Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(žvėrūne @ 2010 05 11, 13:16)
Jei draugauji su rusų kalba va čia yra nemažai, tik kokybė  schmoll.gif  http://lenusya.com/m...l/manual17.html
Papildyta:
Palmira, vertas pagyrimo darbas  thumbup.gif . Pasirodyk, kaip atrodo apsirengus.

labai labai DIDELIS AČIŪ
Atsakyti
Sveikos merginos.
Norėčiau pirkti mezgimo mašiną. Nusižiūrėjau štai tokią...

http://www.adata.lt/...0/productid/302
Gal galėtumėte paprasta kalba paaiškinti, ką aš galėsiu su ja daryti be papildomų priedų? Gal kas tokią turit...? pasidalinkit patirtim... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 06 02, 11:24)
Sveikos merginos.
Norėčiau pirkti mezgimo mašiną. Nusižiūrėjau štai tokią...

http://www.adata.lt/...0/productid/302
Gal galėtumėte paprasta kalba paaiškinti, ką aš galėsiu su ja daryti be papildomų priedų? Gal kas tokią turit...? pasidalinkit patirtim... blush2.gif  4u.gif

kiek as suprantu,tai prie jos net karietos nebus,kad rastus delioti.idomu kiek perfokortu priklauso? riberio nera,mezgimo rastu katalogo nera...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 02, 12:35)
kiek as suprantu,tai prie jos net karietos nebus,kad rastus delioti.idomu kiek perfokortu priklauso? riberio nera,mezgimo rastu katalogo nera...

blink.gif
Už tokia kaina nieko nera?
Tai ka ,merginos, pasiulytumet ?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 06 02, 11:58)
blink.gif
Už tokia kaina nieko nera?
Tai ka ,merginos, pasiulytumet ?

na cia tik as taip suprantu.tu geriau pasiskambink,pasakys kas ieina i komplekta
Papildomi priedai: tai juos jau atskirai kaip suprantu tektu pirkti...
antra adatinė
ažūrinė karietėlė
žakardinė karietėlė
spalvų keitiklis
intarsijos karietėlė
lekalai
tuščios perfokortos
perforatorius
mezgimo raštų katalogas
siūlų vyniotuvas
stalas mezgimo mašinai
Atsakyti
siaip tai as visai pradedancioji...iki siol mezgiau tik virbalais ir esu bandziusi pacia paprasciausia mezgimo masina. Bet juk ir sita turetu buti galima megzti paprastom gerom akim, siaurinti, platinti... priedus galima nusipirkti veliau...ar as ne taip suprantu...
Aciu, kad patariat man... Jau tokia zalia esu sitoje srityje, o noriu masinos baisiausiai.... blush2.gif ax.gif ax.gif
Kitu pardaveju tinklapyje radau daugiau... gal kas supranta butu aiskiau, ka su ja galima daryti...

Perfokortelinė mezgimo mašina SK280

Silver reed SK280 - perfokortelinė 5 klasės mezgimo mašina, kuri yra optimaliausia norint megzti plonus ir vidutinius gaminius. Silver Reed SK280 modelis yra bazinis ir universaliausias tarp visų mechaninių Silver Reed modelių. Pagrindinės karietos speciali konstrukcija leidžia megzti tą patį raštą (iš perfokortos) įvairias mezgimo būdais.

Savybės:
• Perfokortelinė pastatoma ant stalo mezgimo mašina;
• Metalinis korpusas;
• Lengvas valdymas;
• Mezgimas vidutinio storio siūlais.
• Yra galimybė komplektuoti antrą adatinę SRP60N.

Techninės charakteristikos:
• 1 adatinė
• 5 klasė
• 200 adatų, atstumas tarp adatų 4,5 mm
• Raštų programavimas – perfokorta
• Maksimalus rašto plotis pagal perfokortą – 24 adatos
• Svoris – 11,8 kg
• Gabaritiniai matmenys (mm) 1118x205x93

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 02 birželio 2010 - 12:20
QUOTE(pra @ 2010 06 02, 12:12)
siaip tai as visai pradedancioji...iki siol mezgiau tik virbalais ir esu bandziusi pacia paprasciausia mezgimo masina. Bet juk ir sita turetu buti galima megzti paprastom gerom akim, siaurinti, platinti... priedus galima nusipirkti veliau...ar as ne taip suprantu...
Aciu, kad patariat man... Jau tokia zalia esu sitoje srityje, o noriu masinos baisiausiai.... blush2.gif  ax.gif  ax.gif

zinok labai smagu megzti masina,kai isilinguoji smile.gif
bet vien tik uz lygu mezgima didoki pinigai uz masina...kiaurarascius juk noresi megzti pvz tokius:

user posted image

user posted image
o tu parsisiusti is ebay nenori?
Atsakyti
As kazkaip ebay nesinaudoju...cia ir garantija, o kad malonumas megzti tai tikiu.... parašiau uzklausimus pardavejams, gal dar ka atsakys... O kokia tu masina mezgi?
cia dar apie ta masina...
Mašinos aprašymas:

Adatinė metalinė, iš kraštų yra adatų pozicinės žymės:
A- Adatos nemezga.
B- Adatos mezga.
C- Adatos mezga raštą.
D- Padėtis daliniam mezgimui.

Prietaisas perfokortoms yra mašinos centre, kas žymiai palengvina perfokortos stebėjimą. Prietaiso dešinėje yra du jungikliai ir perfokortos sukimo rankenėlė. Vienas jungiklis įjungia/išjungia perfokortą, kitas jungiklis pailgina raštą, perfokorta pasislenka karietėlei nuvažiavus kas 2 eiles. Šią funkciją galima naudoti daugėliui pynimų, išskyrus kiauraraščius. Šalia prietaiso perfokortoms yra eilių skaitiklis.

Pagrindinė mašina SK280 (viena adatinė) leidžia pasirinkti 5 pynimus, nurodytus ant pagrindinės karietėlės. Kiekvienas pynimas turi labai daug įvairiausių variantų.

Žemiau pateikti pynimų variantai, kuriuos galima išgauti su viena adatine, naudojant tik pagrindinę karietėlę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 02 birželio 2010 - 12:23
QUOTE(pra @ 2010 06 02, 12:22)
As kazkaip ebay nesinaudoju...cia ir garantija, o kad malonumas megzti tai tikiu.... parašiau uzklausimus pardavejams, gal dar ka atsakys... O kokia tu masina mezgi?
cia dar apie ta masina...
Mašinos aprašymas:

Adatinė metalinė, iš kraštų yra adatų pozicinės žymės:
A- Adatos nemezga.
B- Adatos mezga.
C- Adatos mezga raštą.
D- Padėtis daliniam mezgimui.

Prietaisas perfokortoms yra mašinos centre, kas žymiai palengvina perfokortos stebėjimą. Prietaiso dešinėje yra du jungikliai ir perfokortos sukimo rankenėlė. Vienas jungiklis įjungia/išjungia perfokortą, kitas jungiklis pailgina raštą, perfokorta pasislenka karietėlei nuvažiavus kas 2 eiles. Šią funkciją galima naudoti daugėliui pynimų, išskyrus kiauraraščius. Šalia prietaiso perfokortoms yra eilių skaitiklis.
Pagrindinė mašina SK280 (viena adatinė) leidžia pasirinkti 5 pynimus, nurodytus ant pagrindinės karietėlės. Kiekvienas pynimas turi labai daug įvairiausių variantų.

Žemiau pateikti pynimų variantai, kuriuos galima išgauti su viena adatine, naudojant tik pagrindinę karietėlę.

maniske Brother 940
tik apie pagrindine karieta kalba
o adatine tai ta pagrindine,jei noresi megzti gerom-blogom akim,tada reiks ir antros adatines-riberio
Atsakyti
pirma reikia susizinoti keik visi priedai sudejus kartu kainuotu man kainos . ir aplamai reikia pirma pasiklausti ar tu priedu turi, nes as uzklausiau 270 ploniems siulams, nes norejau masinos ploniems siulams, bet man tik pasake, kad perfokortas teturi o visa kita negali ne uzsakyti nes nebegaminama. tai taip ir nesupratau lyg silver red siuo metu gaminamos masinos, bet priedai nebegaminami. cia gal butent siam modeliui
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 06 02, 14:09)
pirma reikia susizinoti keik visi priedai sudejus kartu kainuotu man  kainos . ir aplamai reikia pirma pasiklausti ar tu priedu turi, nes as uzklausiau 270 ploniems siulams, nes norejau masinos ploniems siulams, bet man tik pasake, kad perfokortas teturi o visa kita negali ne uzsakyti nes nebegaminama. tai taip ir nesupratau lyg silver red siuo metu gaminamos masinos, bet priedai nebegaminami. cia gal butent siam modeliui

Aciu uz patarima. Butinai pasidomesiu. 4u.gif
Atsakyti
bet kainyte tai olialia, ir net riberio nera.

as pradejau savo brotheri kankinti su tu stulpeliu mezgimu, nes salikai jau atsibodo biggrin.gif 1x1 iseina, bet 2x2 tai kazkur nubludinu. kai iseis tai jau megsiuos megzztinuka smile.gif su pynem ir kitais 'navarotais' va taip va!
Atsakyti