as tepiau su WD siaip jis isgaruoja bet dabar vyras wurth purskiamo silikono pagrindu tepalo atnese. juo ir tepu ir lengva labai. su aliejumi nerizikuociau
QUOTE(simuliaa @ 2010 02 08, 10:34)
sveikutes, gal galit patart su kuo sutept masina? aliejus netiks?
taigi nusipirk siuvimo mašinoms tepalo bet kurioj parduotuvėj siuvimo reikmenų
as irgi tepu su alyva skirta siuvimo masinom
QUOTE(Merisier @ 2010 02 08, 10:07)
taigi nusipirk siuvimo mašinoms tepalo bet kurioj parduotuvėj siuvimo reikmenų
o jei tokiu ner aplinkui o siaip rimtai ka tepat ir kur? nes su tuo purskiamu tai nupurskiu viska ale nzn ar gerai darau
Papildyta:
atsiskaitau... ana savaite rodziau fragmenta o sia jau puse darbo truksta dar rankoviu
Freke, įdomu bus sulaukt galutinio rezultato
Apie Mezgėjytės tempus ir mezginius jau greit pritrūksim žodžių kaip beįvardint - šaunu
Janna, sunkoka atsakyt į tavo klausimą nes vistiek megsis kaip manau ne iš vieno siūliuko , pamėgink pas pardavėją paklaust - jei jie vynioja, tai turėtų patart maždaug
simuliaa, tik su mašinine alyva , nesugalvok tept su aliejum ar dar geriau kaip žinau ne vieną atveją iš senesnių laikų, kad buvo tokių kur su sviestu tepė
Parodysiu ir aš paskutinį darbelį mašina, dar vis retkarčiais pajudinu, kad "neužrūdytų"
Tunika iš pusvilnės siūliukų, dėjau tris siūlus.
Apie Mezgėjytės tempus ir mezginius jau greit pritrūksim žodžių kaip beįvardint - šaunu
Janna, sunkoka atsakyt į tavo klausimą nes vistiek megsis kaip manau ne iš vieno siūliuko , pamėgink pas pardavėją paklaust - jei jie vynioja, tai turėtų patart maždaug
simuliaa, tik su mašinine alyva , nesugalvok tept su aliejum ar dar geriau kaip žinau ne vieną atveją iš senesnių laikų, kad buvo tokių kur su sviestu tepė
Parodysiu ir aš paskutinį darbelį mašina, dar vis retkarčiais pajudinu, kad "neužrūdytų"
QUOTE(Frekė @ 2010 02 08, 11:36)
atsiskaitau... ana savaite rodziau fragmenta o sia jau puse darbo truksta dar rankoviu
Nu tu cia kazkaip laaaabai grazaus kurpi
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 08, 15:29)
Puiki tunika.
O nuo krūtinės žemyn megzta atskira detale iš šono, platinant klyneliais ir po to prisiūta prie viršaus?(negaliu įžiūrėti) . O kaip megzta rankovių apačia?
sveikos mezgejos
niu kaip as gundausi pirkti mezgimo masina renku info ir kazkaip uzkliuvo vat tokia
noreciau nuomones, pasirode kad ji tokia labiau megejiska, ne profams skirta. o dar sakykit, kiek maciau naudotu pardavime lt tai labai jau jos tokios griozdiskos pasirode, kokio mazdaug dydzio, ar ten reikia dar atskira stala pirktis, ar ant kokio virtuvinio dedasi? pvz neva 5
aciu uz atsakyma
niu kaip as gundausi pirkti mezgimo masina renku info ir kazkaip uzkliuvo vat tokia
noreciau nuomones, pasirode kad ji tokia labiau megejiska, ne profams skirta. o dar sakykit, kiek maciau naudotu pardavime lt tai labai jau jos tokios griozdiskos pasirode, kokio mazdaug dydzio, ar ten reikia dar atskira stala pirktis, ar ant kokio virtuvinio dedasi? pvz neva 5
aciu uz atsakyma
Laba diena, pagaliau ir aš pabaigiau savo dukrytės megztuką, gavosi šiek tiek didokas, bet nieko, geriau didesnis nei per mažas . Sumezgiau savo suknelės siūlų likučius
LaimužėX, puiki tunika, labai graži spalva . Ir dar klausimuką turiu, kai dedi tarkim tris tuos labai plonus siūliukus ar reikia juos suvyti, ar tiesiog galima taip megzt ir mezginys neskersuoja?
Ir dar, kas kiek laiko reikia sutepti mašiną?
Baltanosis, labai gražiai atrodo ta mašina nuotraukoje, pagal mane tai ji skirta megzti storais siūlais, specialiai megztiniams, įdomu kiek tokia kainuoja . Šiaip tai mašiną galima ir ant virtuvinio stalo prisitvirtint, bet vargas būtų ją kiekvieną kartą nuiminėt.
LaimužėX, puiki tunika, labai graži spalva . Ir dar klausimuką turiu, kai dedi tarkim tris tuos labai plonus siūliukus ar reikia juos suvyti, ar tiesiog galima taip megzt ir mezginys neskersuoja?
Ir dar, kas kiek laiko reikia sutepti mašiną?
Baltanosis, labai gražiai atrodo ta mašina nuotraukoje, pagal mane tai ji skirta megzti storais siūlais, specialiai megztiniams, įdomu kiek tokia kainuoja . Šiaip tai mašiną galima ir ant virtuvinio stalo prisitvirtint, bet vargas būtų ją kiekvieną kartą nuiminėt.
nu graziai dirbat visos, saunuoles
QUOTE(baltanosis @ 2010 02 09, 15:57)
sveikos mezgejos
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma
kiek jutubej maciau tai labai paprasta... neva5 neturiu turiu mazesnes klases tai zinok uzima vietos. as mezgu ant pakelto stalo Vilnius lyg vadinos toks kur pasikelia ir dar papildomai issitraukia viena dalis. siaip noreciau specialaus to stalo turbut per vasara reiks pasigaminti beto nezinau ar verta pirkti tokia masina. geriau jau geresnes klases kad ir ta pacia neva5. ismatavau savo masina, tai ji 1.25m * 0.13. ilga ir siaura. plius jei neva 5 tai dar papildomai i auksti montuojasi siulvedzio ragai tokie...
Peliux labai saunus megztukas o kad didesnis tai nieko tokio juk priaugs svarbu kad ne mazas
vaaaaaaaaaaau, merginos, aš be žado
reikia eiti man ieškoti kitos temos, kur renkasi mezgėjos-mėgėjos, nes čia aš ryšiai tarp profesionalių ne į temą pataikiau
Freke, primink, kokia tavo mašina? Nerealūs vykrutasai aš irgi taip norėėėėėčiau
reikia eiti man ieškoti kitos temos, kur renkasi mezgėjos-mėgėjos, nes čia aš ryšiai tarp profesionalių ne į temą pataikiau
Freke, primink, kokia tavo mašina? Nerealūs vykrutasai aš irgi taip norėėėėėčiau