O kodėl nesisiunčiat iš picasos
Knygos nuorodą vakar įdėjau, o čia žurnalai vienas ir antras , ir dar vienas
O dėl Nevos 6 mažai ką galiu pasakyt, tik kiek esu girdėjus, kad 5 geriau
Į depositą įkeltus žurnalus dar galima parsisiūsti per šį puslapiuką http://en.savefrom.net/ , tereikia nukopijuot deposito nuorodą ir įkelt į čia esantį langelį ir paspaust rodyklę , ir tada download - sėkmės
Turiu tokį klausimuką: ant kokios kėdės sėdit megzdamos? Man nugarą įsiskaudėjo labai
Nukrovinėju dar porą darbeliukų, įmesiu vėliau
QUOTE(Merisier @ 2010 02 03, 16:11)
Turiu tokį klausimuką: ant kokios kėdės sėdit megzdamos? Man nugarą įsiskaudėjo labai
dazniausiai klupiu arba stoviu, kartais ant kamuolio atsisedu...
Merisier,nu šaunūs šaliai iš kokių siūlų juos mezgi ? o to raštuoto siūlai anoj pusėj laisvi, ar susimezga O megztuko nelabai eina raštą įžiūrėt Bet tu žadėjai vyriškinį megzt
Kas dėl kėdės - tai kadangi mano mašina ant rašomojo stalo pritvirtinta, tai aš ir "važinėju" su tokia kėde nuo vieno rašomojo stalo kur mašina, prie kito - kur kompiuteris, kol kas man patogu o buvo laikas kai mezgiau stovėdama, bet ir stalas buvo spec. padarytas pagal ūgį.
Kas dėl kėdės - tai kadangi mano mašina ant rašomojo stalo pritvirtinta, tai aš ir "važinėju" su tokia kėde nuo vieno rašomojo stalo kur mašina, prie kito - kur kompiuteris, kol kas man patogu o buvo laikas kai mezgiau stovėdama, bet ir stalas buvo spec. padarytas pagal ūgį.
nu va pasigirsiu ir as savo pimuoju rimtu darbu masina, ne tik pirmas didelis darbas, bet ir pirma kart mezgiau ir prisiuvinejau kakla ir rankoviu galus.
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 03, 17:35)
Merisier,nu šaunūs šaliai iš kokių siūlų juos mezgi ? o to raštuoto siūlai anoj pusėj laisvi, ar susimezga O megztuko nelabai eina raštą įžiūrėt Bet tu žadėjai vyriškinį megzt
Mėlynas iš kidmocheros, susukau su akrilu, o bordinis iš merinosų su akrilu. Žiauuuriai mieli O ten kur pilka, tai susimezga kitoj pusėj
Vyrišką mezgu, mezgu vis dar Dabar jau kaklą dėsiu ir liks susiūti šonus. Kažkaip buvau praradus jam įkvėpimą, tai va porą šalikučių numezgiau
QUOTE(delfinyte @ 2010 02 03, 17:48)
nu va pasigirsiu ir as savo pimuoju rimtu darbu masina, ne tik pirmas didelis darbas, bet ir pirma kart mezgiau ir prisiuvinejau kakla ir rankoviu galus.
Gražuuuu
as siunciuosi dabar tik per picasa. tingiu laukti depozites failu nebent atidarau ir leidzia siustis... kompa baigiu uzgrusti tais picasos albumais
Letune krastelis buvo numegstas vien gerom akim ir blogomis tapo perrinkus jas. uztrukau su pertraukom tris valandas prie to krasto o pynes taip, kryziuoju su dekeriais rankomis. mano gi pati paprasciausia masina nieko pati nedaro tik mezga net siulvedzio neturi
jau darbeliu gausa ir grozis delfinyte super nepasakyciau kad pirmasis
Letune krastelis buvo numegstas vien gerom akim ir blogomis tapo perrinkus jas. uztrukau su pertraukom tris valandas prie to krasto o pynes taip, kryziuoju su dekeriais rankomis. mano gi pati paprasciausia masina nieko pati nedaro tik mezga net siulvedzio neturi
jau darbeliu gausa ir grozis delfinyte super nepasakyciau kad pirmasis
QUOTE(simuliaa @ 2010 02 03, 19:06)
sveikutes, turiu toki klausimeli, katik pradejau megzti su neva 2, ir vis man akys nukrenta, gal galit pagelbeti? kodel jos krenta, ir kruopsciai mezgu, bet vistiek nukrenta
Manau, kad įtempimas mezginio per mažas. Reikia kabinti svorius.
O Brother mašinose siūlai kabinasi už tų metalinių kabliukų irgi tada, kai įtempimas per mažas. Aš kol bandžiau mezginėti su viena fontūra, tai visada mezginys kabindavosi už metalinių kabliukų, o kai perėjau ant dviejų fontūrų ir užsidėjo normalūs svoriai, siūlai nei karto daugiau nebuvo užsikabinę.
Merginos, aš noriu jūsų paklausti kaip juūs mezgat įstatomas rankoves? Aš čia dabar bandau numegzti dukrai paprastą megztuką-golfą. Mezgiau pagal tokius mandrus paskaičiavimus. 6 metų vaikui rankovės lanko aukštį ėmiau 8cm ir kai jau bandžiau įstatyti rankovę, gavosi taip, kad rankovės plotis mažesnis už pažasties. Siuvime, tai rankovė turi gautis platesnė už pažastį ir tada rankovę sulaikant ji yra įstatoma į pažastį. O kaip mezgime turi būti?
Tai dabar nežinau permegzti rankoves su aukštesniu lanku ar ne.
Rodau foto megztinio:
Ir dar noriu paklausti ar mezgėt kas nors taip, kai nuo vienos fontūros pereinama prie dviejų? Jeigu taip, tai kokia gumyte: 2x2 per 2 adatas ar 2x2 per 1 adatą?
Senokai cia bebuvau,o kiek grozybiu primezgusios ,akys net raibsta beziurint Man ir laiko ir fantazijos vis pritruksta
nu jo ir varom mergytes
kol gryzau si darbu namo o jus kiek cia visko parodet ir pasnekejot.
labai grazus salikai
vakarir as sali numezgiau ,bet isardziau kazkas netaip
tai susinervinus suknute numezgiau . va
o tas pirmas rimtas darbelis tai jau labai kruopsciai padarytas, sekmes kuryboje