Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

O kodėl nesisiunčiat iš picasos g.gif g.gif g.gif
Knygos nuorodą vakar įdėjau, o čia žurnalai vienas ir antras smile.gif, ir dar vienas

O dėl Nevos 6 mažai ką galiu pasakyt, tik kiek esu girdėjus, kad 5 geriau g.gif

Į depositą įkeltus žurnalus dar galima parsisiūsti per šį puslapiuką http://en.savefrom.net/ , tereikia nukopijuot deposito nuorodą ir įkelt į čia esantį langelį ir paspaust rodyklę bigsmile.gif , ir tada download - sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 03 vasario 2010 - 16:07
Turiu tokį klausimuką: ant kokios kėdės sėdit megzdamos? Man nugarą įsiskaudėjo labai verysad.gif
Nukrovinėju dar porą darbeliukų, įmesiu vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 02 03, 16:11)
Turiu tokį klausimuką: ant kokios kėdės sėdit megzdamos? Man nugarą įsiskaudėjo labai verysad.gif
Nukrovinėju dar porą darbeliukų, įmesiu vėliau 4u.gif

dazniausiai klupiu arba stoviu, kartais ant kamuolio atsisedu...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 03 vasario 2010 - 16:28
Merisier,nu šaunūs šaliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif iš kokių siūlų juos mezgi ? o to raštuoto siūlai anoj pusėj laisvi, ar susimezga g.gif O megztuko nelabai eina raštą įžiūrėt g.gif g.gif Bet tu žadėjai vyriškinį megzt g.gif g.gif
Kas dėl kėdės - tai kadangi mano mašina ant rašomojo stalo pritvirtinta, tai aš ir "važinėju" su tokia kėde nuo vieno rašomojo stalo kur mašina, prie kito - kur kompiuteris, kol kas man patogu ax.gif o buvo laikas kai mezgiau stovėdama, bet ir stalas buvo spec. padarytas pagal ūgį.
Atsakyti
nu va pasigirsiu ir as savo pimuoju rimtu darbu masina, ne tik pirmas didelis darbas, bet ir pirma kart mezgiau ir prisiuvinejau kakla ir rankoviu galus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinyte: 03 vasario 2010 - 16:48
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 03, 17:35)
Merisier,nu šaunūs šaliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  iš kokių siūlų juos mezgi ? o to raštuoto siūlai anoj pusėj laisvi, ar susimezga  g.gif O megztuko nelabai eina raštą įžiūrėt  g.gif  g.gif Bet tu žadėjai vyriškinį megzt  g.gif  g.gif
Kas dėl kėdės - tai kadangi mano mašina ant rašomojo stalo pritvirtinta, tai aš ir "važinėju" su tokia kėde nuo vieno rašomojo stalo kur mašina,  prie kito - kur kompiuteris, kol kas man patogu  ax.gif o buvo laikas kai mezgiau stovėdama, bet ir stalas buvo spec. padarytas pagal ūgį.

Mėlynas iš kidmocheros, susukau su akrilu, o bordinis iš merinosų su akrilu. Žiauuuriai mieli wub.gif O ten kur pilka, tai susimezga kitoj pusėj thumbup.gif
Vyrišką mezgu, mezgu vis dar doh.gif Dabar jau kaklą dėsiu ir liks susiūti šonus. Kažkaip buvau praradus jam įkvėpimą, tai va porą šalikučių numezgiau ax.gif

QUOTE(delfinyte @ 2010 02 03, 17:48)
nu va pasigirsiu ir as savo pimuoju rimtu darbu masina,  ne tik pirmas didelis darbas, bet ir pirma kart mezgiau ir prisiuvinejau kakla ir rankoviu galus.
user posted image

Gražuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
as siunciuosi dabar tik per picasa. tingiu laukti depozites failu nebent atidarau ir leidzia siustis... ax.gif kompa baigiu uzgrusti tais picasos albumais unsure.gif

Letune krastelis buvo numegstas vien gerom akim ir blogomis tapo perrinkus jas. uztrukau su pertraukom tris valandas prie to krasto o pynes taip, kryziuoju su dekeriais rankomis. mano gi pati paprasciausia masina nieko pati nedaro tik mezga biggrin.gif net siulvedzio neturi unsure.gif

jau darbeliu gausa ir grozis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif delfinyte super nepasakyciau kad pirmasis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu toki klausimeli, katik pradejau megzti su neva 2, ir vis man akys nukrenta, gal galit pagelbeti? 4u.gif kodel jos krenta, ir kruopsciai mezgu, bet vistiek nukrenta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliaa @ 2010 02 03, 19:06)
sveikutes, turiu toki klausimeli, katik pradejau megzti su neva 2, ir vis man akys nukrenta, gal galit pagelbeti? 4u.gif kodel jos krenta, ir kruopsciai mezgu, bet vistiek nukrenta blink.gif

Manau, kad įtempimas mezginio per mažas. Reikia kabinti svorius.
O Brother mašinose siūlai kabinasi už tų metalinių kabliukų irgi tada, kai įtempimas per mažas. Aš kol bandžiau mezginėti su viena fontūra, tai visada mezginys kabindavosi už metalinių kabliukų, o kai perėjau ant dviejų fontūrų ir užsidėjo normalūs svoriai, siūlai nei karto daugiau nebuvo užsikabinę.

Merginos, aš noriu jūsų paklausti kaip juūs mezgat įstatomas rankoves? Aš čia dabar bandau numegzti dukrai paprastą megztuką-golfą. Mezgiau pagal tokius mandrus paskaičiavimus. 6 metų vaikui rankovės lanko aukštį ėmiau 8cm ir kai jau bandžiau įstatyti rankovę, gavosi taip, kad rankovės plotis mažesnis už pažasties. Siuvime, tai rankovė turi gautis platesnė už pažastį ir tada rankovę sulaikant ji yra įstatoma į pažastį. O kaip mezgime turi būti?
Tai dabar nežinau permegzti rankoves su aukštesniu lanku ar ne. g.gif
Rodau foto megztinio:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Ir dar noriu paklausti ar mezgėt kas nors taip, kai nuo vienos fontūros pereinama prie dviejų? Jeigu taip, tai kokia gumyte: 2x2 per 2 adatas ar 2x2 per 1 adatą?
Atsakyti
Senokai cia bebuvau,o kiek grozybiu primezgusios wub.gif,akys net raibsta beziurint Man ir laiko ir fantazijos vis pritruksta ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
bigsmile.gif
blink.gif
nu jo ir varom mergytes doh.gif
kol gryzau si darbu namo o jus kiek cia visko parodet ir pasnekejot.
labai grazus salikai thumbup.gif
vakarir as sali numezgiau ,bet isardziau kazkas netaip schmoll.gif

tai susinervinus suknute numezgiau lotuliukas.gif . va
user posted image

o tas pirmas rimtas darbelis tai jau labai kruopsciai padarytas, sekmes kuryboje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mezgejyte: 03 vasario 2010 - 20:41