta bet Koks aliejus, nuo jo uzdusta... Maciau, dar majonezu galima tept smile.gif 
Sekmes ir kantrybes  4u.gif

Jeigu taip natūraliai nuo utėlių gydot, tai turite užtikrinti, kad vaikas nekontaktuos su kitais tuo metu, kol gydomas. O tai iki kelių savaičių gali trukti. Aš tai nenorėčiau, kad mano vaiko galvoje tiek laiko kokia utėlė šliaužiotų ir neturėčiau galimybės jį laikyti atskirtą, kad visos šeimynos neužkrėstų. Dabar Lietuvoje yra tų saugių priemonių, pavyzdžiui, su dimetikonu, kuris naudojamas plaukų kondicionieriuose, kad galima utėlių greitai atsikratyti nekenkiant vaikučiui
Atsakyti
nu šiaip jei natūraliai tai padeda čemeryčių vanduo (bent jau sako kad padeda- šiaip sveika jis- profilaktiškai stiprina plaukus) o žibalas irgi gerai...

o va apie actą majonezą turiu tik vieną pasakymą:
JŪS JUOKAT??? utėlės ne šašlykai jums- uždūsta- nu jo vandenyje jos neuždūsta o va aliejuje taip- žmogaus galva neplaunama yra labai riebi- bet kažko nepastebėjau kad bomžai būtų ne utėlėti tongue.gif be to actas 50/50 košmaras aš nežinau kas man actu galvą išteptų jaučiu uždusčiau jei į akis papuls bus gražia forma pipec o čia vaikui... Atleiskit bet toks gydymas- jau geriau plikai galva nei dėl regėjimo netekimas (čia tik mano nuomonė)
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 08 30, 22:15)
nu šiaip jei natūraliai tai padeda čemeryčių vanduo (bent jau sako kad padeda- šiaip sveika jis- profilaktiškai stiprina plaukus) o žibalas irgi gerai...

o va apie actą majonezą turiu tik vieną pasakymą:
JŪS JUOKAT??? utėlės ne šašlykai jums- uždūsta- nu jo vandenyje jos neuždūsta o va aliejuje taip- žmogaus galva neplaunama yra labai riebi- bet kažko nepastebėjau kad bomžai būtų ne utėlėti  tongue.gif  be to actas 50/50 košmaras aš nežinau kas man actu galvą išteptų jaučiu uždusčiau jei į akis papuls bus gražia forma pipec o čia vaikui... Atleiskit bet toks gydymas- jau geriau plikai galva nei dėl regėjimo netekimas (čia tik mano nuomonė)

Sostinės darželiuose jau prasidėjo utėlių antplūdis - http://www.delfi.lt/...s.d?id=59455717. Komentaruose diskutuojame ir kaip gydytis - man, kaip ir Jums, Klepesova, nesuprantama, kaip galima majonezu, actu ar kt. priemonėm tas utėles naikinti, taigi neveiksminga ir utėlės tik dar labiau paplinta. Čemeryčių vanduo, beje irgi iš itin toksiško augalo - čemerio gaminas. Juk yra tų specialių losjonų nuo utėlių kaip Hedrin, kurie garantuotai suveikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisiukas: 10 rugsėjo 2012 - 08:15
QUOTE(alisiukas @ 2012 09 10, 09:14)
Sostinės darželiuose jau prasidėjo utėlių antplūdis - http://www.delfi.lt/...s.d?id=59455717. Komentaruose diskutuojame ir kaip gydytis - man, kaip ir Jums, Klepesova, nesuprantama, kaip galima majonezu, actu ar kt. priemonėm tas utėles naikinti, taigi neveiksminga ir utėlės tik dar labiau paplinta. Čemeryčių vanduo, beje irgi iš itin toksiško augalo - čemerio gaminas. Juk yra tų specialių losjonų nuo utėlių kaip Hedrin, kurie garantuotai suveikia.

Hedrin padejo, dabar naudoju Pedeks. nes dukros per siuos metus antra karta pasigauna doh.gif
Atsakyti
O AS TURIU TOKI KLAUSYMA, O KAIP ZINOTI AR GLINDOS JAU NEGYVOS?
Atsakyti
QUOTE(numizmatika @ 2012 09 28, 15:38)
O AS TURIU TOKI KLAUSYMA, O KAIP ZINOTI AR GLINDOS JAU NEGYVOS?

jei glindos traska jos dar gyvos, ar ne? ar cia tusti lukstai?
Atsakyti
QUOTE(numizmatika @ 2012 09 28, 15:58)
jei glindos traska jos dar gyvos, ar ne? ar cia tusti lukstai?

taip, suspaudas ant nago nagu jei jos traska tai gyvos, o jei ne tai tik lukstukas
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2012 09 10, 08:37)
Hedrin padejo, dabar naudoju Pedeks. nes dukros per siuos metus antra karta pasigauna doh.gif

Nuo geresnio perėjot prie blogesnio. Paskaitytkit, kokia to Pedeks sudėtis - su permethrinum, google rasi daugiau informacijos apie šį pesticidą. Be to, prie utėlės pripranta ir išsivysto atsparios. Nuo Hedrin pripratimas neatsiranda, nėra pesticidų sudėtyje.
Atsakyti