Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

Na merginos jūs ir duodat, tik prieinu prie kompiuterio, o čia vis nauji grožiai wub.gif
Mezgejyte, darbeliai super thumbup.gif ir nuotraukos kaip iš katalogo.
Freke, labai dailus megztukas, čia iš storesnių siūlų mezgei ar man tik taip atrodo g.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras ypac profiu ivertinimas sirdi glosto smile.gif

Peliux, siulai tai nezinau. Vernito tokie siurkstesni. su Neva 1 eina 10 tankumu bet ji kazkaip storesnius mezga, severenka mezga kietai labai. o neva 5 irgi taip kieciau....
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 01, 23:07)
ir cia mano naujas darbelis  ax.gif

QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 02, 14:07)
o cia  dar viena  suknute

Jetus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nu kaip man grazu, kada as ismoksiu sitaip masina blush2.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 02 02, 13:25)
as ir nestoviu vietoje dirbu...

Kolege dirbi? mirksiukas.gif Supwer thumbup.gif As tinginiauju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 02 02, 20:38)
Kolege dirbi?  mirksiukas.gif Supwer  thumbup.gif As tinginiauju  4u.gif

dirbu... dabar toki projekteli darau kad net pati stebiuosi.... ir tu dirbk netinginiauk wink.gif tiesa karietkai viskas gerai? o ismokti ismoksi tik reik noro turet smile.gif

mano darbelio fragmentas
user posted image

kitoje puseje tokiu pat pyniu yra... viskas mezgama masina bet koreguojama rankomis... masina kaip matote pati paprasciausia Neva1 ax.gif
Atsakyti
Nu, merginos, šaunuolės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mezgejyte, tavo darbeliai tikrai kaip iš katalogo kokio - pritariu Peliux drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Freke, smagu, kad nuo dryžiukų pereini prie sudėtingesnių darbelių thumbup.gif thumbup.gif
O aš kolkas rankom darbuojuos ax.gif

Radau interneto platybėse rusų kalba knygutę apie mezgimo mašinas, tai noriu ir su jumis pasidalinti - gal pravers. Čia galite pasižiūrėti PICASOJ smile.gif , o čia parsisiūsti smile.gif

Ir dar pora kinietiškų žurnalų su modeliukais ČIA smile.gif ir ČIA smile.gif
Atsakyti
Va čia dar galit paskaityti:
http://broidery.ru/f...ng/book_kmv.pdf
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2010 02 03, 01:14)

Freke, smagu, kad nuo dryžiukų pereini prie sudėtingesnių darbelių  thumbup.gif  thumbup.gif
O aš kolkas rankom darbuojuos  ax.gif

na taip atkali sistema su dryziukais o tada jau rimtesni projektai smile.gif tiesa paskutiniai dryziukai tai jau ir sudetingesni buvo. su statytom rankovem unsure.gif ale ilgiau krapstausi... na bet rezultatas dziugina sirdi lotuliukas.gif o ka rankomis mezgate?

aciu visoms kas savo lobiais pasidalina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai dekui uz pagyras. o del to katalogo, tai visur pati modeliukas, net nestuke.gif is pagalves lotuliukas.gif . stengiuosi mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal kam aktualu.
My Webpage
Čia radau žurnliuką mezgančioms mezgimo mašinomis.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 02, 23:02)
mano darbelio fragmentas...
kitoje puseje tokiu pat pyniu yra... viskas mezgama masina bet koreguojama rankomis... masina kaip matote pati paprasciausia Neva1 ax.gif

O kaip stulpeliai apačioje numegzti? Ar čia vietoj išvirkščiųjų numezgimo praleidžiamos adatos. t. y. "netikras lastikas"? O pynių akis sukryžiuoji su dviem dekeriais rankomis? g.gif

QUOTE(laimužėX @ 2010 02 03, 02:14
Radau interneto platybėse rusų kalba knygutę apie mezgimo mašinas, tai noriu ir su jumis pasidalinti - gal pravers. Čia galite pasižiūrėti color=red)
PICASOJ[/color] smile.gif[/url] , o čia parsisiūsti smile.gif

Ir dar pora kinietiškų žurnalų su modeliukais ČIA smile.gif ir ČIA smile.gif

Labai dėkui, kad daliniesi su kitais. 4u.gif Ypač sudomino rusiška knyga, labai praverstų. Atsidaro, bet neina atsisiųsti nei vienos nuorodos. doh.gif Gal gali įdėti kažkaip kitaip? Nes ten nėra ką spausti. O knyga ypač domintų.

QUOTE(babouziuke @ 2010 02 03, 03:09)

atidaro tuščią langą. O jums? doh.gif

QUOTE(Bonapartas @ 2010 02 03, 12:14)
Gal kam aktualu.
My Webpage
Čia radau žurnliuką mezgančioms mezgimo mašinomis.

Atsidaro, bet neina atsisiųsti
Atsakyti
Gal kas pakomentuotu kokios Neva6 galimybes? Radau parduodama, bet kaip suprantu labai seniai su ja megzta o ir parduodantieji nesigaudo kas ten per daiktas, kad net suabejojo ar tikrai neva 6. Gal patartumete i ka reiktu atkreipti demesi apziurint masina, kad nenusipirkti "tiesiog metalo lauzo"?

Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 02 03, 14:47)
atidaro tuščią langą. O jums?  doh.gif
Atsidaro, bet neina atsisiųsti

man atidaro tik pdf knyga, o kitu failu irgi neleidzia parsisiust:(
ech gaila ta knyga viena diena per velai, butu labai pagreitinus mano darba:) va baigineju liemene, siandien gal dar spesiu pasigirt 4u.gif
Atsakyti