Na merginos jūs ir duodat, tik prieinu prie kompiuterio, o čia vis nauji grožiai
Mezgejyte, darbeliai super ir nuotraukos kaip iš katalogo.
Freke, labai dailus megztukas, čia iš storesnių siūlų mezgei ar man tik taip atrodo
aciu uz pagyras ypac profiu ivertinimas sirdi glosto
Peliux, siulai tai nezinau. Vernito tokie siurkstesni. su Neva 1 eina 10 tankumu bet ji kazkaip storesnius mezga, severenka mezga kietai labai. o neva 5 irgi taip kieciau....
Peliux, siulai tai nezinau. Vernito tokie siurkstesni. su Neva 1 eina 10 tankumu bet ji kazkaip storesnius mezga, severenka mezga kietai labai. o neva 5 irgi taip kieciau....
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 01, 23:07)
ir cia mano naujas darbelis
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 02, 14:07)
o cia dar viena suknute
Jetus Nu kaip man grazu, kada as ismoksiu sitaip masina
QUOTE(Frekė @ 2010 02 02, 13:25)
as ir nestoviu vietoje dirbu...
Kolege dirbi? Supwer As tinginiauju
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 02 02, 20:38)
Kolege dirbi? Supwer As tinginiauju
dirbu... dabar toki projekteli darau kad net pati stebiuosi.... ir tu dirbk netinginiauk tiesa karietkai viskas gerai? o ismokti ismoksi tik reik noro turet
mano darbelio fragmentas
kitoje puseje tokiu pat pyniu yra... viskas mezgama masina bet koreguojama rankomis... masina kaip matote pati paprasciausia Neva1
Nu, merginos, šaunuolės
Mezgejyte, tavo darbeliai tikrai kaip iš katalogo kokio - pritariu Peliux
Freke, smagu, kad nuo dryžiukų pereini prie sudėtingesnių darbelių
O aš kolkas rankom darbuojuos
Radau interneto platybėse rusų kalba knygutę apie mezgimo mašinas, tai noriu ir su jumis pasidalinti - gal pravers. Čia galite pasižiūrėti PICASOJ , o čia parsisiūsti
Ir dar pora kinietiškų žurnalų su modeliukais ČIA ir ČIA
Mezgejyte, tavo darbeliai tikrai kaip iš katalogo kokio - pritariu Peliux
Radau interneto platybėse rusų kalba knygutę apie mezgimo mašinas, tai noriu ir su jumis pasidalinti - gal pravers. Čia galite pasižiūrėti PICASOJ , o čia parsisiūsti
Ir dar pora kinietiškų žurnalų su modeliukais ČIA ir ČIA
Va čia dar galit paskaityti:
http://broidery.ru/f...ng/book_kmv.pdf
http://broidery.ru/f...ng/book_kmv.pdf
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 03, 01:14)
na taip atkali sistema su dryziukais o tada jau rimtesni projektai tiesa paskutiniai dryziukai tai jau ir sudetingesni buvo. su statytom rankovem ale ilgiau krapstausi... na bet rezultatas dziugina sirdi o ka rankomis mezgate?
aciu visoms kas savo lobiais pasidalina
Labai dekui uz pagyras. o del to katalogo, tai visur pati modeliukas, net is pagalves . stengiuosi
QUOTE(Frekė @ 2010 02 02, 23:02)
mano darbelio fragmentas...
kitoje puseje tokiu pat pyniu yra... viskas mezgama masina bet koreguojama rankomis... masina kaip matote pati paprasciausia Neva1
O kaip stulpeliai apačioje numegzti? Ar čia vietoj išvirkščiųjų numezgimo praleidžiamos adatos. t. y. "netikras lastikas"? O pynių akis sukryžiuoji su dviem dekeriais rankomis?
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 03, 02:14
Radau interneto platybėse rusų kalba knygutę apie mezgimo mašinas, tai noriu ir su jumis pasidalinti - gal pravers. Čia galite pasižiūrėti color=red)
Radau interneto platybėse rusų kalba knygutę apie mezgimo mašinas, tai noriu ir su jumis pasidalinti - gal pravers. Čia galite pasižiūrėti color=red)
Labai dėkui, kad daliniesi su kitais. Ypač sudomino rusiška knyga, labai praverstų. Atsidaro, bet neina atsisiųsti nei vienos nuorodos. Gal gali įdėti kažkaip kitaip? Nes ten nėra ką spausti. O knyga ypač domintų.
QUOTE(babouziuke @ 2010 02 03, 03:09)
atidaro tuščią langą. O jums?
QUOTE(Bonapartas @ 2010 02 03, 12:14)
Atsidaro, bet neina atsisiųsti
Gal kas pakomentuotu kokios Neva6 galimybes? Radau parduodama, bet kaip suprantu labai seniai su ja megzta o ir parduodantieji nesigaudo kas ten per daiktas, kad net suabejojo ar tikrai neva 6. Gal patartumete i ka reiktu atkreipti demesi apziurint masina, kad nenusipirkti "tiesiog metalo lauzo"?
QUOTE(Letune @ 2010 02 03, 14:47)
man atidaro tik pdf knyga, o kitu failu irgi neleidzia parsisiust:(
ech gaila ta knyga viena diena per velai, butu labai pagreitinus mano darba:) va baigineju liemene, siandien gal dar spesiu pasigirt