Musu ilgakase parsinese sitos gyvunijos is "prestizines" mokyklos.

Ziuresim ka atrasys atsakingi asmenys, nes jau issiunciau pranesima.
Ziauriausia, kad pragyveni 40 m. tokiu gyviu nemates, o paskui sedi visa savaitgali ir rankioji is galvos uteles kaip kad pries 200 metu. Dukra juokiasi, kad tik vienas skirtumas jog anksciau turedavo buti nuobodu, o dabar telefonu bent jau internete gali narsyti kol tau glindas rankioja

kaip liudna...
QUOTE(naitas @ 2008 09 10, 07:34)
Kai prisimenu, prieš 25 metus pradinėse klasėse mano mokykloj ištisai tikrindavo galvas. Rado utėlių - tokį vaiką iškart namo grūsdavo, skambindavo į darbovietę tėvams ir sugėdindavo, kad yra tokie apsileidę. Net didžiausi pijokai ilgainiui išmoko bent utėles vaikams išgaudyt.
per visus savo mokyklinius metus neteko pamatyti uteles nei man, nei MB. Net klaseje nepamenu ar kas nors yra turejes

galvas tikrai daznai sesele tikrindavo. o XXI a. vaikai pasigauna vis dazniau ir dazniau. Sian kalbejau su anyta, tai irgi pasirodo nezino kaip uteles atrodo

- na tikrai kad nusiritom...
QUOTE(Failas @ 2008 09 29, 07:20)
Nu taip senesni žmonės ir sako

Atseit judrūs, linksmi ir otimistai jų nepasigauna. O utėlės apninka tik liūdnus ir lsusikrimtusius ...
cia geras!
Papildyta:
QUOTE(Algė2 @ 2010 02 20, 08:24)
man toptelėjo mintis, išlyginti plaukus su plaukų lygintuvu. Tai idealiausia priemonė ilgaplaukėms . Glindos iškepė ir mūsų bėdos baigėsi.
Taigi nenusiminkit.

super ideja! neturiu (nes plaukai ir taip lygus), bet nusipirksiu ir bandysim gelbetis.
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 09, 10:57)
Gyvename anglijoje. Dukra uteliu parsinese is mokyklos. Aisku buvau soke.. bet mokytoja nuramino, pasake kad tai labai daznas reiskinys mokyklose. Zodziu sake gali buti pasaka be galo, nes kitiems tevams nusispjauti i tai.
radau specialias sukas glindoms issukuoti. Tai nesulaukiu kada jas atsius. Ten ne tokios kur buna prie vaistu pridetos bet kitokesnes apie 10sv kaina.
Mes gyvename ispanijoje. cia irgi uteles visiems iprastas dalykas - jie ramiai raso, kad 1 is 4 vaiku mokykloje uzsikrecia utelemis

bet mums tai siaubas!!!
jei dar skaitysite siuos komentarus - parasykite placiau kokios tai spec. sukutes?
QUOTE(Robi @ 2011 01 15, 21:35)
tas pats sūnus būtinai vieną kartą į mėnesį parneša to džiaugsmo. Tik jis vienas... Skambino mokytojai, seselei, kurios sako, kad niekas neturi utėlių. Vaikas niekur kitur nesilanko, todėl tikėtina, kad parsineša tik iš mokyklos, bet ar tikrai niekas toje mokykloje neturi daugiau utėlių, tik mūsų vaikas??? Kažkokie X failai.
skaiciau, kad yra zmoniu (labai nedidele mazuma), kurie niekada neuzsikrecia utelemis, o kitu odos kvapas/kraujo skonis (?) labai patrauklus ir juos kimba sitie parazitai pirmoj eilej. todel ir vaistai eterini ualieju pagrindu maskuoja ta musu naturalu kvapa...