Mano Kaskad'as pritvirtintas prie palangės - kitur nėra vietos, o ir šviesiau tenai
QUOTE(357 @ 2010 02 10, 14:28)
Freke, primink, kokia tavo mašina? Nerealūs vykrutasai aš irgi taip norėėėėėčiau
tas rudas tai su neva1 darytas. vadinasi galit visos tik noro reik mezgiau su patingejimais, laisvu laiku kai buvo noro, nes vakare jau nepamezgi tamsus ganetinai siulai lygiai 7 dienas
ant palanges smagu megzti as ir taip mezgiau kol nepersikraustem. ir apciokinu kas lauke daros ir sviesu tik kai daugiau dirbu paskausta stoveti ale sportas nuo kojos ant kojos tik va jei perrinkinet reiktu tai....
po pertraukeles
ruosemies vasarai
ruosemies vasarai
sveikos, mezgu bandymukus su savo nauja (čia man nauja ) mašina ir kažkodėl mezgant ažūrus labai numetinėja akis, vos ne po kiekvienos eilės reikia sužiūrėti, nes jeigu pasileidžia akis, neina jos sugaut . Gal dėl to, kad adatos jau gerokai pasiklaipę, nemažai buvo su ta mašinyte megzta savo laiku... Gal turit kokių patarimų
gelbekit, svyra rankos. mezgu vyriska megztuka, 3 geros akys 3 blogos.
susitrauke kaip kojine, bandau lygint nepadeda. kaip tie parduotuviniai megztukai nebuna susitrauke? ka daryt?
susitrauke kaip kojine, bandau lygint nepadeda. kaip tie parduotuviniai megztukai nebuna susitrauke? ka daryt?
Merginos, rodau savo pirmą darbą. Pirmas blynas biški pasvilęs, bet nieko. Detales sumezginėjau kabliuku.
Berods Lėtūnė klausė dėl paskaičiavimų, tai jie kaip ir ne mandri. Ar jais pasidalinti galiu net nežinau, nes čia yra vienos mezgėjos know-how už kurį sumokėjau nemažus pinigus . Ten visa esmė yra tame, kad beveik nereikia kiekvieną kartą galvoti kokį skaičių paimti mezgant pažastį ir rankovę, nes yra duoti fiksuoti skaičiai.
Berods Lėtūnė klausė dėl paskaičiavimų, tai jie kaip ir ne mandri. Ar jais pasidalinti galiu net nežinau, nes čia yra vienos mezgėjos know-how už kurį sumokėjau nemažus pinigus . Ten visa esmė yra tame, kad beveik nereikia kiekvieną kartą galvoti kokį skaičių paimti mezgant pažastį ir rankovę, nes yra duoti fiksuoti skaičiai.
babauziuke: kaip pirmas tai labai gerai
o as toliau laisva minute radus mezgu tik vel ziemine
o as toliau laisva minute radus mezgu tik vel ziemine
Babouziuke, liuks megztukas, visai neatrodo, kad pirmas blynas ir juolab pasvilęs . Suintrigavai su tais paskaičiavimais, bet pvz. vaikiško ir vyriško megztinių paskaičiavimai vistiek turėtų skirtis . Jei negali tai ir nesakyk nieko, bet šiaip įdomu pasidarė
babouziuke cia kursuose kokiuose buvai ar tiesiog pirkai kokias knygas ar tas stebuklingas priedas prie masinos? o bet taciau labai grazus megztukas
akis as apsiskaiciuoju senu geru metodu nusimezgu pavyzdeli ir susiskaiciuoju kiek akiu i 10cm telpa. o tada kryzmai sudauginu ir tiek.
as NOS isistaciau per diena suknele nuvariau skauda ir rankas ir riesus viska.... ale einu megzti dar vienos
akis as apsiskaiciuoju senu geru metodu nusimezgu pavyzdeli ir susiskaiciuoju kiek akiu i 10cm telpa. o tada kryzmai sudauginu ir tiek.
as NOS isistaciau per diena suknele nuvariau skauda ir rankas ir riesus viska.... ale einu megzti dar vienos
CODE
akis as apsiskaiciuoju senu geru metodu biggrin.gif nusimezgu pavyzdeli ir susiskaiciuoju kiek akiu i 10cm telpa. o tada kryzmai sudauginu ir tiek. ax.gif
Ką reiškia kryžmai sudauginu, na man su skaičiavimais tai tamsus miškas . Aš plotį tiesiog apskaičiuoju pamatavus kiek akių telpa į 10 cm, paskui padalinu tą skaičių iš 10 ir gaunu kiek akių telpa į 1 cm ir ilgį analogiškai.
patarkit, kaip ant riberio uzsidet akis ploniasniems siuliukams, nes kai dedu pagal instrukcijas, tai gaunasi laisvas ir negrazus ir banguotas krastelis...
nedraugauja su manim masina nors tu ka, jau nebezinau ka daryt, o taip norejau valentinkes proga brangiausiaji megztuku pradizugint
nedraugauja su manim masina nors tu ka, jau nebezinau ka daryt, o taip norejau valentinkes proga brangiausiaji megztuku pradizugint
tai tu itempima padidink pirmose eilese, tada to siulo laisvo bus maziau, ir graziau bent jau as taip darau