Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

as tepiau su WD siaip jis isgaruoja bet dabar vyras wurth purskiamo silikono pagrindu tepalo atnese. juo ir tepu ir lengva labai. su aliejumi nerizikuociau
Atsakyti
QUOTE(simuliaa @ 2010 02 08, 10:34)
sveikutes, gal galit patart su kuo sutept masina? smile.gif aliejus netiks? lotuliukas.gif

taigi nusipirk siuvimo mašinoms tepalo bet kurioj parduotuvėj siuvimo reikmenų 4u.gif
Atsakyti
as irgi tepu su alyva skirta siuvimo masinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 02 08, 10:07)
taigi nusipirk siuvimo mašinoms tepalo bet kurioj parduotuvėj siuvimo reikmenų 4u.gif

o jei tokiu ner aplinkui g.gif o siaip rimtai ka tepat ir kur? nes su tuo purskiamu tai nupurskiu viska ale nzn ar gerai darau ax.gif
Papildyta:
atsiskaitau... ana savaite rodziau fragmenta o sia jau puse darbo truksta dar rankoviu

user posted image
Atsakyti
Freke, įdomu bus sulaukt galutinio rezultato drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Apie Mezgėjytės tempus ir mezginius jau greit pritrūksim žodžių kaip beįvardint - šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Janna, sunkoka atsakyt į tavo klausimą g.gif nes vistiek megsis kaip manau ne iš vieno siūliuko g.gif , pamėgink pas pardavėją paklaust - jei jie vynioja, tai turėtų patart maždaug blush2.gif
simuliaa, tik su mašinine alyva drinks_cheers.gif , nesugalvok tept su aliejum ar dar geriau kaip žinau ne vieną atveją iš senesnių laikų, kad buvo tokių kur su sviestu tepė doh.gif doh.gif
Parodysiu ir aš paskutinį darbelį mašina, dar vis retkarčiais pajudinu, kad "neužrūdytų" lotuliukas.gif
Tunika iš pusvilnės siūliukų, dėjau tris siūlus.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 08, 11:36)
atsiskaitau... ana savaite rodziau fragmenta o sia jau puse darbo truksta dar rankoviu

Nu tu cia kazkaip laaaabai grazaus kurpi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 08, 15:29)
Parodysiu ir aš paskutinį darbelį mašina, dar vis retkarčiais pajudinu, kad "neužrūdytų"  lotuliukas.gif
Tunika iš pusvilnės siūliukų, dėjau tris siūlus.

Puiki tunika. bigsmile.gif
O nuo krūtinės žemyn megzta atskira detale iš šono, platinant klyneliais ir po to prisiūta prie viršaus?(negaliu įžiūrėti) . O kaip megzta rankovių apačia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 08 vasario 2010 - 20:51
sveikos mezgejos 4u.gif
niu kaip as gundausi pirkti mezgimo masina ax.gif renku info ir kazkaip uzkliuvo vat tokia
user posted image
noreciau nuomones, pasirode kad ji tokia labiau megejiska, ne profams skirta. o dar sakykit, kiek maciau naudotu pardavime lt tai labai jau jos tokios griozdiskos pasirode, kokio mazdaug dydzio, ar ten reikia dar atskira stala pirktis, ar ant kokio virtuvinio dedasi? pvz neva 5
aciu uz atsakyma
Atsakyti
Laba diena, pagaliau ir aš pabaigiau savo dukrytės megztuką, gavosi šiek tiek didokas, bet nieko, geriau didesnis nei per mažas smile.gif . Sumezgiau savo suknelės siūlų likučius biggrin.gif
user posted image
LaimužėX, puiki tunika, labai graži spalva wub.gif . Ir dar klausimuką turiu, kai dedi tarkim tris tuos labai plonus siūliukus ar reikia juos suvyti, ar tiesiog galima taip megzt ir mezginys neskersuoja?
Ir dar, kas kiek laiko reikia sutepti mašiną?
Baltanosis, labai gražiai atrodo ta mašina nuotraukoje, pagal mane tai ji skirta megzti storais siūlais, specialiai megztiniams, įdomu kiek tokia kainuoja g.gif . Šiaip tai mašiną galima ir ant virtuvinio stalo prisitvirtint, bet vargas būtų ją kiekvieną kartą nuiminėt.
Atsakyti
nu graziai dirbat visos, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 02 09, 15:57)
sveikos mezgejos  4u.gif
niu kaip as gundausi pirkti mezgimo masina  ax.gif renku info ir kazkaip uzkliuvo vat tokia

noreciau nuomones, pasirode kad ji tokia labiau megejiska, ne profams skirta. o dar sakykit, kiek maciau naudotu pardavime lt tai labai jau jos tokios griozdiskos pasirode, kokio mazdaug dydzio, ar ten reikia dar atskira stala pirktis, ar ant kokio virtuvinio dedasi? pvz neva 5
aciu uz atsakyma

kiek jutubej maciau tai labai paprasta... neva5 neturiu turiu mazesnes klases tai zinok uzima vietos. as mezgu ant pakelto stalo Vilnius lyg vadinos g.gif toks kur pasikelia ir dar papildomai issitraukia viena dalis. siaip noreciau specialaus to stalo turbut per vasara reiks pasigaminti ax.gif beto nezinau ar verta pirkti tokia masina. geriau jau geresnes klases kad ir ta pacia neva5. ismatavau savo masina, tai ji 1.25m * 0.13. ilga ir siaura. plius jei neva 5 tai dar papildomai i auksti montuojasi siulvedzio ragai tokie...

Peliux labai saunus megztukas o kad didesnis tai nieko tokio juk priaugs svarbu kad ne mazas smile.gif
Atsakyti
vaaaaaaaaaaau, merginos, aš be žado blink.gif

reikia eiti man ieškoti kitos temos, kur renkasi mezgėjos-mėgėjos, nes čia aš ryšiai tarp profesionalių ne į temą pataikiau doh.gif

Freke, primink, kokia tavo mašina? Nerealūs vykrutasai blink.gif aš irgi taip norėėėėėčiau blush2.gif
Atsakyti