Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 03, 21:39)
bigsmile.gif
bigsmile.gif
blink.gif
nu jo ir varom mergytes  doh.gif
kol gryzau si darbu namo o jus kiek cia visko parodet ir pasnekejot.
labai grazus salikai  thumbup.gif
vakarir as sali numezgiau ,bet isardziau kazkas netaip  schmoll.gif 

tai susinervinus suknute numezgiau  lotuliukas.gif . va
user posted image

o tas pirmas rimtas darbelis tai jau labai kruopsciai padarytas, sekmes kuryboje

liuks thumbup.gif
Na dabar jau tu klok: kokia raketą geroj vietoj turi, kad tokiais greičiais mezgi??? biggrin.gif
O jei rimtai, tai noriu paklaust, kaip susiūni? Rankomis ar mašina? Jei mašina, gal mokini tokius bambukus, kaip aš? ax.gif Nes man apdaila rankomis užima labai daug laiko, daugiau, nei numezgimas 4u.gif Ai, dar klausimas - tu visus nuleidimus/uždėjimus darai megzdama, ar vėliau overloku iškerpi? Ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 02 03, 21:05)
.

Merginos, aš noriu jūsų paklausti kaip juūs mezgat įstatomas rankoves? Aš čia dabar bandau numegzti dukrai paprastą megztuką-golfą. Mezgiau pagal tokius mandrus paskaičiavimus. 6 metų vaikui rankovės lanko aukštį ėmiau 8cm ir kai jau bandžiau įstatyti rankovę, gavosi taip, kad rankovės plotis mažesnis už pažasties. Siuvime, tai rankovė turi gautis platesnė už pažastį ir tada rankovę sulaikant ji yra įstatoma į pažastį. O kaip mezgime turi būti?
Tai dabar nežinau permegzti rankoves su aukštesniu lanku ar ne. g.gif

Iš nuotraukų matosi, kad rankovės galvutė mažesnė už vietą, skirtą jai įsiūti. Taigi reikėtų tą galvutę numegzti ir truputį platesnę ir truputį aukštesnę. Geriau, kai galvutė kiek didesnė už pažastį, o geriausia-kaip tik, bet neatvirkščiai. Tu teisingai pasitelkei siuvimo pvz. Įstatyti tinkamą rankovę taip pat nelengva užduotis. Kantrybės ir sėkmės. ax.gif
O kokie tie mandri paskaičiavimai? Gal gali išduoti? g.gif
Atsakyti

Merisier: dekui uz pagyras mirksiukas.gif
o del tu susiuvimu tai doh.gif sunkus reikalas. Kadangi tai pirmosios suknes tai ta smeline su overloku, bet dabar kur mezgu tai pagal ta paskaiciavau kur ir kiek pazasciai reikia tai tiek ir nuleidau. Uzdejau ant manikeno lygtai gerai (na gal galejo kokiom 2akim siauriau buti rolleyes.gif ). o sonus siuvu su masina, bet padelkas smile.gif tos lygios ir apykakles rankom. Jo darbelio yra su tuo siuvimu ir as ilgiau siuvu negu mazgu mirksiukas.gif

tikiuosi, kad po kokio menesio kito iseis viska gerai nulaidyti tongue.gif

laikykimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes,

vis ilendu pasjus pasigrozeti kurineliais... patyliukais svajoju apie mezgimo masina, bet nzn kokia pirkti, kada ismokciau ja nauodotis ir ar pavyktu greitai jai susitaupyti pinigeliu...

todel norejau pas jus paklausti ax.gif kiek kainuotu pas jus megzti suknele ant neaukstos, S dydzio moteriskutes suknele butu dvispalve, rastas bangeles (zigzagai), rankoves ilgos, apacioj kiek pustos.

Susidomejusios ir galincios rasykit AZ 4u.gif

P.S. ka manote apie Neva 5? ir ar normali kaina yra 200l lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 04 vasario 2010 - 09:20
naktis ilga rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 04, 11:17)
naktis ilga  rolleyes.gif

wub.gif bet ir tempai tavo doh.gif
Kada tu miegi?
Atsakyti
merginos, laba

reikia konsultacijos smile.gif

pati nemezgu masina, o neseniai aptikau parduotuveje plonyciu kasmyro siuliuku.

klausymas butu toks, kiek reiktu siuliu (metrais arba gramais, apytiksliai), kad numegzti golfa 36 dydzio ir 1,52 ugiui?

labai aciu. galima ir i AZ.
Atsakyti
nu tempai tai paprasti bigsmile.gif
paprasciausiai numezgi ta ar ana o paskui prisedi ir viska uzbaigineji:)

mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu,mezgejyte,pas tave ir tempai doh.gif Ir man klausimas iskilo,kaip tu apdaila darai?Rankom viska siusiuvi?Jei taip,tai as tada is vis be zado.Man ta apdaila daugiausia laiko suryja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutee: 04 vasario 2010 - 14:11
QUOTE(saulutee @ 2010 02 04, 15:10)
Nu,mezgejyte,pas tave ir tempai  doh.gif Ir man klausimas iskilo,kaip tu apdaila darai?Rankom viska siusiuvi?Jei taip,tai as tada is vis be zado.Man ta apdaila daugiausia laiko suryja  ax.gif

taigi rasiau kad asina siuvu mirksiukas.gif
taigi numezgu kelis o po to po truputi susiuvu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes kur visos dingusios?

taip intensyviai mezgat kad ner kada cia uzsukti?

aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galit patart su kuo sutept masina? smile.gif aliejus netiks? lotuliukas.gif
Atsakyti